Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

DaNA, nu stiu de dr aia la care ai fost... ce ti-a zios, ce diagnostic a pus, sau macar, ce ti-a dat sa-i faci pana vin analizele?..

va multumim ptr urari, maine il serbam la restaurant, crede ca doar noi 2, dar , mai apar cativa prieteni si fra-su cu iubita lui

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

roxana - pune 2 odata intr-o nara, sa acoperi toata suprafata .
Glumesc, desigur.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 19s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata fetelor!
Ne-am reintors si noi acasa ieri dupa-amiaza si acum am reusit in sfarsit sa intru pe DC. Inca nu am apucat sa citesc din urma, am zis sa va scriu intai si apoi ma apuc de lecturat.
A fost bine la socrii (prea bine, ca doar am mancat, am dormit, am fost in vizite - si rezultatul: am pus 1 kg pe mine).
Mi-am scos si analizele de la dublu test, si ma bucur ca au si interpretarea analizelor pe buletin, nu mai trebuie sa ma stresez pana ajung la medic. Am asa: risc de varsta 1:493; risc biochimic 1:2465; risc combinat 1:2773. risc de aparitie a trisomieie 18/13+NT 1:10000. Rezulta un risc scazut pe toate planurile.
I rest, suntem bine,l-am simtit pe bebe exact la 14 s, seara pe la 11. De atunci insa nu l-am mia simtit, e normal la inceput, stiu si nu ma stresez.
Acum va las si merg sa citesc din urma, ati fost tare harnicute, asa ca am ce lectura.

diana 13+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

diana - bine ai revenit, ratacito !! Cum mai e baiatul? Tu am inteles ca esti bine si ca ai fost rasfatata culinar. Felicitari pt. analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Luny sa-ti traiasca jumatatea
am fost clubarista mare acu stagnezcred ca daia ma lasat sotu graviduta ...so potolesca pe nebuna

Simona bine ai venit

noi am fugit la plaja ...e prea cald de stat acasa....

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
14 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Felicitarii diana pentru rezultatele bune la test in primul rand si pentru miscarile lui bebe in al doilea rand !!!!
Petro te, dar esti prea departe...........

glaa.....daca ar merge as face si asta ca ma enerveaza la culme sa stau cu batista dupa mine....m-as mufa la apsirator

Roxana mami de Bianca Maria 3 ani in august

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
19+

Mergi la inceput

ce frumos.....la plaja..........va invidiez.....in sensul bun
Petro noroc cu tine ca stii de gluma...........

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ane2
am fost clubarista mare acu stagnezcred ca daia ma lasat sotu graviduta ...so potolesca pe nebuna

se vede ca nu i-a reusit din prima, de a facut bis ...

Balaceala placuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

baby sanatate multa si sa te faci bine repede
dana insanatosire rapida puiului
diana felicitari pentru rezultatele bune si bebe miscacios

15+

Mergi la inceput

noroc cu netul, ca nu fuge raceala prin tastatura ca va raceam pe toate la cat stranut

19+

Mergi la inceput