Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

va pup pe toate....fug si eu sa stau in pat..........sa treaca raceala..........

Roxana mami de Bianca Maria 3 ani in august

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

corina - daca vrei liniste la munte, aer curat, mancare buna si oameni la fel, iti recomand Lepsa/Gresu (Vrancea). E si relativ aproape de Bucuresti. Nu e o zona ff comerciala si aglomerata precum Valea Prahovei insa.

Tocmai ce vorbeam, socrii mei sunt de pe-acolo, deci cunosc bine zona. Imi place la nebunie!! Bine, eu cunosteam locurile dinainte de a-l cunoaste pe sot, sunt din Focsani si am colindat zona des cand lucram.

crynac e din Fcosani, poate stie si ea despre ce vorbesc. Si poate asa mai da si un semn de viata .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 19s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

superb la lepsa .peisaj de vis ! asa deci esti focsaneanca! hehe ,eu sant galateanca .o aruncatura de bat doar .ce vremuri faine am petrecut prin focsani .eram apraope saptamanl la distactie pe la voi .sora mea e casatorita in zona .micut oras ,dar fain !

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

DaNA, nu stiu de dr aia la care ai fost... ce ti-a zios, ce diagnostic a pus, sau macar, ce ti-a dat sa-i faci pana vin analizele?..]

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Pai ne-a pus ca diagnostic eritermul fesier si ne-a dat niste creme plus un probiotic.

surpriza frumoasa va avea sotul tau maine.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 18+

Mergi la inceput

dana ,poate ii iese vreo maselutza.ai verificat? evita servetele umede la curatare ,mai bine cu apa limpede si foloseste o crema buna .posibil de la atatea scaune sa fie iritat nu doar dermul ,de acolo si starea lui rea inainte de a iesi .stii cum e ,ca poate sa fie o mica fisura si ustura de nu mai poti ...mititelul .sper sa nu fie nimic grav si sa treaca repede .atentie si la alimentatie si multa sanatate !

vine bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Buna dimineata fetelor!
Ne-am reintors si noi acasa ieri dupa-amiaza si acum am reusit in sfarsit sa intru pe DC. Inca nu am apucat sa citesc din urma, am zis sa va scriu intai si apoi ma apuc de lecturat.
A fost bine la socrii (prea bine, ca doar am mancat, am dormit, am fost in vizite - si rezultatul: am pus 1 kg pe mine).
Mi-am scos si analizele de la dublu test, si ma bucur ca au si interpretarea analizelor pe buletin, nu mai trebuie sa ma stresez pana ajung la medic. Am asa: risc de varsta 1:493; risc biochimic 1:2465; risc combinat 1:2773. risc de aparitie a trisomieie 18/13+NT 1:10000. Rezulta un risc scazut pe toate planurile.
I rest, suntem bine,l-am simtit pe bebe exact la 14 s, seara pe la 11. De atunci insa nu l-am mia simtit, e normal la inceput, stiu si nu ma stresez.
Acum va las si merg sa citesc din urma, ati fost tare harnicute, asa ca am ce lectura.

diana 13+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze
felicitari !ce ma bucur cand citesc vesti pozitive !

vine bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ane2

Luny sa-ti traiasca jumatatea
am fost clubarista mare acu stagnezcred ca daia ma lasat sotu graviduta ...so potolesca pe nebuna

Simona bine ai venit

noi am fugit la plaja ...e prea cald de stat acasa....

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
14 sapt

ce bine va este ,cu marea la 2 pasi ! si eu am trait 4 ani in olanda ,la 2 min de tarm .extraordinar !

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui albertje

dana ,poate ii iese vreo maselutza.ai verificat? evita servetele umede la curatare ,mai bine cu apa limpede si foloseste o crema buna .posibil de la atatea scaune sa fie iritat nu doar dermul ,de acolo si starea lui rea inainte de a iesi .stii cum e ,ca poate sa fie o mica fisura si ustura de nu mai poti ...mititelul .sper sa nu fie nimic grav si sa treaca repede .atentie si la alimentatie si multa sanatate !

vine bebe

Maselutele deja le aveam iesite. Sevetele umde nu folosesc...creme am folosit tot timpul de la Weleda. Multumesc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Citat:
citat din mesajul lui albertje

vine bebe

Maselutele deja le aveam iesite. Sevetele umde nu folosesc...creme am folosit tot timpul de la Weleda. Multumesc.

ce harnici ati fost ! noua abia ce ne-a iesit ultima maseluta la 2,9 ani !

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

buna ziua fetelor.
ce matinale sunetila noi e o vreme foarte inourata si ploioasa.
pentru a trata o mica carie se pate din sem 2 nu?
voi ce spuneti?

19+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

buna idee si frumoasa dorinta ABRAMBURIKA si eu asi vrea in acel hamac si

19+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput