Camere de supraveghere la BAC

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

In ziua celei de-a doua probe scrise la Bac, unii au dat matematica si altii istorie.

Deci nu toti au fost obligati sa dea examen la matematica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Clau, depinde de profil. Cei care sunt la real dau matematica, cei care sunt la uman dau ceva de profil.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui karmenutza

Nu mi se pare corect ca s-au dat la matematica subiecte destul de dificile, aceleasi si pentru cei ce au avut cate 5, 6 ore de mate pe saptamana si pentru cei cu o ora pe saptamana.

N-au fost subiecte T1 si T2? Ca parca asa am vazut. Bine, nu m-am uitat sa vad diferenta...dar chiar numai o ora de mate au avut? Ca e ciudat sa dai examen dintr-o materie asa slab reprezentata...
Interesant e la Romana, unde realul si umanul dau acelasi examen, desi orele nu-s la fel ca numar.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

La romana subiectele sunt strucurate la modul general, cei de la filo in general fac mai multa gramatica.
Nu vad cum ar putea sa fie subiectele la limba materna, ca oricum sunt simple exercitiile.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui karmenutza

Nu mi se pare corect ca s-au dat la matematica subiecte destul de dificile, aceleasi si pentru cei ce au avut cate 5, 6 ore de mate pe saptamana si pentru cei cu o ora pe saptamana.

N-au fost subiecte T1 si T2? Ca parca asa am vazut. Bine, nu m-am uitat sa vad diferenta...dar chiar numai o ora de mate au avut? Ca e ciudat sa dai examen dintr-o materie asa slab reprezentata...
Interesant e la Romana, unde realul si umanul dau acelasi examen, desi orele nu-s la fel ca numar.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Ba au fost diferite : M1 pentru real si M2 pentru stiinte naturale, tehnologic si alte cateva profile.
Diferenta de nivel este substantiala intre cele doua la capitolul dificultate.

Si pe mine ma mira o ora de mate la tehnologic. In programa sunt minim 2.
Tot doua sunt minime si la istorie la filo, limbi straine etc si ei dau bac la aceasta materie.

Umanul, vocationalul da istorie, nu mate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Ba au fost diferite : M1 pentru real si M2 pentru stiinte naturale, tehnologic si alte cateva profile.

Absolut fara relevanta: am vazut (la rezultatele afisate)ca era vorba de T1 si T2, nu M1 si M2. Sunt si T-uri si M-uri?

Mergi la inceput

Nu Rufus. Sunt acelasi lucru.
Eu le stiu de Matematica 1 si 2 , nu stiu de ce au aparut si cu T

Mergi la inceput

O fi T de la "teoretic" sau "test", chiar nu imi dau seama de ce apare si el

Dar am vazut ca acel T apare si la informatica, biologie si la chimie si probabil si la altele ce se diferentiau in functie de profil ca dificultate.

Mergi la inceput

Lala, filo au o sg ora de mate pe saptamana.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

In ziua celei de-a doua probe scrise la Bac, unii au dat matematica si altii istorie.

Deci nu toti au fost obligati sa dea examen la matematica.

Da, stiu asta. Eu ma refeream la altceva: ar fi putut da fizica, de exemplu sau una din tehnologii? Acum nu mai conteaza, sa se pregateasca mai bine pentru toamna!

Mergi la inceput