Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mady, ar mai fi o varianta aerosolii!!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

luny, si eu am avut o rinofaringita acum 2 sapt, si a tb sa iau augmentin, plus picaturile, plus ca medicul mi-a zis sa iau coldrex, care are si aspirina. si ma intalnesc cu o prietena si imi zice k e interzisa aspirina... am zis ca innebunesc! noroc cu goagalu', am cautat si nu e chiar asa. am cautat si despre antibiotic, si despre picaturi. nu sunt interzise, dar n-avem nevoie de un stres in plus. si nici eu nu m-am mai imbolnavit de nu-stiu-cand...asta e, imunitatea scazuta

Mami de Serban(28.09.2009) si 16+ cu Victor

Mergi la inceput

am incurcat, pt madyi era rasp de mai sus

Mergi la inceput

pt luny e asta: nu stiu cum o sa fie cu al doilea, mie mi-e groaza de cum o sa fie peste cateva luni, and apasa copilul bine pe vezica. o sa fie amuzant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si ca veni vorba, sa fac un top al celor mai bune investitii din toate cele achizitionate de noi ptr copil:
- scaunul de masa Chicco Polly!! inca il folosim cu succes, ptr masa, jucat, desenat.. cred ca se va certa cu bb2 ptrr el
- batista bebelusului, care scoate mucii cum niciun suflat de pe lumea asta n-ar reusi
- aparatul ptr aerosoli, e aur la raceli, nas infundat, tuse..
- patul de voiaj multifunctional, plimbat prin concedii si remontat acasa, ptr ca se strange usor si incape in geanta lui
- mixerul vertical, pe care nu-l aveam inainte, care a fost de baza in diversificare si de care am devenit dependenta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

si ca veni vorba, sa fac un top al celor mai bune investitii din toate cele achizitionate de noi ptr copil:
- scaunul de masa Chicco Polly!! inca il folosim cu succes, ptr masa, jucat, desenat.. cred ca se va certa cu bb2 ptrr el
- batista bebelusului, care scoate mucii cum niciun suflat de pe lumea asta n-ar reusi
- aparatul ptr aerosoli, e aur la raceli, nas infundat, tuse..
- patul de voiaj multifunctional, plimbat prin concedii si remontat acasa, ptr ca se strange usor si incape in geanta lui
- mixerul vertical, pe care nu-l aveam inainte, care a fost de baza in diversificare si de care am devenit dependenta!

subscriu pt toate, mai putin pt scaunul de masa :), k noi avem masa sub forma de bar si Serban a vrut de pe la 1 an jumate sa manance cu noi, si atunci i-am luat inaltator, de pus pe scaunul normal de masa. in rest, adevar graiesti cu batista si restul!!! si noi tot patut d-ala avem, de la inceput n-am vrut de lemn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Corina, multu' pentru raspuns, eu pentru raceala nu am luat pana acum decat Oscilococcinum si Stodal, raceala mi-a trecut dar am problema asta cu nasul. Sper sa imi treaca sa nu fiu nevoita sa folosesc prea mult timp picaturile de nas.
Luny aerosolii cum se fac? Ca habar nu am... Am vazut odata la cumnata-mea ca avea pentru aia mica (nepoata-mea) un aparat cu care ii facea aerosoli cu ceva. Despre asta e vorba? Daca da, din pacate nu am aparat din-ala si nici cumnata-mea nu stiu daca il mai are

Referitor la incontinenta urinara cauzata de epiziotomie... Chiar e adevarata treaba asta? Ca m-au mai avertizat niste fete dar nu le-am crezut.

15 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Ne-am intors, ne-a prins si ploaia, dar macar mi-am aerisit creierii, ca nu mai puteam. Si mi-am cumparat bomboane, opriti-ma, va rog !

Despre incontinenta urinara, da, e adevarat, din pacate! Acum sa nu fugiti toate sa faceti ceza Eu daca stranut am pus-o! Dar vb lu' luny, bag exercitii nene!

Sebastian, baietelul nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

mai fetelor
voi aveti dureri de ligamente?
ca pe mine cand ma apuca nu mai pot

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyi
[

Referitor la incontinenta urinara cauzata de epiziotomie... Chiar e adevarata treaba asta? Ca m-au mai avertizat niste fete dar nu le-am crezut.

15 + cu

Incontinenta urinara (iar la unele femei si fecala, daca intelegi ce vreau sa spun) sunt provocate de distensia muschilor/tesuturilor perineale in timpul expulziei, nu de episiotomie.Nu sunt, bineinteles, obligatorii, dar afecteaza (mi se pare) vreo 30% din femeile care au nascut vaginal, in primele luni dupa nastere. La multe femei simptomele se amelioreaza dupa un timp, la altele nu... Din pacate, nimeni nu vorbeste despre ce sa va intampla cu noi peste 10-20-30 de ani de la nasterea (ca doar speram sa mai traim si peste 30 de ani, nu? desi eu o sa fiu cam batraioara atunci), adica atunci cand batranetea va provoca oricum "lasarea" muschilor din zona respectiva. Ati auzit cumva de pampersii aia pentru adulti? Oare la ce credeti ca sunt buni (si nu ma refer la persoanele care sunt paralizate sau au alte probleme grave de sanatate)?

Episiotomia poate duce la alte neplaceri (de care eu m-am "bucurat" din plin), una dintre cele mai frecvente fiind durerea in timpul actului sexual. La fel, uneori se amelioreaza, alteori NU.
A, sa nu uit: in afara de incontinenta, te mai poti pricopsi la nastere cu hemoroizi si fisuri anale.Astea se vindeca, de obicei,dupa cateva luni.Daca ai ghinion, fisura anala se vindeca mai greu...

In rest, seara buna va doresc si cu racoare!

B. 13+ si Dorian (2006)

PS Astea toate le stiu din proprie experienta, ca sa nu se creada ca sunt vreo adepta fantica a cezarienei.

Mergi la inceput