Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

albert - ma bucur ca sunteti bine . Ai mare dreptate cu vacantele in Ro, la mare, mai ales. Iti explic insa de ce alegem noi sa le facem acolo (nu mereu, duc munca de lamurire cu sotul sa schimbam foia in ceea ce priveste concediul). Anul asta sunt alte motive (sarcina mea), dar vb in general. Noi putem sa mergem 1/an in Ro sa ne vedem rudele apropiate, mai ales cele care nu sunt deplasabile. SI, decat sa stau pe fuga 2 sapt. in Ro si apoi sa mergem in alta parte in vacanta, facem concediul mai lung in Ro si ne gasim pe-acolo locuri de relax. Chiar si asa mie in Ro nu mi se pare odihna si relax, suntem mai mereu pe fuga si cu valizele in spinare ... da' sa stam 2 sapt, nu merita efortul. Insa, dupa mine, care nu sunt o patrioata deloc, m-as lipsi ff bine de vacantele in Ro anual. Dar il inteleg si pe sot, ca e vb de parintii lui ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 19s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

clar ca nu ai cum altfel ,cand inca mai ai familia acolo .eu am ales sa ii aduc pe ai mei aici vara de vara ,decat sa merg eu acolo .cu restul familiei nu am nici o treaba sant de 17 ani plecata din ro ,nu se mai leaga nimic .
si eu ma bucur ca esti bine .as vrea sa pot intra mai des ...dar e ziua cam scurta !

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

la mare la noi am fost de 2 ori..si nu suntem incantati
ne-am facut un concediu acum vreo 5 ani in eforie 1 saptamana parca, dar nu ne-a placut
si anul asta am fost in weekend-ul de 1 mai ca a castigat sotul o minivacanta. exact cum ne asteptam: preturi exagerate, plaja murdare si fite la fiecare colt
la servicii in hotel nu ne-am plans ca era de 4 stele, dar nu as fi platit eu pe 2 zile cat un concediu de 1 saptamana in afara

cam asta e experienta mea la mare..

oricum anul asta am vrea sa evadam cateva zile la munte, sau undeva intr-un loc linistit
asa ca, daca v-a placut pe undeva..
sa aveti un weekend linistit si frumos

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Pai aia spuneam, rudele care nu sunt deplasabile. Ca asa, ne-au mai vizitat si pe noi unii, altii ... socrii insa nu pot veni. Sunt batrani, vreau sa aiba cat de cat o relatie cu Silvia, deci, singura varianta ramane sa mergem noi ...

Mergi la inceput

corina - daca vrei liniste la munte, aer curat, mancare buna si oameni la fel, iti recomand Lepsa/Gresu (Vrancea). E si relativ aproape de Bucuresti. Nu e o zona ff comerciala si aglomerata precum Valea Prahovei insa.

Tocmai ce vorbeam, socrii mei sunt de pe-acolo, deci cunosc bine zona. Imi place la nebunie!! Bine, eu cunosteam locurile dinainte de a-l cunoaste pe sot, sunt din Focsani si am colindat zona des cand lucram.

crynac e din Fcosani, poate stie si ea despre ce vorbesc. Si poate asa mai da si un semn de viata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

brambu imi arunc un ochi pe net sa ii arat si sotului
merci frumos

15+

Mergi la inceput

corina - cu placere, n-ai pt. ce.

dana - ai fost la nunta fratelui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

dana - ai fost la nunta fratelui?

Petro
, nunta este pe 9 iulie. Sambata viitoare are cuninia.
in schimb, am ajuns pe la medic. David a facut un urat eriterm fesier, are scaune foarte dese, urat mirositoare si plange f tare inainte de fecatie. ne-a dat sa facem analize la scaun: coprocultura, coproparazitologic, coprocitograma si proba de digestie.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

bine ai venit simo78 si sarcina cat mai usoara in continuare!!!!!!!!
fetele, eu vin cu vesti proaste din pacate......... imi curge nasul, e infundat, ma doare gatul si capul.........
iau tratament si sper sa nu fac febra si nici sa o racesc si pe Bianca...........
va las ca fug in pat....vine tati cu ceai cu miere si lamaie..........

Roxana mami de Bianca Maria 3 ani in august

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
18+

Mergi la inceput

Ooofff ... da' de la ce are scaunele dese? Eritemul, de la caca, sigur ... sa vii cu vesti bune de la analize. Tu cum esti, burtica? Mananca delicatesuri de la mama de-acasa si pt. noi, astea din strainataturi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui albertje

ca tot vorbiti de vacante in ro ...eu una nici de ar fi gratis nu m-as duce !calitatea serviciilor lasa de dorit ,sansele ca o toxoinfectie alimentara sa iti ruineze vacanta sant extrem de crescute ,plajele aglomerate ,murdare ,apa plina de riziduri ,ca sa nu mai zic de costuri...manele si fitosi gratuiti .
sant destule locuri in europa speciale pt familii cu copiii mici ,amenajate corespunzator si ce ofera activitati pt toata familia si conditii civilizate.

vine bebe

La asta m-am tot gandit si eu saptamana asta. Eu acum sunt in ro. iar fratele meu impreuna cu sotia au plecat de ieri dimineata la mare si ne invitasera si pe noi. Mi-a fost teama in primul rand ptr David, trece printr-o perioada in care vrea sa incerce absolut tot ceea ce vede ca mancam noi si nu am incredere sa ii dau de oriunde....de restul nu mai vorbesc...pacat ca nu sunt alte conditii.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 18+

Mergi la inceput