Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (37)
Raspunsuri - Pagina 3
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scumpi Dana, din pacate la mine nimic nu ajuta, Rennie e fix apa de ploaie, iar laptele mai rau face. Pana acum o sapt. ma linisteam cu un anumit tip de iaurt si cu inghetata...acu nici astea nu mai sunt bune... ma consolez ca totul este pt. o cauza mareata si ca o sa treaca. Sebastian, baietelul nostru iubit |
poti incerca si cu maalox e ok si acela in sarcina, eu am arsuri merg stinse cu rennie, la mine inca persista greturile
tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 14+cu
Lia73 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
poti incerca si cu maalox e ok si acela in sarcina, eu am arsuri merg stinse cu rennie, la mine inca persista greturile tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09) si-a facut treaba, 14+cu |
d-ala lichid?????
beeeeeeeeeeeah ce gretos e
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +19
miereamara spune:
Buna ziua,
Am citit pe fuga asa,sunteti productive nu vorba!!
Legat de decalotare la baietei noi nu am facut deloc, s-a decalotat singur pe la un an jumate cand si-a descoperit putza si el era foarte uimit ca mai are "ceva" acolo, acum e decalotat complet, mi se apre ca mai este lipita pielea un pic intr-o margine, da' cupilul e f constiincios si se decaloteaza in fiecare seara la baie:))
Banuiesc ca daca am fi observat vreo problema cu putza am fi actionat si noi in directia aia, dar din fericire nu a fost cazul.
Aici nu se practica asta, dar pediatrul copilului este sdin America de Sud si pesemne ca acolo se face asta, in fine l-a decalotat de doua ori cu ocazia unor controale de rutina.
Scumpi, arsuri, am avut la prima sarcina, groaznice, mi-a fost prescris PEPCID A/C, substanta activa este FAMOTIDINE, va spun poate gasiti si voi, mie mi-au folosit.
Luny, ai o burtica tare frumoasa, maaareeee!
Bun venit fetelor noi, odisee placuta si bebelusi sanataosi!
Nu va suparati ca nu va baga nimeni in seama, si eu fac monoloage (sau monologuri) pe aici de una singura, da' nu conteaza, face bine la moral sa stiti:)))
Petro, te imbratisez si te astept sa imi raspunzi la monolog!
Firicel, cum mai stai cu greturile? Mai iei medicamente?
Lia, mananca domle castraveti ca nu se intampla nimic
Azi am facut testul pt diabet, moama, am fost contra cronometru, dupa ce bei sticloanta aia de licoare dulce, ai fix o ora sa ajungi la laborator sa iti ia sangele, mai devreme sau mai tarziu cica nu e relevant. Si normal ca am fost in intarziere, am bajbait pana am gasit adresa, am ajuns acolo fix xu 2 minute inainte de ora de expirare, clasic pentru mine, haha!Ba era sa imi intre si unul in curul masinii pt ca am oprit brusc cand am vazut cladirea, cred ca m-a injurat de toti sfintii:))
Mai vin io...cand imi aduc aminte ce mai voiam sa spun, trebe sa mai citesc o data in urma.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Tiny baby gator
madyi spune:
Buna si de la mine, fetelor si pe toata lumea.
Chiar daca nu am mai scris de mult va urmaresc zilnic... imi pare rau pentru tensiunea creata astazi pe forum si pentru faptul ca una din membrele aceste odisei frumoase s-a hotarat sa ne paraseasca, dar sincer nici mie nu imi pica prea bine atitudinea ei impulsiva, cu toate ca rareori am intrat in discutii cu ea. Dar ma gandesc totusi ca varsta si lipsa grijilor de zi cu zi au un cuvant de spus si cred ca, asa cum mai spuneau unele fete, ar trebui sa se mai maturizeze, sa coboare cu picioarele pe pamant si sa se considere norocoasa cel putin pentru situatia ei materiala. In fine...
Lia ma uimesti cu buna ta dispozitie, te pup si iti doresc multa sanatate si sa nu mai calci prin spital decat la nastere.
La fel le doresc multa sanatate si celorlalte fete care au problemute cu sarcina.
Scumpi mie dr mi-a spus ca pentru arsuri pot lua Dicarbocalm, Maloox si Rennie. Incearca Dicarbocalm ca pe mine m-a ajutat.
Va pup si revin mai tarziu... ma pregatesc sa plec acasa. Yeeey!
PS: Fetelor, voi cand ati fost racite si ati avut nasul infundat ce ati folosit? Ca eu nu mai pot, simt ca ma sufoc si ma si ustura in gat de la respiratul pe gura. Am folosit pana acum Nazomer care nu m-a ajutat deloc si de doua ori am folosit Olith pentru copii 2-6 ani. Please help!!!
15 + cu
Lia73 spune:
miericica sa-i explici tu distinsului
nu am nici cea mai mica sansa
ma resemnez
e vara m-a trecut pe iarba, la pascut
la toamna ma trece pe fan si nutret
bebelinul meu scump
Florin 18 ani si +19
miereamara spune:
Am folosit pt nas infundat niste picaturi aduse din Romania, dar imi scapa denumirea acum, stiu ca sunt recomandata si pt bebelusi de 6 luni....gata mi-am adus aminte, se numesc VIBROCIL.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Tiny baby gator
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyi Buna si de la mine, fetelor si pe toata lumea. Chiar daca nu am mai scris de mult va urmaresc zilnic... imi pare rau pentru tensiunea creata astazi pe forum si pentru faptul ca una din membrele aceste odisei frumoase s-a hotarat sa ne paraseasca, dar sincer nici mie nu imi pica prea bine atitudinea ei impulsiva, cu toate ca rareori am intrat in discutii cu ea. Dar ma gandesc totusi ca varsta si lipsa grijilor de zi cu zi au un cuvant de spus si cred ca, asa cum mai spuneau unele fete, ar trebui sa se mai maturizeze, sa coboare cu picioarele pe pamant si sa se considere norocoasa cel putin pentru situatia ei materiala. In fine... Lia ma uimesti cu buna ta dispozitie, te pup si iti doresc multa sanatate si sa nu mai calci prin spital decat la nastere. La fel le doresc multa sanatate si celorlalte fete care au problemute cu sarcina. Scumpi mie dr mi-a spus ca pentru arsuri pot lua Dicarbocalm, Maloox si Rennie. Incearca Dicarbocalm ca pe mine m-a ajutat. Va pup si revin mai tarziu... ma pregatesc sa plec acasa. Yeeey! PS: Fetelor, voi cand ati fost racite si ati avut nasul infundat ce ati folosit? Ca eu nu mai pot, simt ca ma sufoc si ma si ustura in gat de la respiratul pe gura. Am folosit pana acum Nazomer care nu m-a ajutat deloc si de doua ori am folosit Olith pentru copii 2-6 ani. Please help!!! 15 + cu |
mady te asteptam mai des
oricum din sept o sa fie larma mare aici
abia astept
bebelinul meu scump
Florin 18 ani si +19
bpaula spune:
Cata veselie pe aici si cata vrobarie in dupa amiaza asta!
Lia eu atatea gravidute am auzit ca mancau muraturi...dar asta stii si tu de la primul copil
Nu stiu cine intreba, imi cer scuze dar nu m-am obisnuit cu numele, nu retin cate povestiti..dar dau vina pe neuronul gravid si uituc. Deci si eu inca vomit, in fiecare dimineata, inainte de spalatul pe dinti, in unele dimineti de cum ma ridic din pat, in altele inainte sa plec la munca.
Astazi am fost sa fac si eu triplu test. M-a trimis doctorul meu la spital pentru analiza si acolo am avut supriza sa dau peste vecina mea care e medic ginecolog. Cu atat mai bine ca daca o am vreo problema mai urgenta am la cine apela.
Asa am aflat si ca medicul meu e plecat 3 saptamani din iulie in concediu, in saptamana in care mai e pe aici nu am reusit sa prin loc la consultatie. Si acum ma intreb cine imi face ecografia morfologica. Dar banuiesc ca trebuie sa astept pana luni (ca si saptamana asta e in concediu) si sa imi zica el cum o scoatem la capat.
Sa aveti o seara frumoasa!
corina_kelly spune:
buna, fetelor!
azi "m-am ras"tare cand v-am citit!
ma bag si eu cu decalotarea. pe Serban l-am executat eu, in vreo 3 seri, pe la 1 an si un pic. nu-i nu-stiu-ce, nu l-a durut tare, dar ink nu ii place cand fac asta in fiecare seara. singur nu se decaloteaza niciodata.
aaa, deci s-a creat o isterie cu mancarea de vinete!!!! bineinteles k si eu am facut, si acum urmeaza sa pap
madyi, eu am alergie si folosesc olynth pt copii dinainte sa raman insarcinata. ziua imi pun nasaleze, dar noaptea nu pot sa respir altfel. am intrebat medicul, a strambat un pic din nas, dar a zis k nu au efecte nocive, sa nu exagerez. cred k o data pe zi nu e chiar exagerat...
pe toate
Mami de Serban(28.09.2009) si 14+ cu Victor
Bianca77 spune:
mai am un pic si plec si eu spre casa...
Carola i-am scris sora-mii si cand am nr de tel al respectivei ti-l trimit
Scumpi, deci asa, esti chiar in ograda mea! eu pe la praline nu prea am intrat in ultima vreme pt ca am fost destul de prinsa si am preferat sa mai citesc la Brumarei . Noi am locuit 3 ani in Antwerp chiar langa Stadtpark. Acum ajungem in oras in fiecare sambata, la piata. Poate ne intalnim la un moment dat, ce zici? Tu stii la ce clinica nasti, cu cine, etc? pe Sebastian l-ai nascut in Ro sau Be?
Si eu am arsuri! Acum e ceva mai bine dar tot ma apuca. Nici la mine Rennie nu functioneaza, dr mi-a recomandat Maalox, dar n-am luat inca. Eu ma doftoricesc mai degraba cu banane, pere sau pepene galben, sau rontai niste biscuiti LU (ii stii?). De regula imi trece asa.
fetelor ce simpatici sunt pustii vostri cu nazbatiile lor
19+ cu Anna
www.psychosomatics.be