Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***327
Raspunsuri - Pagina 10
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Novus maide dimi e tarziu pt operatiunea financiara? Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Nu, deloc, ma gandesc ca pana vineri sa o finalizez

Mersi
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Ilinca
Nu-mi gasesc cuvintele, dar sunt alaturi de tine. M-a intristat foarte tare aceasta veste, caci si eu am indragit-o foarte mult pe mama ta...Dumnezeu s-o odihneasca in pace 
Olga, mamica lui David iepurasul 

Dodo-pui spune:
Ilinca
eu nu ma pricep la vorbe....iti doresc putere multa sa inveti sa traiesti si asa.
Floric sa-ti traiasca finutza...si te astept sa-mi dai un beep cand esti pe mess....
all
....astept poze de la soare la mare![]()
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Gina2008 spune:
Buna dimineata!
Welcome back excursionistele grecesti... desi cred ca v-ati fi dorit sa mai ramaneti macar o saptamana! Astept cu mare nerabdare poze, dar sunt cumintica...
Daca poate cineva sa imi dea si mie datele contului comun, ca iar le-am ratacit... Sunt curioasa ce ne-a rugat Novusica. 
Noi suntem ok. Acum nu stiu daca are vreo legatura sau nu cu operatia de polipi, dar al meu copil a inceput sa comunice. Gen "mama papa", "mama apa". Pentru mutulica al meu e un pas urias. Abia astept sa ma ameteasca de cap.
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
pisigri spune:
Ilinca, 
. imi pare rau si te imbratisez .
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
bebe_shtrumf spune:
apropo de unu vine altu pleaca, cand am nascut-o eu pe Ari, bunicul lui Cristi a trecut in nefiinta...deci...ce sa mai zicem???

fii tare Ilinkutza draga!iti tinem toate gandurile pozitive din intreg universul, sa te remontezi.
ciao
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009