Bazar umanitar (67)
Raspunsuri - Pagina 13
Dodo-pui spune:
Am adaugat:
-Fisher Price - Premergator Brilliant Basics Walker-to-Wagon
-palarie next
-palarie crosetata alba
-palarie crosetata alb/roz
-costum de baie,pt 2-3 ani
-plovar crosetat"H&M
-pantalon subtire
-pantalon subtire "george"
-pantalon "george"
-tricou Zinedine
-camasa barbateasca,mar 42
Multumesc tuturor celor ce ne sunt alaturi!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
mihaela77O spune:
dupa cum am promis,Colectia Ciresarii!!
si cu scuzele de rigoare,sunt 5 volume,as fi jurat ca-s 6!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Dodo-pui spune:
Am pus colete pentru:
-katteryna
-olim
-Viovio
multumim ca ne sunteti alaturi
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Serialbastre spune:
Dodo, am primit coletul. Multumim! Sapca e foarte frumoasa!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
gatea1980 spune:
BUNA FETELOR
AZI AM PUS COLETE PTR.
anca16
georgipuia
multumim
mama unui inger mihaita darius
Jasmin012 spune:
Buna, sambata am ridicat colete de la Claudia si mamagiuliei. Sunt foarte multumita, multumesc frumos.
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi buna. mari, am incercat sa platesc azi (si ieri a incercat altcineva), dar n-am reusit ca cica ai contul blocat pt. neaccesare/nefolosire. trebuie sa mergi tu la banca sa-l deblochezi . Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex NOUTATI IN ALBUM pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
nefolosit e contul in dolari...poate ai gresit numerele
ti-am dat si PM
madyrizi spune:
mari, nu stiu cum se vede la tine/voi, dar la mine nu mai e contul de lei, ci doar conturile de euro si dolari ametite... eu ca sa iau repede contul sa fug la banca, am vazut cont in lei.... si contul, n-am mai citit si pe langa...
in fine, reglez tu treaba .
acum am si contul pe PM, asa ca maine ma duc la banca.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
mari_paun spune:
kid, am vazut ca la cazul emei lipseste contul in lei, te rog frumos sa-l treci in lista de la cazuri bazar. multumesc
Toader Mariana
Cont in LEI: RO20 RZBR 0000 0600 0177 2029
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_paun kid, am vazut ca la cazul emei lipseste contul in lei, te rog frumos sa-l treci in lista de la cazuri bazar. multumesc Toader Mariana Cont in LEI: RO20 RZBR 0000 0600 0177 2029 BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG http://www.autismromania.ro/ Doneaza 2€ cu un SMS la 877 Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002) |
Am trecut .