lotiune anti-tantari

lotiune anti-tantari | Autor: irinabobe

Link direct la acest mesaj

buna fetelor. va rog mult recomandati-mi si mie o lotiune sau un spray impotriva ciupiturilor de tantari pentru un copilas de 1 an si 4 luni. am vazut prin oras cateva dar marea majoritate sunt recomandate peste 2 ani....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Zanza-no de la Chicco e recomandata de la 0 ani.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

ok multumesc mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Si eu tot Zanza-no de la Chicco recomand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Dar stiti cumva daca exista vreo lotiune cu spectru mai larg, adica nu doar impotriva tantarilor ci si a paianjenilor de exemplu? Fetita mea face niste bube tare urate de la ciupiturile de paianjen si au o multime in curtea gradinitei, e foarte multa verdeata si nu pot fi starpiti. Copilul are 3 ani+

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Boti, vezi ca la DM sunt spray-uri de dat pe piele, anti insecte. e separat cel de capuse si unul de insecte. ar trebui sa mearga....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Rox ce veste buna mi-ai dat. Sigur caut si-i iau. Poate gasesc si o crema totusi pt ca nu stiu cum se face ca tot de obrajiori o ciupesc paianjenii (sau acolo reactia e mai nasoala) si nu pot sa-i dau cu sparay-ul in ochi.

Zau daca nu ma gandeam sa prepar o pompa de 5 litri de insecticid si sa stropesc boschetii de la gradi ca in fiecare zi mai vine cu vreo ciupitura. Au o iedera intinsa pe jos in curtea din spate si e teroare pe acolo. Si cum acuma fiind vara dimineata sunt mai mult prin curte, vai si amar de fundul ei ...

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Eu de cativa ani deja folosesc pt fii-mea un spray bio impotriva insectelor de la Pediakid. Se chema Bouclier Insect. Se gaseste la multe magazine bio pe net.
Eu chiar azi am comandat, ca cel de anul trecut mi s-a terminat ieri.

Fiica-mea face niste buboaie impresionante de la ciupiturile de tantari/furnici si alte bazdaganii. Iar de vreo 3 ani sprayul asta chiar isi face treaba bine.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

NUmai ca de Bouclier asta s-au plans multe persoane ca au capatat alergii....

Cele de la DM sunt foate bune si am descoperit (dat nu mai stiu de unde l-am achizitionat) un fel de deodorant cu bila - adica poate fi dat cu succes pe fata - de la Sano, care iar e foarte bun.

Chiar in seara asta l-a muscat, in casa!, pe sotul meu, o omida gigant!!
Nu am mai vazut asa ceva, ne-am si speriat, bin ca l-a muscat pe el si nu pe baieti!
Am luat pe seara cateva ghivece cu flori din Kaufland, cred ca de la ele ne-a pricopsit cu o padure de musculite si cu aceasta gigaomida, bleah.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Zanza-no de la Chicco e recomandata de la 0 ani.

Roxana

noi folosim servetele umede anti tantari de la ei.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Boticelina cu spray-ul te dai in palma si apoi aplici pe fata fetitei.

Mergi la inceput