Iul-aug 2011!HAI ROXY! SANATATE ANTONIA!(67)
Raspunsuri - Pagina 4
squirrel spune:

Lissa -La multi Ani Fericiti 
, sa ai parte de ce e mai bun in viata.
Cristelle -La Multi Ani 
, sa ti se implineasca toate dorintele.
Felicitari fetelor pentru saptamanile implinite. Cand va vad cu 37-38 saptamani ma prind emotiile. Eu sunt deabia la 32+ 
Roxy- iar calci ?
Pacat ca nu stam mai aproape ca te chemam si la mine. Poate e randul tau in noaptea aceasta? Spor la orice treaba te incumeti.
Mai arunc un ochi asa de control.
roxybarbu spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui squirrel![]() Lissa -La multi Ani Fericiti ![]() , sa ai parte de ce e mai bun in viata.![]() Cristelle -La Multi Ani ![]() , sa ti se implineasca toate dorintele.Felicitari fetelor pentru saptamanile implinite. Cand va vad cu 37-38 saptamani ma prind emotiile. Eu sunt deabia la 32+ ![]() Roxy- iar calci ? Mai arunc un ochi asa de control. |
Mersi, mie nu-mi place sa calc dar de cand nu pot sa dorm calc inclusiv prosopelele de bucatarie, chiloti, sosete orice numai sa treaca timpul
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 38+A inceput numaratoarea inversa,
mai sunt 4 zile
adra_bell spune:
Roxy, calci la ora asta?:O
Eu sunt treaza deja de o ora, mare lucru n-am dormit, m-am culcat la 12
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
roxybarbu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Roxy, calci la ora asta?:O Eu sunt treaza deja de o ora, mare lucru n-am dormit, m-am culcat la 12 blog asteptandu-l pe Filip (august 2011) The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world |
Este bine de stiut ca nu sunt singura
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 38+A inceput numaratoarea inversa,
mai sunt 4 zile
lisssa_ana spune:
wow...chiar ca stati prost cu somnul
multumesc frumos pt urari
Dya, sincer...cred ca e baiat, poate din cauza ca tot timpul mi-am dorit o fata si un baiat( si in oridinea asta
), dar daca e sa fie fetita mai bine pt Ana si mai usor pt mine...am de toate plus ca stiu ce sa fac cu o fata. Daca voi avea baiat, nu stiu zau sa umblu in zona X, cum se spala...na...din astea
.
O sa vedem...sanatos/a sa fie ca noi ne bucura la fel!
Mama de Ana si
37+
Fashion
cristelle25 spune:
Ce frustrant !! Iar mi-au mancat mesajul..
Neata , dragele mele!!
Poftiti la cafele, ciocolate sau ce va pofteste inima!!
Torturile la Lissa ca eu nu ma pricep!!!![]()
Multumesc mult de urari!!
LA MULTI ANI LISSA!! MULTA SANATATE!! NASTERE USOARA!! 

Roxy, ce faci maica? Alte activitati, nu? Calcatul e pasiunea ta?
Vad amr 4 zile ..hai ca nu mai e mult ..Vorba aceea : mult a fost ,putin mai e..
Felicitari fetelor pentru rezultate bune la eco!!
Aseara am experimentat niste contractii nedureroase ( sau ma rog nu foarte dureroase) cam regulate..I-am spus sotului in gluma ca nasc si el mi-a zis ca nu acum, ca mai are niste scari de proiectat la nava![]()
In rest am sarbatorit cu un pahar cu apa si..cantec..Am primit o statie de karaoke (pasiunea mea) ...o sa inebunesc vecinii
![]()
Va pup pe toate sa aveti un weekend minunat!!!
38+ cu
Vlad Rafael
cereline spune:
Neata si de noi!]

Lissa

Cristelle

Sa aveti parte de tot ce va doriti!La Multi Ani!
37+
Maya-Maria
Arianna_M spune:
Neatza ,
La Multi Ani Lissa 

La Multi Ani Cristelle 

sanatate multe va doresc , o nastere usoara si un bebe sanatos.
32 +
Arianna-Maria
dya27 spune:
Neata burtici!!
Multumesc Roxy, tu faci acusica 39 cred,nu? M-ai amuzat de dimineata cu calcatul..nici eu nu mai am somn, a fost cea mai rea noapte de pana acum, nu mai pot sta pe nici o parte plus ca bebe imi rupe coastele
Ma gandesc cu groaza ca daca mai urmeaza 2 saptamani asa o sa ma urc pe pereti.
Sarbatoritelor, va zic iar, sa aveti o zi minunata! Lissa, asteptam o feliuta de tort!
Cristelle, fain cadoul! Sa il stapanesti cu placere si..la cat mai multe cantari ![]()

38+
Ianis-Stefan

pentru bebelusa Antonia sa se insanatoseasca cat mai repede!