Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Patrick are otita Mi-a facut febra 39,4. Banuiam de ieri ca il supara urechile, si azi am fost la medic. Sunt varza. Plange mititelul de ti se rupe sufletul.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Multa sanatate lui Patrick,Corina!
Si Sandra urla de a ragusit mititica.Eu banuiesc ca ar fi de la dintisor.Se pregateste caninul sa iasa primul,nu putea sa astepte.Toata noaptea s-a trezit in urlete,total atipic pt ea.
Asa ca eu sunt capiata!
partea buna este ca mananca binisor,azi am introdus ficatul si i-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

CORINA multa sanatate lui patrick. mami multa putere si tie...off mititelul

MIRELA2 uff si vou va doresc muuuulta sanatate

LETZY si zuza mea plangee tot asa cum spui tu...mama lor de dinti si cati mai sunt de dat

va dorim o noapte linistita somn unsor

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Netata fetelor!

Imi pare rau sa aud ca avem ursuleti bolnaviori, ii pup pe toti sa se faca bine, in mod special pe Patrick, stiu ca otita doare ingrozitor de rau, sa te faci bine cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Azi nu mai vrea sa primeasca mai nimic in gurita,ma urc pe pereti!
Vineri plecam la mare,cred ca ii vom speria pe toti cei cazati in hotel cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Of imi pare asa de rau ca avem copilasi bolnaviori in barlog ! Sanatate multa va doresc !
Noi suntem ok, Toma creste frumos , e haios foc, sta bine in fundulet de vreo saptamana,se iubeste tare cu sora-sa. Imi umplu sufletul de fericire cand ii vad cum rad unul la celalalt .
In alta ordine de idei, caut bona , asa ca daca aveti sugestii , stiti pe cineva dispus sa faca asta , astept un semn . Sunt usor in panica, pentru ca, pana la 1 septembrie trebuie sa gasesc pe cineva .
Pup tot barlogul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

fetelor, adunarea!!! a trecut Robert pe locul 2!!!din pacate eu nu pot vota pana la 16.30, haide-ti sa-l readucem pe locul 1
http://concurs.herdea.ro/bebe/115/robert

Siuta, Criss81 a postat pe FB asta: "Fetelor daca are vre-una dintre voi nevoie de o bona interna in Bucuresti, care sa va faca si menajul sa aibe grija maxima si de bebe sa stiti ca am eu o recomandare..." da-i un PM poate te ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo_P

fetelor, adunarea!!! a trecut Robert pe locul 2!!!din pacate eu nu pot vota pana la 16.30, haide-ti sa-l readucem pe locul 1
http://concurs.herdea.ro/bebe/115/robert

Siuta, Criss81 a postat pe FB asta: "Fetelor daca are vre-una dintre voi nevoie de o bona interna in Bucuresti, care sa va faca si menajul sa aibe grija maxima si de bebe sa stiti ca am eu o recomandare..." da-i un PM poate te ajuta

_

Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12 nov 2010 poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Buna fetele!
Nu stiu dak va mai amintiti de mine ca a trecut ceva timp de cand nu am mai scris dar am avut o per foarte incarcata plus ca ma simt efectiv depasita de situatie si cu curatenia si cu mancarea si cu copii...cred ca sunt eu mai slaba asa ca atunci cand va citesc pe voi, ori cu gemenasi, ori cu 2-3 copii deja ma ia rusinea..nah, acum sper sa depasesc si eu per asta. De citit am incercat sa citesc tot pt ca imi face maaare placere plus ca imi este f util tot ce aflu de la voi, prin urmare va pup pt asta
Noi suntem bine, ne agitam si noi cu diversificarea asta, am ajuns la etapa cu iaurtzelul de la 5 care se pare ca nu ii place deloc...ieri i-am dat prima oara, din acela bio de la Carrefour (am zis ca asa pt prima data sa incerc cu ala sa vedem ce si cum) si efectiv ii venea sa vomite...o sa incerc azi sa ii bag ceva cereale in el poate am mai mult succes. Eu as vrea sa fac usor, usor, trecerea la LP, la biberon, dar tzancul asta mic nu vrea si pace...cand simte biberonul incepe sa il muste, sa il impinga cu limba si max 30 mil in juma de ora in stilul asta abia,abia inghite...deci cam esec
Bravegirl, eu sunt din Constanta, poate ne vedem candva...voi unde stati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Buna ziua si de la noi!
revenim si noi dupa o absenta justificata de inca o iesire scurta la mare, la soare!
dovada o vedeti la semnatura!

Moshulik , mami fericita de Maria Alexandra( 23.09.2010)
Poze Mare Iulie

Mergi la inceput