Bazar umanitar (67)
Raspunsuri - Pagina 17
boticelina spune:
Mikaeela, rochita asta iti place? A fost purtata de 2 ori de fi-mea, are cam 30x2 cm in talie, si cca 60 cm lungime. Ti-o pot trimite daca ii vine fetitei tale ; am si un bolero la ea
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
alexandrina spune:
mari l-am reactivat in Inbox.
Te rog intra si la celalalt mail de la mine, am scris in el ca rog orice responsabila sa faca procesarea dar si el sta tot de-o saptamana nerezolvat.
Multumesc!
mikaeela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Mikaeela, rochita asta iti place? A fost purtata de 2 ori de fi-mea, are cam 30x2 cm in talie, si cca 60 cm lungime. Ti-o pot trimite daca ii vine fetitei tale ; am si un bolero la ea Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
Boticelina,imi place rochita , e f frumoasa,as vrea si bolero-ul daca vrei sa mi-l trimiti.
Iti multumesc f mult
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
ancadragoman spune:
Miha o sa trimit si eu treningul saptamana viitoare cand ma intorc din concediu si pun acolo banutii pe care trebuie sa ti dau.Este bine?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
mikaeela spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Miha o sa trimit si eu treningul saptamana viitoare cand ma intorc din concediu si pun acolo banutii pe care trebuie sa ti dau.Este bine? anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
Da Anca e f bine,iti multumesc
Saptamana viitoare o sa pun si eu banii pe trening.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
Dodo-pui spune:
Azi am pus colete pentru:
-oana1c
-histamina
-Lali_mete
Multumim ca ne sunteti alaturi!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
mikaeela spune:
citat din mesajul lui mikaeela [quote]citat din mesajul lui boticelina Mikaeela, rochita asta iti place? A fost purtata de 2 ori de fi-mea, are cam 30x2 cm in talie, si cca 60 cm lungime. Ti-o pot trimite daca ii vine fetitei tale ; am si un bolero la ea Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
Boticelina,imi place rochita , e f frumoasa,as vrea si bolero-ul daca vrei sa mi-l trimiti.
Iti multumesc f mult
Laura,vreau sa-ti multumesc si tie f mult
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
ellinia spune:
Mamagiuliei, am vazut ca mi-ai pus coletul. Multumesc! Te anunt cum il primesc.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
katteryna spune:
Buna fetelor!
De dimineata au plecat colete catre:
Dodo-pui
olim
iar acum le voi trimite pe cale catre:
adablackcat
luy
mamagiuliei
Sper sa ajunga cu bine si sa va bucurati de ele!
Va pupam!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR
mari_paun spune:
alexandrina am trimis mesaj catre adra_bell sa bifeze facturile
am primit un colet de la ana_25 cu o multime de hainute de bombonici, am facut poze , si le voi pune azi in bazar
ana_25multumim din suflet