Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (194)
Raspunsuri - Pagina 8
Victoria_mami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
e aici. ![]() ![]() ![]() ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Si aici
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
mi_bebelina spune:
LMA si ultimilor sarbatoriti, sa fiti sanatosi si bucurosi!
Uite ca nu stiu cum se face ca nu reusesc decat sa va citesc, desi de o saptamana sunt in concediu. Stau o gramada pe net, cautam sa ne cumparam masina si tare greu e cand ai si bani putini si multa neincredere ca nu stii cum sa faci sa alegi bine.
Lorich, sa va fie de bine plimbareala la bunici, si noi ne gandeam macar cateva zile sa mergem cu Delia la bunica mea, insa fara masina e mult prea greu ... asta e, prevad o vara ratata dpdv al concediului. Nu erau tantari? Noi de cate ori am mers vara nu stiu cum s-a intamplat ca se nimerea sa fie Siretul crescut si puzderie de tantari.....
Fug ca trage fiica-mea de mine sa mergem la somn. O seara buna va doresc!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Lorich spune:

mi bebelina surprinzator, nu!! Nu era nici urma de tantar, eu eram pregatita cu plase de tantari pt carut, scoica, cu creme anti de la chicco, dar nu a fost nevoie. Imi pare rau de accident, si noi am trecut prin asa ceva inainte de conceperea Anei a fost crunt si nici acum nu mi-am revenit din trauma, chiar daca a fost doar emotionala.
Stiu cum e cu masina, in ziua de azi esti fff legat fara masina. 
Doloress spune:
DANA- superbe pozele, incep sa semene asa bine copii tai, parca mai mult ca inainte! Acuma am vazut de ce se cheama Olanda tara lalelelor, avem si noi festival de lalele la Ottawa dar nu prea se compara. Vacanta placuta!
MI_BEBELINA- succes in cautari! Speram sa gasiti ceva ca lumea. Asigurarea nu va plateste, macar o parte?
LILY- asa e la inceput, mai greut, pana va intrati intr-un ritm. Pe noi ne-a ajutat mult ca Patrick mergea la gradi si ca asta micu era foarte cumintel, dormea mai toata ziua, si acum doarme mult fata de alti copii. Stiu cum e cu nervii si hormonii dupa nastere, mai ales pe fond de oboseala, furtuna mare in corp, dar trece si asta. La noi, cum ne-am linistit si noi s-a linistit si copilul si nu l-a mai atacat pe fratelo. Iti recomand un wrap sau un sling, la Patrick n-am avut, dar la Kevin a fost o mana cereasca. Statea acolo ore intregi si dormea, cat ma jucam eu cu Patrick, cateodata uitam de el (al meu a fost si mititel). Faceam si mancare cu el acolo si tot felul de treburi.
FECIAN- felicitari pentru fetita! Deci am dat gres, nu prea mai am veleitati de mama Omida.
Ti-ai facut stocul de roz-bombon? Eu am o cunostinta careia am inceput sa-i dau hainutele care i-au ramas mici lui Kevin (care au fost si ale lui Patrick, asa o jale m-a curpins cand le-am dat... ca de acum n-am sa mai imbrac nici un bot de om cu ele...). Ea n-a vrut sa stie ce are, a fost surpriza. Si numai bine s-a potrivit ca are baiat, deci chiar ca nu mai trebuie sa cumpere nimic.
Am mai pus poze cu noi din iulie, pentru nefeisbuchisti:
http://outdoors.webshots.com/album/580462790CNNuhV
Doloress spune:
Alte perle de-ale lui Patrick:
-Mami, Kevin imi vorbeste pe limba lui de Kevinush!
-Eu- Patrick, hai sa ma ajuti sa strang jucariile!
-Patrick: OK, mami si se pune in mijlocul camerei pe un scaun si decreteaza:
- Jucarii! Inapoi in cutii, toate! Sa nu mai prind nici una pe jos! Dupa vreun minut: Uite mami, jucariile nu ma asculta!
FECIAN- hehe, pai noi suntem la dieta de vreun an asa. Al meu e ala care bea lapte in voia cea buna si nu mananca nimic. Desi la gradi mananca, deci cu asta traieste. Oricum, nu ma plang, mananca legume crude si peste, cam atata, decat paste si dulciuri, le prefer pe astea.
Alysh spune:
Buna fetelor,
Incerc sa tin pasul cu voi dar uneori imi vine sa ma las batuta...... hmmmm.
azi am fost in parcul Tineretului, au amenajat acolo teatrul Tandarica, am vazut cu Vlad Motanul incaltat, i-a placut f mult, si mie mi-a placut, f reusita piesa, vreau sa-l duc toata luna cat pot ca e agreabil acolo.
Vlad e la epoca minciunilor si parelilor...pe mine ma surprinde uneori cum ii merge mintea, mai ales cu minciunile, gen "mami, a zis tati sa-mi dai un ou kinder ca face bine la oase" ( a retinut el ca am insistat toata iarna cu calciu si vitamina D care fac bine oaselor....si ca sa obtina ceva a asociat cu Kinderu')....iar pe Luca il spune daca face o trasnaie imediat, doar doar l-oi certa![]()
Eu astept cu nerabdare concediul din Grecia care parca nu mai vine, ma simt epuizata, rutinata la maximum si la limita limtelor cu nervii
...sper din toamna sa reincep lucrul, cel putin asa am stabilit cu seful meu. Mai sunt de pus la punct niste detalii, sper din suflet sa le rezolv. Lua va ramane acasa cu o bona pana implineste 2 anisori, asa am hotarat dupa multe si multe discutii.
Acum, iar ma framant cu privire la Vlad, deci sunt devoita sa va pun cateva intrebari, si mamicilor cu un copilas dar mai ales celor cu 2:
- Cat timp va dedicati cititului povestilor intr-o zi?
- Cat iesiti in parc?
- Cat reusiti sa-i asigurati (in afara gradinitei) un meniu echilibrat)
- Ii duceti la un sport?
-Cat timp interactionati efectiv cu ei intr-o zi? Adica fiind acasa cat le raspundeti la intrebari, cat va jucati cu ei, cat le explicati, etc?
Eu am impresia ca sunt deficitara la mai toate capitolele. Incerc sa nu treaca o zi fara sa-i citesc 4,5 povesti mai ales ca-i plac si tin mult la acest capitol. Zilnic (mai putin o seara de cumparaturi) iesim seara in parc....acolo interactionam mai mult sau mai putin, in functie de cum isi gasesc ei prieteni, jucarii care sa-i atraga, Oricum nu ne limitam niciodata la un parc de cartier, alegem parcuri mari unde sa se poata desfasura cu biciclete, trotinete si alte aparate. Fiind vara, acasa nu prea mai avem timp de interactionat caci sunt si alte chestii de facut. am mers la inot dar din pacate lui Vlad nu i-a placut...e poveste lunga, parca nu v-am spus-o....
Cat despre meniuri....am suplimentat dimineata micul dejun care e destul de slabut la cresa. deci, inainte de a pleca ii dau sandwich cu branza sau perlute de branza cu smantana sau o felie de piept de pui si intotdeauna o cana mare de lapte cu brumi (cacao).
La pranz au meniuri exceptionale si f echilibrate.
Seara Vlad prefera cascaval pane sau cascaval la cuptor, rosii cu branza, branza almete cu ardei, ou fiert , ...racituri, seamana cu mine, nici eu n-as manca mancare gatita dimineata sau seara
Gata...cam asta despre noi. Sunt curioasa ce imi veti raspunde.
Fecian,
felicitari pt fetita! MA bucur ca a fost asa cum ti-ai dorit!
Lorich
, sa va fie de bine sederea la tara, f dragute poze, se vede ca le-a priit copiilor. Acolo e sanatate curata, ideal ar fi sa-i tinem departe de Bucuresti toate verile pana incep scoala...dar greu. Eu am prieteni care isi tin copilasii toata vara la tara si ei raman in Bucuresti. Ei, cat sunt eu de injnebunita sa mai petrec cu al meu sotior cate o seara romantica...o vara intreaga n-as putea sa-i las.
Ylari
, ma bucur ca starea de spirit e mai buna, BRAVO!
Luminel,
ce bine ca vine tati acasa!! Imi inchipui ce e in sufletelele voastre, cata bucurie. Vacanta placuta!
LA multi ani IUstin!!
Simonixu'
, hai la o intalneala in parc daca sunteti pe aici. In principiu eu si Laurita ne vedem joi, ce zici???
Victoria_mami spune:
Andreea, eu as zice sa nu-ti faci prea multe planuri cu datul hainelor, ca s-ar putea sa ai surpriza pe care am avut-o eu cu Chelsea. M-am bucurat si eu ca va avea fetita (pentru ea m-am bucurat) si nu o sa trebuiasca sa cumpere nimic. Daca iti spun ca Alex deja (la 10 luni) poarta hainele ce le purta Victoria asta vara! Adica, haine pentru 2 ani! Deja hainele de asta-iarna le-am dat fetei nasilor pentru Vienna, ca pe Alex nu o incap...
e obeza, saracuta si are deja probleme de respiratie (eu banuiesc ca si de la faptul ca e prea grasa), dar si baga mancare in ea... am impresia (sa ma ierte Dumnezeu daca gresesc) ca de cate ori are nevoie de liniste sa `croitoreasca` cate ceva ii pune un biscuite in mana sau o sticla de lapte (am vazut-o facand asta dupa ce i-a dat o... mana buna de paste) sa poate sa manance si ea fara sa o bata fata la cap.
nici nu stiu daca ar trebui sa va scriu toate astea, dar poate imi spuneti cum pot aborda problema, fara sa o jignesc...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!