Bazar umanitar (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

as vrea sa va intreb inca ceva
cum am scris ca nu e graba cu trimisul coletelor cand am luat in martie lucruri; nu stiu daca le-am primit toate.
anca, cred ca de la tine am de primit bratara, dar nu stiu daca celelelate pachete au venit.
multumesc mult pentru ajutor!

da asa este,ii spun Danei sa o puna zilele astea
Am uitat sa ii spun lui Dodo ca geanta este superba,mersi mult.
Claudia ai spus tu ca mi-ai pus colet?Nu de alta dar nu am primit inca nimic si sa verific.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata doamnelor... am intrat sa anunt ca am achitat restantele (destul de vechi si-mi cer scuze) la cazurile Bibi, Robi, Mihai Darius si Ionela... mai am de achitat 10 ron la Davidutu, dar am lasat pe altadata ca e datorie mai noua si nu am mai avut cu ce sa o acopar acum. Am trimis mailurile de rigoare la responsabili si bazar. Mai putin la Ionela, care ma confirmat deja.

Totodata anunt ca am primit colet de la mikaela cu niste botosei impletiti superbi... i-as pune bibelou in vitrina... recomand cu caldura daca mai aduce si altor mamici de motate mici. Pup mikaela

Spor la bazarit si va urmaresc din umbra cand pot si cum pot!

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Olim am bifat ,anunta plata ....anunt cum pun coletul
Kid
Anca ma bucur ca-ti place

O zi minunata ....asa cum a inceput va doresc

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aticia spune:

multumesc, olim.
Cu ocazia aceasta anunt ca s-au dat toate lucrarile pictate si de decupaj-lucrate de mine - nici nu stiti ce bucurie mi-ati facut.
In curand vor veni si altele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Fetelor,ieri si azi am mai pus ceva produse la bazar, s-au amestecat cu cele mai vechi deci nu ajuta sa pun link (iar pt link individual nu am timp). Sunt in mare fuste, camasi si costume de dama de la mama mea (poarta undeva la 42), apoi un tricou 122/128 cu hello kitty, o bluza de trening 86 grosuta cu tom&jerry si niste seturi de carnetel,creion si guma.va pup pe toate

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine

Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

lulu, sper sa am timp sa pun eu in cateva zile. Am chiar pt masura 104-110 si pantaloni si ceva plovere. Ma gandeam sa le las pt la toamna, dar daca sunt doritori, incerc sa imi fac timp acum.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

io astept cu interes, si te rog sa ma tragi de maneca neaparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

as vrea sa va intreb inca ceva
cum am scris ca nu e graba cu trimisul coletelor cand am luat in martie lucruri; nu stiu daca le-am primit toate.
anca, cred ca de la tine am de primit bratara, dar nu stiu daca celelelate pachete au venit.
multumesc mult pentru ajutor!

Olim, de la mine mai ai de primit 2 carti de Cosma Brasoveanu, mi-ai zis sa nu ti le trimit pt ca e posibil sa mai vrei ceva. Si asa a fost . Le trimit pe toate 4 saptamana viitoare, te rog spune-mi daca le trimit la adresa de pe factura.

Katteryna, intre hainutele pe care le mai ai sunt si pt fete de 140 sau 150 cm ? Te urmaresc

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna.
mari, am incercat sa platesc azi (si ieri a incercat altcineva), dar n-am reusit ca cica ai contul blocat pt. neaccesare/nefolosire. trebuie sa mergi tu la banca sa-l deblochezi .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

am uitat sa spun ca am ridicat colete de la mikaeela, claudia.andrici si dodo, foarte frumoase toate si ne sunt de folos. multumim la fiecare .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

buna seara,doamnelor...am adaugat si eu cateceva pt Bibi:

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=28494&n=sandale-dama
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=28495&n=sandale-dama-piele
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=28496&n=pantofi-dama-vara
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=28497&n=bratari-avon-argintate

sper sa va placa si va urez spor la cumparaturi!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput