Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (194)
Raspunsuri - Pagina 19
Victoria_mami spune:
Gabitza, multa sanatate lui Raducu. 
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Mi-am pus si eu poza. Acum incerc sa vad cum se vede, deci mesajul asta poate fi ignorat.![]()
_
22.05.2008
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefany_p ok, deci avatarul asta e bagat din oficiu..urat mai e:D |

Ce ne-au dat de lucru cu avatarele astea!
Desiree eu nu vad scumpa mea nimic
Adica nicio poza.YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 Mey, io nu ma mai joc! Vreau si eu o zana buna! Mai ales azi, macar o ora-doua, sa iasa cu Victoria, ca mi-e rau de mooooooor, cred ca ma pandeste o raceala, si ochii-n cap ma dor. Si Victoria azi nu prea vrea sa ma lase. M-a lasat juma de ora-n pat dupa care mi-a zis sa ma ridic sa mananc supa de pui. Am ascultat de sefa, mai ales ca am luat un medicament impotriva racelii pe stomacul gol. Acum vrea in piscina. Of, pe cuvant ca ultimul lucru ce vreau sa fac acum e sa stau in soare... va pup. Simona, am vrut sa-ti zic ceva (legat de postul tau), dar nu-mi amintesc. Poate mai tarziu. Pana atunci, multumim de complimente. _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
desiree, de ati fi mai aproape, as face cu mare drag asta! Asa, suntem cu gandul si toate urarile noastre spre voi

am ratat duminica ziua lui Getutza81. La multi multi ani, scumpa mamica, sa fii sanatoasa si fericita si sa iti traisca flacaul! Si mai treci pe la noi!
si astazi, macar la spartul targului, sa trimit si urari catre Bacau, la MsBB! la multi multi ani sanatosi si tie, sa te bucuri de fetele tale! sa iti creasca mari, sanatoase, cu zambetul ca al tau, si frumoase ca tine si senine si puse pe glume si ca tati (sa nu il ignoram, da?)
Si acu astept sa dati de

. Virtual, ca in 2 luni de bere belgiana, croasante, gaufre si diferite branze, am luat 3 kile...nu e bai, gatii in seara asta, nu zic ce, dar a iesit asa de bun ca am mabcat portie dubla!!!!
Victoria_mami spune:
Cleo, acu' iaca eu sunt fericita si cu gandurile bune de la voi.
Esme, mi-am amintit ceva: daca crezi ca Irlanda e mai ieftina decat Germania, o sa ai soc daca va hotarati sa veniti in Canada. Sora-mea a zis ca (,) Canada e fff scumpa fata de Germania. Dar ei in Germania merg de 2 ori/an la cumparaturi, cand au reduceri si cand a fost aici nu a prins nici o reducere. Oricum aici nu o sa gasesti reducerile din Germania, desi cred ca si acolo depinde de unde cumperi. Eu cand am fo' cu Victoria in Germania, in 2 saptamani am cheltuit 500 de Euro si pe cuvant ca nu am luat nu stiu ce; imi amintesc, un premergator cu 100E si papuci cu 50E (ptr. Victoria, de la Bama) si restul... habar nu am. Si daca imi amintesc eu bine premergatorul inca l-am pus pe Visa. Sora-mea a zis ca ea a luat din Ge gel de dus la vreo 19 centi!!! Deci, daca va hotarati sa veniti, fiti pregatiti.
_
22.05.2008
Victoria_mami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui YLARI
![]() ![]() ![]() Ce ne-au dat de lucru cu avatarele astea! Desiree eu nu vad scumpa mea nimic Adica nicio poza.YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa |
Noah, acu' nici eu nu o mai vad.
_
22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
MsBB, LA MULTI ANI, DRAGA MEA, MULTA SANATATE SI FERICIRE SI FETELE SA-TI ADUCA NUMAI IMPLINIRI!
Mai intra, mai spune-ne de fete.
_
22.05.2008
Victoria_mami spune:
Getutza,, LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE! si scuze de intarziere. 
_
22.05.2008
stefany_p spune:
io vaz poza, las-o acolo Desiree![]()
bey, noi ne facem veacul la piscina de copii din cartier..apa pan' la genunchi, copchil vesel...convenabil
Noi cu povestile nu prea le avem, vrea sa-i spun nu sa-i citesc, mananca binisor, si fructe si legume, punem pampers doar noaptea si la drum mai lung,doarme in camera lui fara nicio problema, se incalta singur cu sandalele, se descurca pe frantuzeste...zau ca mai nu stresez copilu cu altceva pan la scoala![]()