Aspirante optimiste> 20ani (697)
Raspunsuri - Pagina 12
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magddalena buna fetelor revin dupa un weekend lunnng si obositor.. imi pare rau de fetele cu ziua 1 miha putere ulta sa mergeti mai departe iinsanatosire grabnica succes fetelor care trebuie sa se testeze.... sunt si eu printre voi am facut sambata un test first risponse a iesit slab pozitiv o dunga rosie de control si langa una pala se vedea putin dr era acolo.i-am aratat-o si sotului si vede si el maine mai repet un test sa vad poate e mai pronuntat va dau de stire maine mai sigur pana atunci sttt nu stiu daca sa plang sau sa rad va pup a batut vantul zilele astea pe aici o fi caldura de vina |
Doamne ajuta, tin pumnii ca maine sa ne dai vestea cea mare!
Imi pare rau de fetele cu Z1
pe toate
miky82 spune:
Vin si eu cu o intrabare vreau sa stiu daca pot face inseminare luna viitoare dupa laparoscopia de luna asta? A mai facut careva dintre voi asa repede inseminare? inca nu am vb cu dr pt ca este plecat in concediu si se intoarce saptamana viitoare, povestiti-mi si mie cum decurge procedura, se face stimulare, ce analize se mai fac?
Ma gandeam ca poate asa maresc sansele sa devin si eu mamica, voi ce ziceti?
didi32 spune:
Buna fetelor sunt sotul lui Didi. Inca nu avem calculator acasa. am intrat sa va transmit din partea lui didi ca am transferat 4 embrioni si ca va multumeste pt sustinere si incurajari!
mihacor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magddalena buna fetelor revin dupa un weekend lunnng si obositor.. imi pare rau de fetele cu ziua 1 miha putere ulta sa mergeti mai departe iinsanatosire grabnica succes fetelor care trebuie sa se testeze.... sunt si eu printre voi am facut sambata un test first risponse a iesit slab pozitiv o dunga rosie de control si langa una pala se vedea putin dr era acolo.i-am aratat-o si sotului si vede si el maine mai repet un test sa vad poate e mai pronuntat va dau de stire maine mai sigur pana atunci sttt nu stiu daca sa plang sau sa rad va pup a batut vantul zilele astea pe aici o fi caldura de vina |
6+
mihacor spune:
fetelor eu va pup pe toate...sunt cu sotul in concediu de 4 zile la soacra...abia maine ne intoarcem acasa...
miha ma rog pt tine sa fii bine...ai grija de tine...
elenusht,fii tare ...
fetele cu ziua 1,sunt sigura ca luna viitoare treceti la odisee...
6+
Katy82 spune:
Magda pai sunt sanse f. mari sa fie bebe, repeta testul pestre 2 zile, te asteptam cu vesti f. bune.
Didi bafta multa!
fetele!
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
gabyv spune:
Didi, bafta mare, stai in patut ca sa se prinda bine prichindeii
"Sotul lui Didi" multumim ca ne tii la curent, iti dorim sa revii peste 9 luni sa ne spui ca ai devenit tatic. -nu de alta, dar mami o sa fie prea obosita sa ne povesteasca.
Mihacor, ati anuntat mama-soacra? ce a zis ea?
Va pup pe toate
draguta spune:
Buna seara fetele
''Sotul lui Didi'' multumim si te mai asteptam sa ne spui cum se simte, va doresc bebei sanatosi si la termen, abia astept sa ne dati vestea cea mare, o imbratisare calda din partea noastra
toate fetele
alina_loca spune:
Buna seara fetelor
Gaby, multumesc pentru urari
Didi si Magda va tin pumnii
O saptamana cat mai frumoasa....de vara
Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...
http://www.fertilityfriend.com/home/34a766