Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 4
abramburika spune:
irina - merci .
Eu o sa va stresez cu ecografiile mele ca tre' sa fac la 2-3 sapt. Nu neparat ca vreau eu (desi ma bucur de fiecare data sa imi vad brumarica ), da' asa vor de la genetica. Ideea e: monitoraj ecografic des, eco detaliata pe fiecare organ in parte, iar daca se observa cea mai mica problema iau la analizat din lichidul amniotic pe care l-au oprit de la amnio in biobanca lor. Astfe incat sa depisteze de ce natura sunt problemele. Deocamdata au analizat fata/chipul, inima si manutele pt. ca astea erau semne specifice sindromului Charge (defecte faciale, manutele ramaneau stranse in pumnulet si malformatii cardiace). Eiii, complicat, dar ma supun oricaror decizii, numai sa fie bine. Si ma bucur ca isi dau interesul, am numai cuvinte de lauda pt. dr. de la lab. de genetica. Si profesional si uman.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 19s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
madabout2003 spune:
Subscri usi eu pt pompa (de data asta o sa imi inchiriez una electrica ,cu aia manuala mi'am scos ochii de nervii), baby phonul, si bariera...
Irina e frustrant ca nu poti sa iti recuperezi lucrurile...mai ales ca ai nevoie acum... Cat despre nastere sunt sigura ca de data asta va fii mult mai bine! Stim cel putin ce ne convine si ce nu, cred ca suntem mult mai hotarate/constiente de ce ne convine si ce nu, fata de prima nastere cand na te lasi pe mana lor ...
Brambu
Si eu am sindomul soldurilor, cand vad ca pot sa iau ceva mai ieftin decat in mod normal, imediat "ma mananca cardul". Aici au inceput soldurile si cred ca o sa am o iesire intre fete cu Emily si o prietena graviduta de octombrie cu gemeni baietei...cred ca are o burticaaaa , n'am mai vazut'o de la 12 sapt...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 14+
abramburika spune:
Si inca ceva ... o veste buna pt. noi si un pas inainte pt. studiile lor de laborator. Fiecare cromozom are patrimoniu genetic atat de la mama, cat de la tata. Ei, la cromozomul nr. 8, unde s-a verificat malformatia lui Gabriele, era doar patrimoniu genetic de la tata. Ala matern s-a pierdut pe drum, in timpul conceperii, cand s-a produs diviziunea celulelor. Asta e motivul pt. care s-a creat mutatia. E o chetie ff rara, dar macar cica au o explicatie. Si asta ar insemna riscuri fff scazute pt. viitorii copii (ai nostri). Deci, de bine.
Inchei seria explicatiilor mele de genetica.
Cine zicea ca vrea grade in plus, caldura??? Ii trimit camioane ... eu tre' sa ies pana la banca si sa iau fata. Mi-e groaza !!!
Pe mai tarziu!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 19s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
miereamara spune:
Petro ma bucur ca ati descoperit macar o parte din cauza, e un urias pas si cred ca o usurare pentru voi! ai poze de la eco?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Tiny baby gator
raluci_b spune:
asa este , portile de siguranta pt scari am folosit noi, de mare ajutor, in rest a umblat peste tot, acum scarile stau deschise ca stie ca nu are voie singur, si ooo da interfonul de mare ajutor
iar pt acum pt deplasari am gasit acest www.scauncopii.ro/cumpara/scaun-hang-n-seat-litaf-890656?utm_source=portal&utm_medium=web&utm_campaign=price" target="_blank">scaun minunat pt ca nu peste tot sunt scaune si al meu nu mananca decat in scaun
suzete si biberoane eu nu am cumparat, pt ca nu mi-am inchipuit niciodata ca nu voi alapta, si asa a fost, ca drept docada ca si acum alaptez, suzeta am primit una moca la babyexpo si am incercat cu aia dar nu a vrut
termometre de camera si de baie utile la inceput pana incepi sa-ti dai seama care sunt temperaturile din incaperi
total inutile mi s-au parut seturile cu unghiera/forefecuta, pieptam/perie. am taiat unghiile cu unghiera din trusa mea si am cumparat o perie speciala din par de porc
tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 15+cu
luny spune:
Raluci, la fel a fost si la mine cu biberoanele si suzeta
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
baby_r7 spune:
atat am reusit sa dormim, deci revenim cu forte proaspete
luny am gasit oferte interesante la mare si nu foarte scumpe.
noi momentan trebuie sa ne hotaram perioada si pe urma fac rezervari.
poate ne nimerim in aceeasi perioada si ne vedem la mare
noi am preferat pensiunile si vilele pt. ca mergand cu Bianca trebuie sa avem bucatarie la dispozitie neaparat.
Roxana mami de Bianca Maria 3 ani in august
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
18+
carola spune:
Arleza, da, eu asa stiu ca se scurteaza colul si de la contractii. cat despre revenirea la marimea initiala, nu stiu. la mine s-a mai micsorat.
Petro, felicitari ptr vestea buna.
Eu sunt un pic racita. pe langa punga cu medicamente pe care o iau zilnic, acum mai iau si ptr raceala. :(
19+
www.flickr.com/photos/carola456
anna-mama spune:
Hmmm, doar am dechis sa vad ce mai faceti si am vazut ca iar v-ati suparit , nici nu stiu inca motivul Bella, sper ca pana termine de citit sa apari si sa te citesc cu drag ca pana acum
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 14+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Cristi, bine ai venit
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 14+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR