LMA Bea - Delfinasi in straie de sarbatoare (151)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Raducu s-a ales azi cu primul cucui

din vina mea!!!

Eram suparata pe el ca nu a vrut sa manance legumele si l-am cam lasat de capul lui putin, dar eram langa el, numai ca..citeam pe forum...a venit la mine, s-a ridicat in picioare tinandu-se de mine dar s-a dezechilibrat cred si a cazut cu capul de caloriferul de sub birou

a plans mititelul de mi s-a rupt inima. in fine, s-a linistit, l-am mai lasat putin sa se joace dar nu l-am mai scapat din ochi...intr-un final, pe la 15.45 a si mancat. Abia acum 15 min. am observat ca are cucui si e si rosie zona in care s-a lovit

acum doarme...oare sa-i pun compresa rece cand se trezeste? nu e deja tardiv? unguent cu arnica nu am

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

si ca sa o mai fac de oaie inca o data pe ziua de azi... dupa ce a mancat bebe l-am scos afara in carucior, l-am lasat cu tati cateva minute, cica sa mai am un moment de respiro

abia se potolise ploaia, mai batea vantul putin. eram la baie, spalam wc-ul (ala era momentul de respiro ) cand aud afara cum cade ceva, un zgomot puternic...nu m-am gandit decat ca a cazut scheletul ridicat cu multa truda de sotul meu impreuna cu fratele lui.

m-am napustit afara ca fulgerul, cu inima stransa sa nu fi cazut ceva pe bebe

nu cazuse scheletul, doar ca din senin s-a starnit un vant puternic care a daramat masa si umbrela din fericire nu peste Raducu!!! sotul se repezise sa stranga de pe jos proiectul, bebe urla in carucior ca se speriase. tremuram toata, l-am scos in viteza din hamuri si l-am luat in casa, urland in continuare...nu mai stiam cum sa-l linistesc!

m-am asezat cu el la laptop si am deschis repede pagina ducktv.tv (Rodyka iti multumesc inca o data!!!) si s-a calmat bebe imediat! A inceput sa rada si sa se intinda la mouse!

dar eu am mai tremurat minute bune...

dupa cucui si sperietura cu vijelia...sa-mi fie invatatura de minte sa-l mai "abandonez" pe bebe pt. ca nu mananca sau ca am eu chef sa fiu libera

ma simt atat de vinovata

Mergi la inceput

fete dragi ati auzit de cupa menstruala? foloseste vreuna din voi asa ceva? am citit www.organik.ro/cosmetice-bio-corp/absorbante-si-igiena-intima/cupa-menstruala-mooncup" target="_blank">aici despre ea.

si ca sa mai am un motiv in plus de stres...www.ecomagazin.ro/evitati-folosirea-telefoanelor-mobile/" target="_blank">legat de tel.mobile. sisteme de monitorizare bebelusi, internet wireless

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

of, puiutz, astea sa fie cele mai mari griji si boacane! pupam cucuiul lui Raducu . lasa mami ca trece repede. Isa se roseste rapid si daca o pup mai apasat, dar si cucuiele serioase trec de pe o zi pe alta...

asta cu neglijarea lui bb... haha! nu-i de noi! vinovate o sa ne simtim toata viata pentru cate ceva: ca-s cucuie, ca-s nereusite la examene, ca-s probleme de sanatate, ca-s relatii sentimentale esuate... mereu o sa ne intrebam daca nu puteam face ceva sa evitam sau sa schimbam cursul evenimentelor din viata copiilor nostri. dar...

am implinit un anisor!!

LA MULTI ANI, ISABELA!!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

puiutz mami nu trebuie sa te simti vinovata ca ai vrut un moment de respiro pe care in loc sa il savurezi l-ai folosit sa speli wc-ul
stii vorba aia cu "ce iti e scris...." nu ai cum sa schimbi
eu zic ca e normal ca din cand in cand sa zici stop vreau si eu 5 min doar pentru mine

nu avem inca experienta cu cucuiele dar eu i-as pune o compresa

Matei - luna a 12-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Puiut, pupam cucuiul lui Raducu! Of, ca si sa fii cu ochii pe el, accidente din astea se intampla, nu ai ce sa faci.

Legat de cupa aia- zic un nu hotarat, asta pt ca eu nu pot folosi nici tampoane interne. Gandul sa am ceva pe acolo... bleahh

Iar telefoanele mobile toate sunt testate privind radiatiile emise. valoarea asta (SAR) are o limita pana la care e acceptata (2). Toate telefoanele care se vand pe piata sunt sub limita asta maxima admisa a Sar-ului. eu nu imi fac griji in privinta asta.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Saddie, boine ca sunteti mai bine!

Bambi, eu asa am reusit sa slabesc- mananc mancare o data pe zi, pe la 12, apoi numai fructe (asa ca eu zic da la nectarine si cirese)

Coteasca, si eu zic sa mergi la spital cu Tudor.

Rodi, ce faceti maine? unde ii tineti ziua pana la urma? mergeti la McD?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

COpilul meu s-a trezit dimineata la 10, asta inseamna ca si-a dat programul peste cap. Asa ca prima tura de somn a fost de la 13 la 15. Acum de la 18 doarme iar, dar ma gandesc sa il trezesc acum (a trecut o ora), ca daca nu ma tine pana la 12. ca sa nu zic ce dereglate is mesele...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

fete dragi ati auzit de cupa menstruala? foloseste vreuna din voi asa ceva? am citit www.organik.ro/cosmetice-bio-corp/absorbante-si-igiena-intima/cupa-menstruala-mooncup" target="_blank">aici despre ea.

eu de cupa asta nici n-am auzit, d-apoi sa folosesc. adevarul e ca nici n-as vrea, cum zice Cris, sa am ceva de colectat pe-acolo... dar m-a distrat tare faza cu marimile, presupun ca tre sa te masori inainte

am implinit un anisor!!

LA MULTI ANI, ISABELA!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, ce faceti maine? unde ii tineti ziua pana la urma? mergeti la McD?

neee... maine nu, dupa 4 ani! ca nu le mai place sa se joace acolo, si anul trecut s-au cam codit... asa ca facem ceva aperitive, suc, niste mingiute de-alea cum mi-a dat Victo ideea (is asa de buuuuneee ), suculet, tort si voie buna! la McD aveam maxim 2 ore si, chiar daca era AC, vesnic era prea cald si erau toti copiii transpirati. asa ca la noi pe terasa e loc suficient sa se zbenguie, sper si eu sa nu vina ploaia (desi nu-s semne) dar, daca vine, punem toata casa la dispozitie

azi am fost cu ea in oras si i-am luat flori pentru prima data in toti anii (si-a ales garoafe roz, eu as fi ales altceva...), servetele, lingurite, pahare si servetele asortate. asa n-am de spalat dupa ei nimic . ce zici, veniti si voi?

am implinit un anisor!!

LA MULTI ANI, ISABELA!!!

Mergi la inceput