Aspirante optimiste> 20ani (697)
Raspunsuri - Pagina 2
Monique77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucianamoga
Nu stiu ce sa zic Moni , eu sper din suflet , dar...parca ma astept sa simt ca vin uratii din moment in moment , si l-a majoritatea fetelor in zi 14 li s-au pozitivat testele , la mine nu...sunt cu inima cat un purice Tu?Ceva senzatii tari? Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
n-am nici o senzatie
sanii nu mai sunt umflati
nu ma doare nimic
sunt f obosita doar. dar asta se intampla ca n-am mai avut de 2 ani concediu si stiu ca vine acum pe 3 iulie
deci.....
oricum mi-a coborat colul - ceea ce inseamna ca se pregateste de menstra
lucianamoga spune:
Mai faza asta cu colol ma depaseste.Dar ma rog sa nu mai vina uratii la nici una dintre noi.
pe toate gagicile si va urez un weekend placut
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucianamoga Mai faza asta cu colol ma depaseste.Dar ma rog sa nu mai vina uratii la nici una dintre noi. pe toate gagicile si va urez un weekend placut Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
pai in mod normal stiu ca ar trebui sa ramana inchis si sus
daca ar fi sarcina
dar al meu a coborat, s-a dat jos din corcodush
SuperMami_1 spune:
buna fetelor,
ma alatur si eu voua, ma primiti?sunt Mihaela si am un baietel de 4 ani, asteptam cu mare drag si interes un test cu 2 liniute roz.
Am facut test de sarcina zilele trecute si mi-a iesit negativ
azi am facut beta HCG si astept maine rezultatul.
am avut ultimul ciclu pe 26 mai. am simptome ca greata, ameteli si pofta de mancare si in plus ma dor sanii cand si cand.
Mi-am monitorizat ovulatia dar toate testele mi-au iesit negative...in schimb am prestat la greu pentru ca sigur am ovulat, chiar daca testele au iesit negative.
am luat anticonceptionale 3 luni tocmai ca in pauza de dupa ele sa prind prima ovulatie...asa am ramas si prima oara insarcinata.
sper sa se fi prins de data asta si simptomele mele sa nu fie doar autosugestie.
mentionez ca dupa ce mi-a iesit testul de sarcina negativ nu am mai avut aceste simptome vreo 2 zile...deci se poate sa fie totusi autosugestie.mentionez mi-au mai iesit negative testele de sarcina, desi eram insarcinata cu Rares.
va pup.
Doamne ajuta la toate cate 2 liniutze roz...
Albumele noastre
Mihaelafalt spune:
buna fetele.
Eu astazi nu am intrat ca am fost prea stresata, m-am certat cu sotul aseara si am fost un pachet de nervi pana pe la 11 cand m-a sunat si mi-a dat dreptate.
Am facut beta a crescut de la567 la 865 de miercuri pana azi, la eco se vede sarcina clar in trompa dar cu aceeasi dimensiune ca si miercuri.Am vorbit cu o fata care a avut 2 extrauterine tratate tot cu metotrexane si mi-a explicat ca dupa 2 zile dupa doza injectata ea avea initial beta 5000 a crescut la 7000 si dupa inca o doza a inceput sa scada.
Asa mi-a explicat si doctorita de aici ca hormonii inca sunr secretati si cateva zile dupa moartea embrionului sa nu imi fac griji si pe luni sa ma mai pregatesc cu inca 10 injectii sa imi faca.
Deci inca un wekend in spital, si asa m-am saturat.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
ankcta spune:
SuperMami bine ai venit in gashk noastra!
Dar sederea sper sa fie scurta, scurta!
Ancuta ,cu voia Universului, in cel mai scurt timp dau viata unei minuni!
ankcta spune:
Miha sa-ti dea DD multa putere si rabdare
Ancuta ,cu voia Universului, in cel mai scurt timp dau viata unei minuni!
Mihaelafalt spune:
Mai fetelor am o soacra tare nu stiu cum sa zic.
Sunt internat de joi si ea ma suna marti seara si imi zice ca lasa ca la tine nu e durerea asa mare ca altii le-au murit copii dupa ce sau nascut. Am zis ca nu o sa ii mai raspund cand suna dar aseara nu m-am indurat si i-am raspuns la care ea imi zice vezi sa ai grija ca copilul meu o sa te lase ca tu de acum nu mai poti fi femeie si el o sa se duca la curve.M-a enervat de nu mai puteam.I-am zis ca eu am incredere in el si ne iubim si eu o sa scap de spital o sa ma duc acasa si o sa fiu buna si de .Si ca atunci cand o sa scap din spital sa ma duc sa fac ceva ca eu am facute farmece sau vraji si de asta s-a intamplat ce s-a intamplat.
L-am sunat pe sot a zis sa imi vad de sanatatea mea si sa nu o bag in seama ca dupa 10 minute sa ma sune inapoi si sa imi zica ca a vorbit ca masa si nu e adevarat nimic din ce am zis eu ca sunt minciuni.M-am enervat, ne-am certat si tot i-am zis ca degeaba ma iubeste si nu are incredere in mine la care dimineata pe la 11 ma suna si isi cere scuze ca a vorbit cu masa si a recunoscut ca a zis ce i-am spus eu.
A zis ca a luat-o gura pe dinainte, ca e batrana si ce sa faca sa ii dea in cap? Na eu am ramas cu o noapte nedormita si cu supararea si pe ea o doare in fund.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
EllaR spune:
Bine ai venit SuperMami sa fugi repede la odisee iti doresc.
Miha scumpa o sa fie bine. Stiu ca acum o tragi nu gluma. Te sustin cu o imbratisare de la distanta si te .
Pentru toate fetele care trebuie sa se testeze va doresc II
Va pe toate
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Mai fetelor am o soacra tare nu stiu cum sa zic. Sunt internat de joi si ea ma suna marti seara si imi zice ca lasa ca la tine nu e durerea asa mare ca altii le-au murit copii dupa ce sau nascut. Am zis ca nu o sa ii mai raspund cand suna dar aseara nu m-am indurat si i-am raspuns la care ea imi zice vezi sa ai grija ca copilul meu o sa te lase ca tu de acum nu mai poti fi femeie si el o sa se duca la curve.M-a enervat de nu mai puteam.I-am zis ca eu am incredere in el si ne iubim si eu o sa scap de spital o sa ma duc acasa si o sa fiu buna si de .Si ca atunci cand o sa scap din spital sa ma duc sa fac ceva ca eu am facute farmece sau vraji si de asta s-a intamplat ce s-a intamplat. L-am sunat pe sot a zis sa imi vad de sanatatea mea si sa nu o bag in seama ca dupa 10 minute sa ma sune inapoi si sa imi zica ca a vorbit ca masa si nu e adevarat nimic din ce am zis eu ca sunt minciuni.M-am enervat, ne-am certat si tot i-am zis ca degeaba ma iubeste si nu are incredere in mine la care dimineata pe la 11 ma suna si isi cere scuze ca a vorbit cu masa si a recunoscut ca a zis ce i-am spus eu. A zis ca a luat-o gura pe dinainte, ca e batrana si ce sa faca sa ii dea in cap? Na eu am ramas cu o noapte nedormita si cu supararea si pe ea o doare in fund. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
offfffffff
mare belea ai cu soacra-ta asta....