Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***327

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Mai, nush, eu cred ca paranormalul de azi e stiinta de maine. Adica ce ni se pare azi inexplicabil s-ar putea ca maine sa aiba o explicatie. Chiar si o explicatie a iluziei

In cap urmator va povestesc o faza tare de la Magda, ca e de descretit fruntile. Nu zic acum ca e cu limbaj licentios :)

Inteleg ca a ramas pt duminica dupa-amiaza, in jur de 18, in Herastrau, intrarea dinspre televiziune, da? Vad eu cum ma fofilez, daca nu pot imi dau rendez-vouz separat luni daca or avea si fetele frumoase timp.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Eu fac curat si mai trag cu ochiul p-aci, diseara vine mama proprietarei sa ii dau cheia, ca maine dimineata putem inchide si fara cheie. Maine zburam, dar cum p-aci a fost vreme nasoala (ieri a fost furtuna, piticul imi arata "numina maie (l)a cer") si maine se anunta iar ploaie, sper sa nu avem intarzieri. Apartamentul asta e de doua ori cat al meu de acasa, am avut ce smotrui. Acum sotz se ocupa de pereti, in mare am cam reparat stricaciunile facute, au ramas niste urme, dar nu f puternice.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Monnvas, zbor lin sa aveti !!

Plec si eu catre casa ca oricum nu am chef de lucru, tot la excursii mi-e capu'

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Chatonelo, si eu eram terre a "parter", dar sunt unele chestii care ma bulverseaza si desi stiu ca asta e tendinta fireasca si generala dupa ce se intampla ceva sa cauti semne, tot nu pot sa zic ca sunt "pure coincidentze". Si hai, mai, cu ziua sfintilor, sunt zilele celor din cercul cel mai restrans, io, Phiphi si Manole, nu e ca si cum as fi zis:"vai, ce intamplare, a facut infarct tocmai de ziua sotzului verisoarei vecinei fostului meu prieten!" :P.
Au, cum am putut s-o uit pe aia "grea": atat joi cat si vineri mi s-a zbatut intr-una ochiul stang, da' stiti cum, vizibil, nu mi-l puteam controla deloc. Io stiam ca e ceva superstitie dar nu-mi aminteam daca e de bine sau de rau si incercam din rasputeri sa ignor tampeniile astea de babe care zic:"vaaai, stiam io, mi s-a zbatut ochiul stang!"
Acasa doar am dat un search pe net si mi-au aparut un milion de pagini cu "deces in familie". Normal ca poate ochiu' ala mi s- zbatut de la stres, sau s-o fi zbatut si alta data dar am ignorat etc, dar va spun ca aceste 2 zile a fost continuu.
La noi maica-mea era cu superstitile, dar nu nenumarate, avea cateva ale ei: sa nu te-ntorci din drum, sa nu dai cutzitul in mana, sa nu versi sarea. Si una pe care mi-o tot zicea cand se potrivea:"cand moare cineva bun ploua si in ziua aia si la inmormantare, inseamna ca si cerul plange dupa el". Daca am adus asta in discutie va dati seama ca asa a fost si la maica-mea
Unii la inmormantare au zis ca "i-a parut rau c-a murit", de aia ploua; eu le-am zis ca maica-mea avea alta viziune. Apoi m-am gandit: da' normal ca i-a parut rau!! Cie s-ar bucura sa plece de langa cei dragi?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

spor la smotruit, monn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ilinca, si mie mi s-a zbatut ochiul sting de aveam impresia ca-mi sare din orbita. I-am spus la soacra-mea ca doar e de la tara si ma gindeam ca e mai la curent cu "semnele" dar mi-a spus doar ca "pot fi mai multe explicatii"; eu n-am insistat...

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Ilinca, si mie mi s-a zbatut ochiul sting de aveam impresia ca-mi sare din orbita. I-am spus la soacra-mea ca doar e de la tara si ma gindeam ca e mai la curent cu "semnele" dar mi-a spus doar ca "pot fi mai multe explicatii"; eu n-am insistat...

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Pai gandeste-te cate coincidente au fost la noi, vreau sa zic cate au avut in comun cazurile mamei tale cu ale mamei mele, mie si asta mi se pare o chestie iesita din comun, mai ales ca nu sunt chestii banale, stii bine despre ce am vorbit la telefon, chiar nu erau chestii care "sa se intample la toata lumea", parca mi se zbarleste pielea pe mine cand ma gandesc. Cum am ales noi sa fim "cuscre" fara sa avem habar de experientele atat de incredibil de asemanatoare pe care o sa le avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Chatonelo, si eu eram terre a "parter", dar sunt unele chestii care ma bulverseaza si desi stiu ca asta e tendinta fireasca si generala dupa ce se intampla ceva sa cauti semne, tot nu pot sa zic ca sunt "pure coincidentze". Si hai, mai, cu ziua sfintilor, sunt zilele celor din cercul cel mai restrans, io, Phiphi si Manole, nu e ca si cum as fi zis:"vai, ce intamplare, a facut infarct tocmai de ziua sotzului verisoarei vecinei fostului meu prieten!" :P.
Au, cum am putut s-o uit pe aia "grea": atat joi cat si vineri mi s-a zbatut intr-una ochiul stang, da' stiti cum, vizibil, nu mi-l puteam controla deloc. Io stiam ca e ceva superstitie dar nu-mi aminteam daca e de bine sau de rau si incercam din rasputeri sa ignor tampeniile astea de babe care zic:"vaaai, stiam io, mi s-a zbatut ochiul stang!"
Acasa doar am dat un search pe net si mi-au aparut un milion de pagini cu "deces in familie". Normal ca poate ochiu' ala mi s- zbatut de la stres, sau s-o fi zbatut si alta data dar am ignorat etc, dar va spun ca aceste 2 zile a fost continuu.
La noi maica-mea era cu superstitile, dar nu nenumarate, avea cateva ale ei: sa nu te-ntorci din drum, sa nu dai cutzitul in mana, sa nu versi sarea. Si una pe care mi-o tot zicea cand se potrivea:"cand moare cineva bun ploua si in ziua aia si la inmormantare, inseamna ca si cerul plange dupa el". Daca am adus asta in discutie va dati seama ca asa a fost si la maica-mea
Unii la inmormantare au zis ca "i-a parut rau c-a murit", de aia ploua; eu le-am zis ca maica-mea avea alta viziune. Apoi m-am gandit: da' normal ca i-a parut rau!! Cie s-ar bucura sa plece de langa cei dragi?!

evident ca nu se bucura nimeni sa plece de linga cei dragi, si... fiindca tot nu stim unde se duc cei care pleaca de linga noi, putem spera ca merg undeva unde le e bine si ne pot "vedea". Eu sint sigura ca "mamica" care m-a crescut (nanny a mea, care era o matusa indepartata, dar pe care o iubeam nespus) o "stie" pe Izia si ca ma ajuta si ma calmeaza uneori, cind am nervii imprastiati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Spiritsm, Chatonel?
Se poate? cu cine ai vorbit? ce ti-a zis? Adica nu e abureala chestia asta? chiar vorbeste cineva cu tine?

Nu e mintea ta care spune ce vrei sa auzi? ma scuzati dar sunt curioasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani celor care isi serbeaza ziua onomastica

Si eu am plans aseara cand am citit mesajul Ilincai

Cu ocazia asta, mi-am dat seama inca o data ca suntem ca o mare familie si ma bucur mult ca faceti parte din viata mea

Am vazut si pozele superbe din Grecia

Bianca: la mare e frumos, nu mai bate vantul, nu stiu cum e apa marii, ca nu am sanse sa ajung pana sambata, doar dimineata si seara e cam frigut.

Eu sunt convinsa ca omului cand i se apropie sfarsitul simte ceva, dovada il am pe socrul meu, pe 7 ianuarie am fost cu Sebi sa-i dam cadou de ziua lui si ne-a zis ca ce am mai dat banii pe el, ca oricum nu mai are mult de trait si fix la o saptamana a murit, pe moment noi nu am bagat in seama, am zis ca vorbeste doar asa ca e bolnav.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput