LMA Bea - Delfinasi in straie de sarbatoare (151)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ainotna, asta intrasem si eu sa le zic fetelor care vin la mare, ca e camnasoala vremea. Bate un vant cred ca nici nu te poti apropia de plaja.. Tu in ce zona a orasului esti?

Rodica, sa o pupi pe maria din partea mea si sa ii transmiti La multi ani!!
Apropo de nasi, cei care au botezat-o pe mara mai au o finuta nascuta in aceeasi zi, sa vedem cum ii impartim la motz :)

Ieri am fost cu mara la o taiere de motz. Ea si sarbatorita erau singurii copii. Am ras cu lacrimi de ele. S-au pupat, s-au luat in brate, mara ii dadea paine sa manance celeilalte fetite, apoi isi vanau canutele cu apa una alteia. Pana la urma s-au dat si cap in cap :))) imi pare rau ca n am apucat sa le filmez dar erau ca 2 limbrici trebuia sa fim mereu dupa fundu lor

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

LA MULTI ANI MARIA!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA SI SA AI O VIATA CA-N POVESTI!! SA TE BUCURI DE MAMI SI TATI SI DE SURIOARA TA CEA FRUMUSICA

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

RODI, La Multi Ani! pentru Maria. Sa fie sanatoasa si fericita.

Cu intarziere Urez si eu La Multi Ani pentru laurika!

LML bebe de peta

PAULA, eu zic ca nu i-a facut nimic bona. Si Rebeca mai face asa. Mai ales daca zambeste eu zic ca nu ai motive de ingrijorare.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Fetelor, am vazut acum pozele cu intalnirea delfinasilor de la Cluj....nu pot sa cred cat sunt de scumpi toti....Doamneeeee ce mari sunt deja....
Tare mi-as dori sa ma pot intalni si eu cu cineva....fetele din Timisoara nu prea tinem legatura,din pacate...asa ca daca ajunge vreuna din mamici cu delfinasi prin zona....sunt disponibila,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Sau trebe sa venim noi la Cluj??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

LA MULTI ANI MARIA!!! SA FII SANATOASA, SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Cristina, mami..esti ofrumoasa! Am vazut pozele de la cununie...Arati extraordinar si ai un par de milioane
Sunteti o famile tare frumoasa. Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Buna, fetelor!
Cu intarziere, urez la multi ani delfinasilor Matei Alexandru, Filip, Larisa Ioana, Antonia, Theodor Mihai si Beatrice Teodora! Sa creasca mari, sa fie cuminti si sa isi bucure parintii in fiecare zi!

Noi ne-am intors de la munte, desi aveam in plan sa stam pana luni, pt. ca a plouat torential si in plus mi-a fost si f. rau de la fiere. Asa ca am cam ratat concediul asta, o sa mai incercam o data peste vreo luna.
Stefi a fost f. cumintica, e un inger de copil, a inceput sa mearga mai bine, are mai mult curaj, a invatat sa se opreasca in loc si sa schimbe directia fara sa cada. Dar eu sunt panicata rau cand o vad ca pleaca singurica si nu prea o las fara ham. Desi la Radu n-am folosit hamul ca el se tragea in fata cand il simtea, cu Stefi vad ca ma descurc cu hamul. Si in sfarsit a invatat si ea sa se rostogoleasca in pat! Ca o dovada a faptului ca fiecare copil are ritmul lui propriu de dezvoltare, la noi intai a fost mersul in picioare si apoi rostogolitul.

Vreau sa ii urez la multi ani si Mariei, domnisoara frumoasa!

Astazi e si ziua sotului meu,il serbam in familie ca n-am apucat sa facem planuri fiind plecati .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

lauri_ca, sotului tau, nu-i nimic ca nu ati pregatit nimic special, faptul ca sunteti impreuna e cel mai important!

gata cu pregatirile, mananc si eu pe fuga un sandwich , Isa doarme si ne pregatim (tati si cu mine) sa-i dam cadourile Mariei, s-o rasfatam si pe ea azi. pana acum a gustat din toate, si din prajituri, si din crema tortului si, desi nu-i plac dulciurile, a fost tare incantata. parca vad ca e primul an in care o sa-si guste si ea pregatirile . m-a atentionat ca nu cumva sa pun legume pe masa ca nici unuia din invitati nu le plac

am implinit un anisor!!

LA MULTI ANI, ISABELA!!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Rodi sa aveti petrecere frumoasa!

Lauri_ca sa iti traiasca sotul si sa te faca fericita!

Crispro eu am crezut ca a fost si cununia religioasa..d-aia mai vroiam poze...sa vad miresica..dar inteleg ca nu.

Crissy nu intri sa ne spui de Bea?Ce face?A fost cumintica la petrecere?Cum ii mai e?

Ainotna sfatul meu e sa iti faci curaj sa mergi de 2-3 ori si apoi o sa vezi ca iti vei dori sa continui.Eu nu sunt o sportiva innascuta (ba din contra) insa de cand am inceput (02.05.2011) ma simt asa de bine seara cand vin acasa ca parca sunt dependenta.Abia astept sa vina seara sa merg din nou .Acum caut o solutie pentru weekend cand nu fac miscare prea multa...Si oricum, la cat vrei tu sa slabesti sportul face minuni, mai ales in privinta tonusului...sau masaj si diverse proceduri (dar eu nu am bani momentan pentru astea).

De dimineata sunt prin bucatarie cu sotul meu: ciorbita de legume de toate felurile..facuta a la grec, fripturica la cuptor, snitele din dovlecel cu mujdei, teci cu usturoi plus mancarica lui Matei...
Va servesc pe fiecare cu ce pofteste...nimic dulce ca nu am voie si daca stiu ca exista in casa, sunt in stare sa ma trezesc noaptea sa mananc fara sa constientizez

Mancam si iesim prin parc pana la noapte - sper sa nu ne calcam in picioare in IOR (ca asa e duminica dupa-amiaza).

pentru Delfinariu!

Mergi la inceput