Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

pica, si ce o sa faci cu burtica mare? atunci ma gandesc k tb sa iei ceva pt durerile de spate, nu? chiar nu ai voie nimic?

Mami de Serban(28.09.2009) si 16+ cu Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

neata' si din partea noastra!!!!!!!!!
pe mine ma paste o raceala de toata frumusetea......sper sa nu evolueze prea mult, dar de aseara stranut, imi curge un pic nasul si ma doare gatul si de la tuse am facut febra la burta.....saracul meu bebelus........
dupa ce pap o sa citesc din urma.
va si revin!!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 3 ani in august

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Citat:
citat din mesajul lui pica1

Luny asta ziceam si eu ca nu sunt niste lucruri care trebuie musai sa le ai, am facut lista in special pt mamicile la primul copil care au tendinta de a lua multe chestii pt copil (gen cum am fost eu la primul copil) ca sa poata cantari bine inainte de a investi in niste lucruri pe care le fo,oseste pe timp extrem de scurt.

Cu premergatorul sunt de acord cu tine. Eu una l- am folosit totusi la SeB pe o perioada foarte scurta, pina cind s-a facut cald afara si l-am lasat in picioare goale prin iarba si el asa a invatat sa mearga. La junior o sa fie mai dificil ca perioada teoretica la care incepe sa se ridice o sa fie in toamna - iarna si o sa imi faca vijelie prin casa.

Mai spuneti-mi remedii pt durerea de spate ca nu ma lasa neam. Mi-am facut programare la un cabinet pt masaj terapeutic. Sper sa ma ajute citeva sedinte ca altfel o sa ma vedeti tintuita in pat si deprimata.... Apropos de ce nu pot face toti banii din lume...uite eu in situatia de acum, cu ce ma ajuta banii ca nu am voie sa iau nici cel mai scump medicament pentru spate, nu am cum sa imi iau copilul in brate ( gen cum a fost ieri de s-a lovit si urla dupa ma-sa), nu pot sa ma aplec sa il imbrac, nu pot sa fac nimic, mi s-a parut un efort enorm cind l-am ajutat sa se dea jos din scaunul de masina ca sa ii cumpar o inghetata...si banii la ce ma ajuta?

+15

da, da, am inteles cu lista, si f bine ai facut, sa stie fetele si sa decida in consecinta si in functie de buget, etc
cu spetele, sora mea, si eu sunt in cam aceeasi situatie, doar ca la mine inca nu e asa de nasol cum e la tine... eu am scolioza, si ma cam termina noaptea ca nu gasesc o pozitie buna de somn, amortesc, ma doare... si la fel, daca stau in piciaore, pe loc, si nu merg..

Ps: daca discutia aia continua, urma sa te folosesc intr-un usor contra exemplu, de om cu capul pe umeri, care are tot ce-a visat si nu da p-afara de basini si nici nu braveaza cu asta..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

n-ai putut sa te abtii

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

MADA refacere rapida micutei, ma bucur ca ati scazpat si de stresul asta!!
Corina, nu stiu, dar pe mine ma durea cumva ..legat. Adica simteam ca incepe de la epiziotomie si cobora durerea pe tot piciorul, iar cand calcam pe el, ma sageta de puteam sa cad din picioare.. la coloana, nu am simtit nimic, cand am ajuns acasa nici nu stiam unde a fost intepatura, mi-am pus sotul sa caute urma

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

felicitarii Petro pentru rezultatele bune !!!
mada refacere cat mai rapida micutei , bine ca a scapat, stiu ca de la polipii crescuti nu poti respira bine.........
fetelor eu am o problema si dr. mea e in cezariana si nu poate raspunde la tel.
cum ma scol din pat imi scade tensiunea.
cum sa o cresc????
cafeaua nu o suport deloc.........

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
18+

Mergi la inceput

offffffffffff cu racelile astea
yo incerc sa ma feresc cat pot de curent
adik sa fie usa inchisa la dormitor
ca oricum mai departe nu plec

bebelinul meu scump

Florin 18 ani si +19

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby_r7

mada refacere cat mai rapida micutei , bine ca a scapat, stiu ca de la polipii crescuti nu poti respira bine.........
cum sa o cresc????

18+

pfffffffff
macar o lingurita, doua de cafea

bebelinul meu scump

Florin 18 ani si +19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_r7

cum sa o cresc????

18+

poate ceva energizant sa-ti aduca cineva...nu stiu, zic si eu

Mami de Serban(28.09.2009) si 16+ cu Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!

Wow ce subiecte interesante.

Deci:

1. Incontinenta urinara/hemoroizi si alte "bucurii": si eu am suferit chiar dupa nastere de incontinenta. A fost horror, scapam mult, si in diverse situatii, nu doar la stranut. In primele luni, daca simteam ca ma trece la baie, daca nu ajungeam in 2 secunde, scapam pe mine. A trecut dupa ce am mai slabit. Acum vad ca iar am simptome...da' nu asa naspa (inca...). Hemoroizi am avut (inca mai am) inca din sarcina. La spital au refuzat sa-mi faca clisma din cauza lor (nu ca asta ar fi un lucru rau ). Oricum si acum ii am da' pe mine nu ma deranjeaza nimic, nu dor deloc. Cu epiziotomia a fost ok, nu m-a durut mult. Cand au inceput sa se resoarba firele ma strangea zona, de parca mi se scurta piciorul. Da' o trecut... In schimb am avut o nastere super usoara. In 3 ore am fost gata, dureri foarte suportabile - fara epidurala, fara nimic - de fapt m-am plimbat non-stop si am respirat, nu am stiut ca nasc, ca dupa cum se urla in jur, eu tot asteptam sa inceapa "distractia", nu credeam ca aia e tot...

2. Cu lucruri utile pt. bebe: subscriu 100% la: batista - Miruna acum se face singura si o cere cand are nasul infundat; blender vertical (cea mai tare chestie ever). Am avut si "accesorii" gen balansoar - se foloseste putin, da' la stilul agitat al copilului meu, noua ne-a folosit, ca se calma in el. Am avut si bouncer, care acum e folosit pe post de hinta, deci si asta e util. Scaun de masa am avut din lemn, care se transforma in masuta si scaun de joaca. Acum o folosim asa. Eu le-am luat toate no-name, mai mult de 200 de lei nu am dat pe nimic, deci nu-mi pare rau.

3. Dureri de spate si eu am, ca am scolioza... M-or apucat mai repede de data asta, si ma doare in drepul nadei, mai spre stanga, intr-un punct, parca s-ar fi prins un nerv...E ingrozitor, si ce-o mai fi nu stiu, ca deja ma simt mai greoaie, parca as avea 7 luni...
Trimit asta, ca deja e lung, si revin cu raspunsuri pt. fete.

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)
16+ cu bb2 poate fratior

Mergi la inceput

pai am incercat cu putina cafea si mi-am varsat si matele din mine...............scuzati detaliile......, ma gandeam sa bea un pic de cola???
merge??

18+

Mergi la inceput