Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***327

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ILINCO, te-am visat azi-noapte. Am visat ca mergeam impreuna la inmormantare si conducea huzbandul meu (care, de fapt, nu are carnet). si te tot opreai sa vb cu vecinii care isi aminteau ce tipa faina era mama ta.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Chatonel, a propos de tinute, pe noi era sa ne vedeti in toate pozele imbracate la fel deoarece am uitat la Deva troliul Adei cu toate hainutele , noroc ca Olga a venit mai tarziu si a trimit fratele meu cu fan curier bagajul la Bucuresti si am avut si noi ce tinute sa etalam

Pisi a fost cel mai haios cand ne-am dat seama in Grecia ca fata e cu hainele de pe ea, s-a gandit ca ne-au furat bagajul
Noroc ca facusem o oprire in Timisoara pt care in stilul meu pusesem vreo 10 hainute asa ca 2 zile am avut toalete pt stersul pe jos deoarece asta cam faceau seara picii la mini-disco

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Tufete, ce vacanta ati avut!! si pare din ce in ce mai distractiva vacanta cu copiii. Pe mine m-au dat gata pozele cu David si Cristi, au ei relatia lor tata-fiu...

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

La multi ani de Sfintii Apostoli Petru si Pavel

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Chato multumim frumos Adevarul este ca suntem gasca faina si ne distram de fiecare data cand ne intalnim. Te asteptam cu drag si pe tine la urmatoarea reuniune.Si picii se inteleg asa de bine. Se cunosc intre ei si sunt prieteni Ti-e mai mare dragu sa-i privesti cum se joaca impreuna.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Tufete capitaliste, facem deci o reuniune cu Anamariame? Ana, luni sunteti in Buc toata ziua? In ce cartier o sa stati?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Da, Olguta, ar trebui sa ma mobilizez si io... cind e urmatoarea intilneala?

Novus, ai naibii hoti, sa fure ei valiza cu toaletele Alexandrei :) m-am distrat
Bine ca a venit Oli cu valiza, ca altfel parca vad ca faceai shopping pe la greci :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Chato, uita-te si la pozele puse de Pisik pe FB

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Tufete capitaliste, facem deci o reuniune cu Anamariame? Ana, luni sunteti in Buc toata ziua? In ce cartier o sa stati?CRISTIAN (7.03.2009) --------------------------------------Where there's a will there's a waycioburi de viata in 3
Da, si luni voi fi mai libera decat duminica. Doar eu cu Eva.Stam in Dristor!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Tufete capitaliste, facem deci o reuniune cu Anamariame? Ana, luni sunteti in Buc toata ziua? In ce cartier o sa stati?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Da, si luni voi fi mai libera decat duminica. Doar eu cu Eva.
Stam in Dristor!

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Stai superaproape de mine (eu stau aproape de Muncii), asa ca noi doua siiiigur ne gasim! Pentru tine, cel mai apropiat parc mare ar fi IOR-ul, dar fetele de obicei prefera Hestraul (faci 30-40 min pana acolo, poate mai putin daca e drumul liber).

Tufete capitaliste, ramane IOR sau ne strangem in Herastrau? Luni pe la 17-18?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput