Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***327

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Anaan, da, tot asa cald este ! Aseara pe la 11 cand ne plimbam noi, nu se vedea luna, adia un vanticel...speram sa ploua macar un pic. Apropos, ati avut azinoapte experiente mistice, v-ati visat ursitul, sau ce trebuia sa se intample? Care stie?

Felicitari ucenicilor si maestrei, pentru rezultatele frumoase! 10, 10, 10, 10, 10, nu?

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Buna ziua!
Sa va mai zic? Nu, ca unele stiti deja: impachetam, impachetam si iar impachetam....mama, ce urat e sa te muti, mai ales cand e si un bb in casa!
Neglijez multe lucruri din cauza asta, insa o sa imi revin cand o sa fiu in casa noua. Mai avem doua saptamani si avem si botezul Katyei, deci alte organizari si pe acest plan.
Duminica ne mutam...deci pana atunci va dorim "sfarsit de saptamana" placut ca e mai latinesc si nu weekend, ca sa fiu in armonie cu Chato si cu Monnvas. Imi place dialogul intre voi doua si va apreciez pasiunile. Iziei excursioniste si lui Chiti.
Anaan, pupam Aneiul bolnavior, bine ca si-a revenit, sfatul meu e sa continui macar inca 2 zile cu mancare uscata si fermenti lactici.Felicitari pt rezultatele excelente ale ucenicilor...intr-adevar e o mare satisfactie profesionala.

La multi ani Gazei, cu intarziere si din partea noastra!

Simply, ati inceput procesul de spaniolizare cu o mare arsita...succes pe viitor si adaptare placuta!Noi pe la 11 noaptea, suferim aceeasi caldura, dar in casa, ca nu ne permitem sa iesim cu copii mici la ore tarzii. Nicho, pe langa motivele lui de trezire pe timpul noptii, a mai adaugat acum si caldura...

Simona, deci si tu cochetezi cu electronica spatiala si cu stelele? Frumos...mi-ar fi placut si mie sa fiu cu capul in nori.Apropo de stele si de sateliti...in ultima vreme, noi ne indeletnicim cu memoratul numelor planetelor.Avem un sistem planetar, iar Nicho citeste pe litere numele fiecarei planete, ii place cel mai mult " tzupitel".

In rest pupici si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Aaaaa, era sa uit, nici Nicho nu pedaleaza pe tricicleta, dar eu dau vina pe faptul ca nu ajunge bine cu picioarele la pedale, ca el ar avea o pornire, insa nereusita...asa ca impingem inca de zor noi cei din spatele lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Tufete, am o rugaminte mare-mare: va rog sa va indreptati gandurile bune catre mama Ilincai, a facut infarct si au transportat-o la Cluj. Ilinca m-a sunat si mi-a spus ca i-ar prinde un gand bun de la noi. Ea e o curajoasa, cum o stiti, si eu sper ca mama ei are acelasi curaj si ca va trece cu bine prin incercarea asta. Va rog, sa facem o spirala pentru Ilinca noastra si pentru mama ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Ilink tin pumnii strinsi sa fie bine si toate gindurile mele bune se indreapta spre voi sper sa fie doar o sperietura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Ilinca,

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Ilinca, fii tare, noi suntem alaturi de tine! Tinem pumnii stransi sa nu fie decat sperietura, speram sa se sfarseasca bine totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Azi s-au dat rezultatele la Evaluarea Nationala: am ucenici stralucitori, ce mai, din punctul asta de vedere sunt fericita!


ucenicii sint pe masura dascalului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ilinca, multa sanatate si putere mamaei tale. Cat despre tine...fi tare si cu multa stapanire. Reveniti repede acasa.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Am postat la cap. trecut, asa ca dau copy paste:

Chatonel, nici nu stii ce mult imi place felul vostru de a o creste si educa pe Izia!

Andrei a dormitat toata ziua, nici nu s-a ridicat din pat.Febra nu are, de vomitat nu a mai vomitat, nici scaune apoase nu a mai avut (de fapt nu a mai facut deloc). Il las in pace, pe ideea ca simte el cum ii este mai bine. A baut apa multa, cu saruri, asa ca sper ca nu e deshidratat, de asemenea a mancat vreo 50 de ml de supa de morcovi, cu morcov pasat in ea. Sper ca fac bine ce fac!


merci frumos

sigur ca faci bine ce faci, daca nu mai are nici una, nici alta... acum trebuie sa se intremeze; in mod normal el ar trebui sa simta ce ii e bine sa pape si ce nu, instinctul vorbeste

Mergi la inceput