Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

pica pediatra mea cand merg la ea ii ia temp. din ureche, cu termometrul electronic si ii da aceleasi valori ca in fundulet.
nu stiu daca e bine, dar la subrat nu sunt aceleasi valori..am incercat si eu acasa.

Roxana mami de Bianca Maria 3 ani in august

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pica1

Fetel cu copii mai mari de 3 ani spuneti-mi si mie ce fel de termometru folositi voi cind este cazul sa luati temperatura la copil? Ca eu nu stiu decit metoda luat tem din funduletz ca nu reusesc la subrat ca imi da valori diferite la doua preluari succesive si ma gindesc ca la un moment dat o sa trebuie sa schimb metoda si nu stiu daca de exemplu termometrul cu infrarosii este suficent de fidel.

+15

Eu am termometru cu infrarosii dar sincer nu sunt super multumita... Normal se i'a temperatura pe frunte de la o distanta de 5 cm...dar mai rar iti da aceasi temperatura la 2 preluari succesive... am vazut ca aici la spital tot cel classic il folosescn dar nu in fundulet ci sub brat... Eu acum il folosesc pe cel cu infrarosii (de 2 ori) si daca imi da temperatura mare il confirm si cu clasicul, sub brat... Oricum cum Emily pana la inceputul anului facea convulsii de la 38-39, cum depaseste 38 ii dau antitermic... dar asta numai pentru a prevenii convulsiile.. oricum din fericire nu a mai facu din ianuarie, chiar daca a avut episoade febrile intre timp.

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Pica, eu am un termometru electronic pt frunte si pt ureche. si am fost multumita de el.

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec.2011 spune:

CAPITOLUL 38 VA ASTEPTA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Nu stiu cine face capitolele noi, dar atentie ca link-ul cu capitolul 38 duce la capitolul 37
EDIT: cred ca a fost doar un moment pina s-a general legatura sau altceva
+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec.2011 spune:

gata am remediat situatia, m-am grabit sa deschid noul capitol sa ii dau piticei sa pape.
cum am vazut gresala am remediat-o

Mergi la inceput