Aspirante optimiste> 20ani (697)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna

La multi ani!!! celor sarbatoriti.
La Multi ani, Paula!
La multi ani Dana pt sotul tau!

Cora, felicitari pentru decizie, sunteti un pas mai aproape de un bebelus al vostru! Sa va ajute Bunul!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Multumesc fetelor!
Ce mult mi-as fi dorit sa ii fac cadou un test cu II dar deh...

http://lt2m.lilypie.com/kQr6p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marculeasca spune:

Fetelor m-am intors - imi cer scuze ca nu am mai intrat insa am lucrat foarte mult in aceasta perioada. La multi ani! pentru toata lumea sa va dea D-zeu tot ce este mai bun si mai frumos. Felicitari pentru toate fetele care intre timp au ramas insarcinate si celor care isi tin minunile in brate.
Eu dupa perioada de anticonceptionale( 3 luni) am fost la monitorizare mi-a spus ca totul este in regula mi-a dat tratamentul pentru a 2 a stimulare cu Ova-mit insa nu mi-a mai venit ciclul - am facut astazi un test de sarcina si a iesit negativ, sunt asa de suparata si de dezamagita pentru ca nu stiu ce se intampla, am facut prima stimulare m-am ales cu un chist am luat anticonceptionale 3 luni l-am eliminat am fost la monitorizare totul ok si acum nu mai vine ciclul trebuia sa-mi vina pe 22. Nu stiu ce sa mai fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata
Multumesc fetelor pt urari
Dau de baut azi

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata.
In primul si in primul rand la multi ani paula si la toti ceilalti care isi serbeaza ziua.
Fetelor am o veste buna a scazut beta mea de vineri de la 867 la 397 astazi, deci e foarte bine ma tine pana vineri sau sambata sa mai fac odata beta sa mai scada putin si dupa imi da drumul.
Va pupic pe toate.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Miha, hai ca mai ai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Miha ma bucur pt vestea buna
multumesc de urare

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Neata.
In primul si in primul rand la multi ani paula si la toti ceilalti care isi serbeaza ziua.
Fetelor am o veste buna a scazut beta mea de vineri de la 867 la 397 astazi, deci e foarte bine ma tine pana vineri sau sambata sa mai fac odata beta sa mai scada putin si dupa imi da drumul.
Va pupic pe toate.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Miha ma bucur ca esti mai bine, mai e putin si ajungi acasa te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

buna fetele
cam tarziu pentru cafea deci dau una fara cofeina

eu am avut trebutza pana acum
dar acum va scriu

si va sfatuiesc sa tineti cont de sfaturile Lorenei
Eu ii datorez ei faptul ca am ajuns sa aflu ca as putea pierde o sarcina daca as avea-o....
nu e o mare problema insa ar fi putut fi, nedepistata si luata din pripa

am rezultatele in masina si nu retin exact cum se numeste acel rezultat insa Lore, daca e prin zona, poate sa ma completeze, ca am vorbit cu ea ieri, dupa ce am luat rezultatele

Lore iti multumesc inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Neata.
Va pupic pe toate.

Suuuuper Miha,
ce vesti buneeeee

Mergi la inceput