Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (194)
Raspunsuri - Pagina 5
Alysh spune:
Hello dragelor,
Ieri Vlad a fost la film, la Kung fu panda 2. Spre deosebire de RIO care i-a placut la nebunie, la jumatea filmului m-a sunat Stef sa vin sa-l iau....ahhh si eram si eu linistita la o partida de shopping, n-am avut parte de ea
Laurita, scumpa, ieri n-am mai ajuns si la magazinul de pantofi. Azi se duce sor'mea, eu nu mai pot caci l-am avut pe Luc cu febra mare azi noapte. Ieri am fost prin Auchan , apoi ne-am ospatat cu un chinezesc. Acum mananc o punga de napolitane
Ylari, iti sunt alaturi draga mea. exact asa eram pana sa raman insarcinata cu Vlad, ajunsesem sa nu mai suport gravide in jurul meu, desi eu nu am trecut prin ce-ai trecut tu. Iti doresc multa putere si sa-ti ajute Dumnezeu sa vina un bebe sanatos si voios cat mai curand
cleo78 spune:
pe pagina 2????????? sa fac un atac de panica - negasind mladitza.
Hai Ca_eric, adu ne tortul. scoate shampania, sa curga
si vino sa ne povestesti cum sunteti voi la zi de sarbatoare.
Cocteil-uri va da stefany zilele viitoare.
ca_eric spune:
Multumim cleo pt urari, ce le stii tu... va trimit virtual o 

pt fiecare dupa pofta inimi...o las si pe stephany sa dea maine ceva...
pozici am pus doar una pe fb.
am tinut ziua lui eric doar la gradi cu copii pt ca noi maine mergem in vacanta ca e liber de ziua indepentendei si fugim 4 zile la cabana.
teacherele i-au facut decorul -le-am dus eu de toate- si tort- si i-au cantat si au papt tort. eric a venit acasa cu sloganul happy to to you eric!...pe birthday l-a uitat..
si asa ca sa fie complet imi tot zice de o vreme de o fetitza erika...![]()

..curios in aceeasi clasa eric si erica!!...nu stiu cine e, azi lipsea la apel![]()
va pup si va urez la toti/toate mladitele/mugurasii sa fiti sanatosi si sa ascultati de parinti!!
ca_eric spune:
mi-au facut fetele ceva poze cu eric si copii..si l-am intrebat pe eric care din fete e erica..azi erau doar 3 fetitze in clasa..una mulatra( care am crezut eu ca e erica ca era tot timpul in poze langa eric) dar nu e ea..e krista sau ceva de genul si una blonduta dar aia e katie...deci nu e nici una erica...
mi-a cam stat inima cand l-am vazut langa mulatra...nu sunt rasista ..dar ..nu sunt obisnuita!!!
Simonix spune:
Salutare fetelor :)
Gata anul scolar - a inceput vacanta
Azi a fost ultima zi de scoala a lui Robertel - de la anul trece la cei maaari
Sa va zic ca am cam plans azi cand m-am dus sa il iau de acolo... uf, ce stres pe mine la inceput cu scoala asta si uite ce bine ne-a fost pana la urma. Bine, nu ne aducem aminte de tot felul de boli si neplaceri
Chiar saptamana asta am stat cu el acasa, a ratat un picnic si un mars cu copiii din cauza de virus de burtica - dar na, in rest a fost fain, ne-am obisnuit cu madamele, mi l-au laudat, a invatat atatea chestii de la ele, stiti voi cum e. Uf ... Ca sa nu mai zic ca am uitat sa le iau o atentie ceva la madame
si azi dimineata era atmosfera de sarbatoare pe acolo, cu flori si bomboane garla
(cred ca numai ciocolata a mancat al meu azi
)
Maine plecam la Bucuresti, o sa fie o mini vacanta scurta, de o saptamana, o sa avem nunta si botez si mare in plan. Nu stiu cand o sa si dormim
O sa ne fie dor de Mara, ca s-au obisnuit piticii, toata ziua intreaba unul de celalalt, Mara ieri declara ca vrea sa doarma cu Robert ![]()
Nu va zic ce drama e cand trebuie sa ii despartim, aproape ca imi vine sa ii iau si pe Cleo si pe Vic si sa dormim cu totii la noi ![]()
Victor e un super tatic, a experimentat viata cu doi pitici luni cand Robert a stat acasa - a venit cu Mara la noi si noi am putut sa mergem linistiti la servis. Copiii s-au inteles bine, cand am venit era distractie pe balcon, Vic cuminte, saracul avusese oleaca de strans dupa Robert care vomase, facuse kk
- de-aia zic ca e chiar super tati, am gasit casa in ordine, curata, copii veseli, ce sa mai, bona tailandeza ![]()
In weekend am fost tot cu Mara of course la ferma - am experimentat tot felul de chestii noi pt mine mai ales: hranit de animale, mers cu calul (copiii), vazut tot felul de lighioane, comparat oo de prepelita cu oo de rata, chestii din astea exotice
Si cam asta - in rest eu sunt cam obosita, la servis muuult, foarte mult de lucru, sunt haituita de tot felul de oameni
fiecare cu cate ceva de cerut. Am impresia ca se va darama Comisia fara mine
Robertel ma incarca insa cu energie, a devenit foarte lipicios, e la o varsta mai sensibiloasa, cred, devine tandru in adevaratul sens al cuvantului, noaptea ma strange in brate, ma mangaie, ma pupa, imi spune dragalashenii. Imi creste inima cand il simt asa, mi-e drag rau de el. Pe de alta parte creste capacitatea lui de a ne raspunde
daca il apostrofam sau ii atragem atentia. Sa vedem cum gasim un echilibru intre dragalashenie si reguli, caci deh, fara reguli e cam greutz de gestionat.
Carmen - La multi ani pentru Eric, am vazut tortul !!! Miaaamiiiii 
Sa fie fericit baietelul si tu sa te bucuri de copii 
Dana - felicitari pentr trecutul hopului
Voiam sa te intreb - tu unde mergeai in vacanta pe Coasta ? As vrea sa refac experienta de anul trecut cu Sudul Frantei si caut idei :) Sunt mai scumpe anul asta sejururile, mi se pare... Te pup si poate ne zarim cand ne intoarcem :)
Ylari - sper ca ti-ai mai revenit
Am mai vazut poze cu fata si se face o frumusetze :)
Desiree
pupici si de la noi, am inteles ca e mai light tratamentul acum si va tin pumnii sa nu mai aveti surprize si sa va regasiti odata linistea
Sanatate multa !
Pai fug la nani, va pup pe toate, urez M&Milor aniversati numai bine, sa aiba parte de fericire si muuulta sanatate
Gravidutzele - sa aveti grija de voi si de bebici 
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simonix Salutare fetelor :) ......... Ylari - sper ca ti-ai mai revenit Am mai vazut poze cu fata si se face o frumusetze :) ..... Simona cu Robert Cum a venit Robertzel in viata noastra Poze cu noi toti |
deci sa stii ca era si inainte o frumusete. Ma intreb cum de nu ai vazut
Ma duc sa ma culc. Cu bona tailandeza

edit: carmen, e posibil sa inventeze numele de erika. Mara mai inventa cu nume; sau auzea nume de la cei mai mari, si spunea ca s-a jucat cu X,Y,Z. Intrebam educatoarea daca are colega noua pe nume Y, negare totala.
Adriana_78 spune:
La multi ani, Eric!
Ca_eric, sa-ti traiasca baiatul!
Ce daca era langa mulatra? doar nu crezi ca au ganduri de insurat de acum ![]()
Tare Simonix cu "bona tailandeza"
Uite asta si-ar putea gasi Vic a lui Cleo - bona
La multi ani si pt maine lui Iustin! (nu cred ca reusesc sa mai intru)
Adriana
DanaH spune:
off, Simonix, stiu ce zici de scoala. si alex a laut eiri vacanta (defapt acum e cu mine la birou, facand avioane din hartie, ca na, eu am de lcuru si lui ce sa ii fac?). a trecut baiatul meu in grupul 4. aproape jumatatea scolii primare. ca maine isi ia zborul catre liceu. ce emotii, ce mandrie....
sa va fie de bine vancata in romania. dar ce, in romania se doarme? nus tiu cum, dar noi numai vacanta d'astea fara somn avem in romania. tot o fuga.
noi pelcam la mare www.campings.com/camping-flots-bleus-vias-plage/?idlengua=3" target="_blank">aici. stam in camping, dar la casuta. mergem de vreo 5 ani tot in campinguri de genul asta si sunt foarte faine casutele: doua dormitoare, dush si wc, o sufragerie cu bucatarie incluse, mica, dar numa buna sa iti aarunci toate bagajele acolo. plus terasa si, ce e cel mai improtant pt noi, direct pe plaja. ba chiar anul trecut aveam casuta f aproape de mare si seara stateam pe terasa in fata casutei, beam vin, mancam branzeturi si auzeam valuriel marii. super de super.
abia astept. gata, marti plecam. azi am venit sa pun notele studentilor si sa imi fac ordine pe birou, apoi ma duc in oras pt ultimele cumapraturi pt finutul pe care il botezam in romania. mai vin si luni la munca, dar ma duc la un workshop, unde, slava domnului, nu mai prezint nimic, doar ascult, asa ca stresul este infinit mai mic. si apoi.... uraaaa, frantza here we are!!
cand ne strangem pe la casile noastre, poate punem de o intalneala olandezo-belgiana. pana nu vine toamna aia rea si ploioasa peste noi.
va pup si sper sa mai apuc sa intru pana plec pt un ultim pupic inainte de concediu.
Poze
Poze noi
Victoria_mami spune:
Salutare fetelor!
LA MULTI ANI ERIC!
Ieri am fost la clinica dupa rezultatele de la mri (rezonanta magnetica-am alfat cum ii zice.) Leziunile care au fost in aprilie pe osul sacro-iliac au disparut, dar au aparut altele, pe osul pubic si pe genunchi, mai grave pe genunchiul stang. Asadar, de acum tratamentul va fi si mai usor, pentru ca nu va mai primi steroizi! Se pare ca steroizii cauzeaza leziuni in maduva osoasa.
Daddy i-a spus doctoritei ca a trebuit sa ne certam 20 de minute cu radiologistul sa-l convingem sa ii verifice si genunchii! A zis dr. ca de acum incolo cand cineva nu vrea sa faca ce cer ei (dr.ii de la oncologie) sa le spunem sa ii sune la oncologie, ca nu e corect fata de noi sa ne certam cu ei ptr. copilul nostru. 'Treaba' noastra e sa ne facem griji pentru Victoria si atat! Nu sa ne certam cu radiologul si de acum inainte sa ii spunem radiologului (sau oricui) sa o sune pe ea!
Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa-mi fac griji ca nu mai luam steroizii. Ma bucur pentru "acum", dar imi si fac griji ptr. viitor.
Astea sunt vestile de la noi. Va pupam.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
cleo78 spune:
la multi multi ani, Iustin! sa fii sanatos si fericit si implinit!! sa umpli fiecare zi din viata pe mama cu zambete!
si gata petrecerile pe anul asta. Uof. Cand zboara timpul asta,fetelor?
Desiree, eu ma bucur ca ati facut MRI-ul. Asta arata ca 'damage' urile nu sunt permanente, ci reversibile, si ca Victoria recupereaza rapid; ca organismul ei are o putere de regenerare de om sanatos! Eu asta citesc din ce spui tu acolo! Hai, moralul sus, sfarsitul tratamentului e aproape; ba mai mult din experienta asta Victoria si-a ales sper meseria si descoperit pasiunea vietii - sa fie doctor!
(io sper ca gunoierul de Canada e doar o pasiune temporara
, eventual i-as sugera lui Doloress sa ii cumpere 3-5 masini de gunoi, sa ii vina ideea sa deschida o firma de sortare si prelucrare deseuri etc)
gata, noi fetele plecam la piatza. A bientot!
edit: io am fo la piatza cu fifi. Desi tre sa schimb 3 mijloace de transport, cu carut, copil energic, 10kg de fructe, oala de5l etc
, am fo uimita de 2 oameni care s-au oferit sa ma ajute sa cobor pe scari.
Tati fuse in ikea dupa canapea. Si cum cauta pe acolo nu stiu ce, aude 2 romani la fel de incurcati ca el. Se duce in spatele lor, si le zice "nici voi nu gasiti salteaua?" . Va imaginati ce fata si rasete au fo acolo ![]()