Aspirante optimiste> 20ani (697)
Raspunsuri - Pagina 14
lucianamoga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magddalena buna dimineata fetelor da vin cu vesti bune am doua linii rosii ca focul pe test pozitiv!!!!!!!!!!!!!!!!! sunt fericita si inspaimantata inacelsi timp mi se pare ca nu mi se intampla mie maine imi sun ginecologul ce e ciudat nu am nici un simptom nu tu sani umflati poat un pic dar abia sesisez si atat nu tu pofte de ceva nimic.o fi devreme avand in vedere ca am facut testul cu o zi inainte de venirea cm deci daaaa am un test pozitiv o zi buna am spart gheata acum va astept si pe voi |
Felicitari Magdalena!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen !
magddalena spune:
acum ce sa fac eram decisa sa merg azi la piscina ca marea e prea departe a mai merg sa stau o zi intreaga la soare??
am test pozitiv
MeAlex spune:
Doamne ajuta sa fie bine!
Sa ai o sarcina usoara!
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
miky82 spune:
citat din mesajul lui magddalena buna dimineata fetelor da vin cu vesti bune am doua linii rosii ca focul pe test pozitiv!!!!!!!!!!!!!!!!! sunt fericita si inspaimantata inacelsi timp mi se pare ca nu mi se intampla mie maine imi sun ginecologul ce e ciudat nu am nici un simptom nu tu sani umflati poat un pic dar abia sesisez si atat nu tu pofte de ceva nimic.o fi devreme avand in vedere ca am facut testul cu o zi inainte de venirea cm deci daaaa am un test pozitiv o zi buna am spart gheata acum va astept si pe voi |
Felicitariiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!! sa ma molipsesc si eu
EllaR spune:
Felicitari "burticuta"! Sa fie intr-un ceas bun!
EllaR spune:
Didi32 si sotul lui Didi va doresc sa vi se implineasca cel mai frumos vis din viata voastra. Sa ne tineti la curent! Ne rugam pentru voi!
Miha - sunt alaturi de tine! Ciar daca acum ti se pare cea mai neagra perioada o sa vina si aia foarte buna si frumoasa! Ma rog pentru tine sa fii bine. de incurajare.
Ma bucur ce te-ai odihnit. E foarte important pentru tine.
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui magddalena acum ce sa fac eram decisa sa merg azi la piscina ca marea e prea departe a mai merg sa stau o zi intreaga la soare?? am test pozitiv |
nu prea mai merge
FELICITARI!!!!!!!!!
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui Lia73 luciana multumesc sa dea Bunul sa te vad cu semnatura ca a mea la toate va doresc mihaela ma bucur sa citesc ca esti bine f imp ca nu te-a operat 6 luni trec rpd, o sa vezi mie mi=a extirpat trompa dreapta si a trebuit sa stau un an deci tre sa te bucuri Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos Florin 18 ani si +20 |
Lia da e bine ca nu mi-a taiat trompa, astazi mi-a facut eco si a zis ca formatiunea din trompa poate sa persiste si 6 luni dar important pentru ei e sa scada beta, ca si dimensiune acolo e la fel si tot o lama de lichid dar putin, ei zic ca se tot uita la lama asta de lichid ca poate provoca hemoragie.Maine abia astept sa vad ce iese la beta.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Felicitari eu ti-am zis de ieri ca esti graviduta.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Monique77 spune:
Bravo Magdalena!!!!!
Sa fie intr'un ceas bun!!!!
Eu astept sa ma duc la 2.30 sa'mi iau analizele de la hematologie
De coagulare, trombofilie...ce mi'@au facut ele acoolo
Pupici