Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***327
Raspunsuri - Pagina 19
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Chato, uita-te si la pozele puse de Pisik pe FB http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Born to be wiiiiild!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
anamariame spune:
Noi duminica mergem sigur in Herastrau, asta daca tine vremea cu noi. Asa ca daca vreti, ne vedem si duminica. Daca nu, e foarte bine si luni dupa-masa!Duminica o sa am masina si ajung usor oriunde, luni s-ar putea sa fiu fara. Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui anamariame Noi duminica mergem sigur in Herastrau, asta daca tine vremea cu noi. Asa ca daca vreti, ne vedem si duminica. Daca nu, e foarte bine si luni dupa-masa! Duminica o sa am masina si ajung usor oriunde, luni s-ar putea sa fiu fara. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Eu as prefera luni in IOR (este destul de aproape pt tine), dar daca fetele voteaza duminica in Herastrau apar si eu.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
olishka spune:
Eu vin duminica in Herestrau :), dar daca reusesc vin si luni in IOR caci mi-e dor de Monn si Chiscuta 
Olga, mamica lui David iepurasul 

Bianca2503 spune:
Io aveam in plan sa plec la mare in weekend. daca nu mai plecam, duminca ma voi afla in Herastrau
Bianca2503 spune:
Dodo si Simona, sa ma tineti si pe mine la curent cu vremea de la mare. Merge de stat pe plaja? Bate vantul tare? e apa foarte rece?
Floric spune:
Daca tot povesteati despre ce va facut sa o retineti pe mama Ilincai...eu am retinut-o ca numara sarmalele in timp ce le aseza in oala pt fiert iar Ilinca si tatal ei daca vorbeau...o incurcau la numarat. ![]()
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Born to be wiiiiild! CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 |
vazut, placut, prins pisica, cerut prietenia
Ilinca_M. spune:
Vai, trebuie sa comentez in timp ce vizionez pozele Olishkai, sa nu uit ceva:
1) surprinzator, Olishka arata tot mai tanara, nu-mi explic cum; Olishka, sa te opresti pe la 15 ani!! Ca acum arati de 18.
2) Ela si-a facut o nuantza super mishto la par, care o prinde de minune!
3) vai, ce m-am chinuit sa ghicesc ce fac cele 3 pisicutze roz si motanelul gri cand stateau concentrati pe burta, in fatza a...ceva; misterul s-a elucidat mai incolo.Totusi, ce bobitze fermecate erau?
4) David cand pozeaza semi-nud langa pat e un Adonis, m-au dat gata pozele, ce atitudine, ce privire!
5) Andrei era in trecere pe langa calc cand ma uitam si era o poza cu David si a exclamat cu mirare:"Plm, copiii astia parca-s mai mari cu un an ca Sophiphi!". Cand i-am aratat totusi pe Alexandra si Adelake s-a linistit, credea ca toti sunt cat David:))
6) Novus, zi-mi ca te-ai caznit din greu sa ajungi la silueta aia special pt mare; ca daca ma gandesc ca asa esti de la natura innebunesc de ciuda!!
7) Ma tot intreb cume posibil sa semene Adelake atat de bine cu ambii parinti?!
8) parca am impresia din ce in ce mai mult, privind la poze, ca Ana are ceva in comun cu Sophiphi (nu fizic neaparat, ci de atitudine, privire...dar nu-mi dau seama exact ce!!!)
Voi reveni cu paranormalul, desigur!
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Va multumesc, tufete. Ela, as vrea eu sa fiu tare. Am avut zilele astea si momente cand am vorbit despre maica-mea cu zambetul pe buze, ca adevarul e ca a avut mult umor si un stil al ei aparte care ma face sa zambesc si printre lacrimi. Dar am momente cand simt ca ma sufoc, la propriu, nu mai pot sa respir, simt ca alunec intr-un hau, nu stiu cum sa descriu mai bine senzatia, e indescriptibila. Momentele astea nu sunt foarte lungi, 5-10 minute, dar sunt atat de intense ca simt ca imi va plesni si mie inima, simt ca sangerez, ca-mi vine sa urlu, nu pot sa acept ca maica-mea nu mai este, imi vine sa zic: ok, am suferit destul, gata, acum sa vina inapoi!! Acum! Cand a murit tatal meu am suferit groaznic dar, desi nu-i echitabil sa spun asta, acum durerea e mult mai mare si nu fiindca e ultimul parinte, cum zicea Anca...ci fiindca maica-mea e maica-mea, era punctul meu de sprijin, era iesita din comun, la naiba, eram telepatice...nu se poate sa nu mai existe mami! Probabil ca par penibila acum expunand asa, ca pe o plaga, tot ce simt, dar nici macar nu pot sa exprim 10% din ce simt, dar imi vine sa spun, trebuie sa spun despre maica-mea, as vrea sa imi spal cumva pacatele, ma tot gandesc la momentele cand am gresit fatza de ea, imi fac reprosuri ca nu am dus-o mai repede la spital acum, imi amintesc datile cand am suparat-o...tot la de-astea ma gandesc desi stiu ca nu a fost si nu ar fi putut fi suparata pe mine niciodata si mi-a si spus-o in ultima conversatie...imi rasuna mereu in urechi cuvintele ei de pe patul de spital, cu o ora inainte sa moara..."Cum sa fiu suparata pe tine?! Stii ca tu esti comoara mea!" |
Ilinca, ma crezi sau nu, eu plang acum...dupa ce am citit ce ai scris. Nici nu ma asteptam sa exprimi 100% tot ce simti, vroiam doar sa ma asigur ca esti pe linia de plutire

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)