Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***327

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Tufetelor ardelence, tre' sa venim iar la control ca anu' asta l-am sarit pe nea dermatologu' si ma gandeam daca nu punem de o intalneala la Cluj ?! am vazut ca ati mai discutat voi ceva dar nu m-am prins daca v-ati vazut au ba

Deci ce ziceti ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Novus, si preconizata intalnire la Cluj face parte din paranormal
Sa le iau pe puncte, sa vad daca am luat-o eu razna si exagerez/aberez sau e ceva totusi acolo...
1) inclusiv faptul ca preconizasem o "iesire" la Cluj, vroiam sa mergem joi si sa venim vineri seara; vineri seara a dus-o smurd-ul la Cluj...Daca eram plecat la Cj? N-o mai vedeam in viata, nu? Pe de alta parte faptul ca Andrei era acolo (de fapt era pe drumul de intoarcere dar i-am zis sa mearga inapoi) a fost de bine, ca macar a astepta-o el noaptea la institutul inimii.
2) cu o zi inainte sa faca infarct mi-au intrat ceva banuti din salariu pe vara, cica (30%) si am intrat sa-mi caut niste sandale. Stiti ca eu sunt cu culorile...dupa ce m-am tot uitat la diferite nuante de mov, verde, albastru mi-au cazut ochii pe o pereche de sandale negre si pe alea le-am luat. Ce m-a impins sa le iau pe alea? Eu nu mi-am luat incaltaminte neagra de orice fel de cel putin 4 ani!
3) tot cu o zi inainte sa faca infarct si-a chemat o prietena coafeza s-o tundasi s-o vopseasca, de cateva luni tot isi dorea dar nu fixa o data. Si pedichiura si-o facuse cu ceva timp in urma. Avea ea o fixatie, mereu spunea:"vai, ce neglijenta sunt, ce latze am...de m-ar duce cu Salvarea la spital nu m-ar baga nimeni in seama la ce neingrijita sunt..."
4) a facut infarct in 24- ziua lui Phiphi; a murit in 25- ziua mea; a fost ingropata in 28, ziua lui Manole. In plus ziua de 28 iunie e ziua bestfriendei mele,cea din america.
Astea-s chestiile "soft", voi reveni cu cela mai ciudate...

Mergi la inceput

Da Ilinca, se leaga ceva evenimentele intre ele

Mergi la inceput

Fetelor nu uitati va rog de mail-ul comun

Multumesc din suflet : Chatonel, Andiaroro, Symplianna, Monnvas, Olishka, Pisik, Dodo-pui, Floric, Adrisimo, Ramona7575, Simonapro si lista va continua cu siguranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ilinca, astea sunt soft. Se leaga si le inteleg.

Cand a murit bunica mea, m-am trezit brusc din somn la 2 noaptea. Visasem si aveam impresia ca am cazut intr-o mare prapastie neagra. M-am trezit brusc si m-am uitat la ceasul electronic de la cuptor. era resetat- se oprise curentul si arata ora 0:00.

dimineata cand a sunat mama la doctora nu ii raspundea nimeni la telefon. doctora uitase telefonul acasa. a sunat la spital si i s-a spus ca a murit la 2 noaptea. Eu intr-un fel stiam ca murise dar nu am vrut sa spun la nimeni.

pana la urma exista niste semne, de care ne dams eama abia dupa ce se intampla raul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

novus, multumim si noi

ilink, io-s mai terre à terre, asa ca din tot ce-ai zis tu acolo, doar doo kestii poate ca s-ar lega, ca un fel de intuitie:
_ sandalele tale negre
_ aranjatul mamicii tale.

Restul imi par a fi coincidente sau intimplari pur si simplu. Iar kestia cu zilele de nastere... stii si tu, in fiecare zi s-a nascut un sfint :)

Sper ca nu te-am suparat

Mergi la inceput

Bianca, "caderea" in vis e o tema cunoscuta de psihologi. Toata lumea a avut acest vis cel putin o data in viata. Cica ar fi legat de stimulii nervosi, da nu stiu sa-ti dau toata explicatia coerenta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Bianca, "caderea" in vis e o tema cunoscuta de psihologi. Toata lumea a avut acest vis cel putin o data in viata. Cica ar fi legat de stimulii nervosi, da nu stiu sa-ti dau toata explicatia coerenta :)

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

caderi d-astea am si atunci cand adorm/atipesc.
dar aia a fost la ora aia si s-a intrerupt si curentul.

Stii cum e traditia asta sau mai bine zis psihologia populara. Dupa ce se intamppla ceva grav incerci sa cauti explicatii si sa semne...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Salutare fetelor.

Ilinca, Dumnezeu s-o ierte pe mama ta.imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asemenea momente.am aflat de la simona si de atunci ma tot gandesc cat de greu iti este.

vreau si eu datele de pe mail-ul comun, va rog.

Mergi la inceput

sigur ca ai vrea sa cauti si sa gasesti sensuri ascunse la orice, sperind inca sa ramii in contact cu persoana pierduta cel mai tare m-a impresionat hasdeu, care era un om de stiinta integru si care a pirdut "pedalele" in spiritism... chiar am cumparat cartile in care vb de relatiile pe care le avea cu iulia, dar nu am gasit "metoda" cu care intra in discutie cu ea... ca as vrea si eu sa incerc, deh-s curioasa

spiritism eu am mai facut acum 25 de ani cu un grup de prieteni si o data a mers super si am avut raspunsuri care ne-au urmarit o viata... s-au adeverit toate

Mergi la inceput