LMA Bea - Delfinasi in straie de sarbatoare (151)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Laurica, La multi ani sotului, sa fie sanatos si fericit alaturi de voi!

Bambi, acum au facut numai starea civila. In 3 iulie mergem de nasi la biserica si apoi la restaurant.

Iuliana, merci mult, esti o draguta!

Rodi, petrecere frumoasa, asteptam poze!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Corina, sa se faca repede bine Tudor!

Alice, eu stau pe langa Univeristatea de pe Lenin (pardon, Mamaia..). Acum parca s-a mai oprit vantul. Tu pe unde stai?

La multi ani, sot de Lauri_ca!

Bambi, o sa incerc sa ma gandesc mai mult la asta! Poate o sa-mi fac abonament la piscina pentru inceput, ca am una chiar langa mine…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

puiutz, pupam si noi cucuiul lui Raducu.
La noi daca e cu pupici pt fiecare busitura de-a lu' Vivisor, ne tocim buzele . Sunetele la mine in casa sunt asa: BUFF... OAAAAAAA!! Sotul e disperat, acuma vrea si el casca, asa cum cauta Paula.

Eladea, ce marinarasi frumosi! Ce loc de joaca, am oftat putin cu sotul, dar eu sper ca atunci cand vom termina casuta noastra, ii vom amenaja si piticului ceva. PAcat ca inca nu se poate bucura de curte.. dar este timp.

Rody, in primul rand:
La multi ani, frumoasa Anca Maria!! Sanatate, succes la scoala, intelegere in familie si sa fii inconjurata numai de oamenii dragi!!
2. Te inteleg cu nasii, nici mie nu mi-ar fi picat bine. Am 3 finuti si nu pot spune ca le-am facut nu stiu ce minune, dar, macar am fost langa ei de ziua lor, chiar si cand nu eram in acelasi oras. Sunt copiii mei spirituali, am trait fiecare botez si am savurat toate momentele alaturi de ei. Macar de era vorba de altceva, dar sa puna problema asa simplist, la prima aniversare a finutei..
Imi pare rau, dar lasa ca vin eu acuma, de urgenta, sa ne tratezi cu bunatati.
Ce nasol cu vecina.. asa se intampla, multi intorc spatele atunci cand ti-e mai greu..

Paula, nu stiu cat costa, dar sunt parca jucarele cu camera incoroprata, sau camere minuscule, cu care poti verifica bona, eu n-as sta pe ganduri..

Lalique, draga de tine, prin cate ai trecut si tu.. Cum ar putea sa ne deranjeze postarile tale?? Pot doar sa ne apropie mai tare si sa ne pretuim mai mult viata si tot ce ne-a fost dat.

Aiotna, 49 de kg?? Ioii, dar cate kg vrei sa ai? Aaa, 47.. Sunt sigura ca nu e cazul, dar, nici eu nu m-as supara sa vad sub 50 pe cantar.
"Norocul" e ca m-am intors cu cel putin 2 kg fata de cat am plecat in concediu.. Dehh, trai, nu tu mancare, nu tu curatenie, mai si un barbat care animeaza bblul, armonie..

Corina, sanatate multa!! Stiam ca Sumetrolin e fostul Biseptol, dar ca nu e antibiotic.

Sot de Laurica!!

Btz, nu i-am dat veveritei peste pana acum, dar cand ne-am intors prin Tulcea, am luat si niste Salau.Intentionez sa-i dau de marti sau de miercuri, noi nu am dat atatia bani pe el , dup-aia cred ca ii voi da pastrav. Nu vreau sa-i fierb pstele, vreau sa il gatesc ca pt noi, adica, pe legume la cuptor, ori cu unt, lamaie si marar, cu un cartof natur.
Orezul brun (integral) si pastele tot integrale (am gasit la Barilla).

Vroiam sa felicit si eu delfinasii cu achizitii, in mers, in joaca. Al meu face in busituri, tocmai a dat cu capul de parchet.. e un repezit si jumatate, parca e contra cronometru .

Zilele astea sper sa intru sa vad ce-ati mai facut pe contul comun, sa vad si eu pozele de la intalnirea din Bucuresti.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 10
POZNA - Luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

noi inca petrecem, ca asa e in Bucovina, se cheama intorcatura.
Ieri si azi a fost ca la balamuc.
Am avut vreme nasoala, 11-15 grade. Am facut gratar in gradina, adultii fara copii au stat la masa afara, cei cu copii in casa. Spre seara toti au intrat in casa.
Bea a ost cuminte, ca de obicei.
Am selectat cateva poze si am pus: Mot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Noroc de facebook:

La multi ani Maria, printesica de rodyka!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

La Multi Ani:
Matei Alexandru, delfinas de Tanti

Maria Antonia, delfinasa de Giorgia23

Filip, delfinas de Eladea2005

Larisa Ioana, delfinasa de Ochidut

Theodor Mihai, delfinas de Roxana_Theo

Beatrice Teodora, delfinasa de Crissy77

sa cresteti mari si sa va dea Dumnezeu multa sanatate si fericire!!!!!!!!!
Va pupam Oana&Mihnea,
PS: ma scuzati pt intarziere, dar am fost plecati la sat, ieri am facut cheful de un an pt Mihnea, sper sa pun curand si ceva poze

Mergi la inceput

Crissy, asa chef sa tot faci:)
am vazut pozele, sunt super si Bea e o dulce

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mov_79

Crissy, asa chef sa tot faci:)
am vazut pozele, sunt super si Bea e o dulce

am uitat sa spun...super tortul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Paula si eu zic sa pui ceva camere sa nu ai indoieli, dar dupa cum ai descris tu pe bb nu pare a fi copil abuzat, de obicei se si apara cu mana

Crissy foarte frumos tortul

LA MULTI ANI MARIA de Rodyca

Bambi in ce parte de parc te plimbi tu? am fost si eu dupa amiaza dar in cel spre piata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

La multi ani Maria frumoasa si cuminte!!!!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput