Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(33)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
adipapazi spune:
de ude cumparam paste/biscuiti plasmon? dar sa nu ma trimiteti in colturi ascunse ale orasului.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adipapazi spune:
sorina, welcome, te cred si eu ca te ajuta mami, de cand e in vacanta si a lasat declinarile deoparte!!!
ce grasan! ce lungan!
bravo.
corina, ma bucur ca papati cu safe feederul ala. am luat floricica de la noriel, sunt foarte incantati, e bataie pe ea, de bile nu mai zic.
si le next au haine foarte bune si calitative, iar reducerile sunt si de 75%.nu stiu daca au inceput sales-urile si la next, dar eu una abia astept.
avem 8600 ioakim, 8820 ana.astia se zbenguie toata ziua. am decis ca sunt mami de varta si duracell!
va pupez
sorinaalex spune:
Multumesc Adina...Voua felicitari ca papati asa multe chestii si sunteti maaaaari! Asteptam niste fotografii mai recente
Plasmon gasesti numai online pe dinodany.ro. Transportul e gratuit pentru comenzi mai mari de 50 ron. Eu i-am dat biscuitii granulati si i-au placut mult.
De la ora 12 incoace "doarme" in carutz. Respectiv doarme putin, urla, balangan la carutz, doarme, urla, etc..
letzy81 spune:
Scisesem un mesaj lung dar mi l-a sters Sandra
Biscuiti Plasmon se gasesc in farmaciile Dona,Adina.
Elfica ce mai faceti?cum mai merge diversificarea?
Sandra a devenit tare energica,merge de-a-busilea toata casa,se catara de tot,vrea sa mearga tot timpul....intrun cuvant ma epuizeaza.Nu sta locului nici o clipa.
Noaptea se trezeste cam la 2 ore pt tzitzi,pe zi nu vrea sa mai suga deloc,alta epuizare.
Ne-am hotarat sa mergem si noi 5-6 zile la mare la noi,peste 2 sapt.
Vreau sa-mi iau costum de baie intreg ca nu arat prea bine cu asa burtica
Gata!nu ma mai lasa mandra,se tot catara de mine!tuturor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi de ude cumparam paste/biscuiti plasmon? dar sa nu ma trimiteti in colturi ascunse ale orasului. Adi, mami de ana si ioachim |
de pe dynodani
2 cutii 0 lei
mami cu motaneii
![](bebic.gif)
![](bebic.gif)
![](rugaciune.gif)
colacei de inot pentru bebelusi
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorinaalex Corina, ce marime de safe-feeder ai luat pt Patrick? Mediu sau mare? Multumesc ![]() Mami de bebe Tudor Alexandru (29.12.2010) |
Medium. Vreau sa-ti zic ca nici nu vazusem ca exista si large. Ideea e ca eu cred ca e suficient asta, pt ca il poate baga bine in gurita si molfai exact ca o suzete. O sa studiez cat d emare e si cel large, ca mai incolo cred ca trecem la large
==========
Corina
Mami de
![](zana.gif)
![](bebic.gif)
POZE
BraveGirl spune:
Adipapazi, ma bucur ca au avut succes jucariile.
mie imi este rau. mi s-a infundat un canal, am o ditamai galma, ma doare ingrfozitor. Dar nu asta e buba cea mare, ci o durere cumplita de coloana, care evident, imi da dureri de cap insuportabile. Nici nu ma pot misca. Ma doare tot corpul. Ma deranjeaza orice zgomot si eu am muncitori, ca modificam ceva la casa, si nu va zic ce zgomot.
Inacat, e ok setul? eu nu l=am desfacut, dar niciodata nu am avut probleme cu amazonul.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
martutza spune:
Sorinaalex sanatate lui Tudor.O sa scapati voi si de asta sunt sigura.Ce bine dezvoltat e Tudor.Probabil si voi sunteti inalti caci este cat un copil de 1 an.Bravooo.
Adipapapzi si eu ma intrebam acelasi lucru..adik puiul hormonat nu devine gaina? Ce chichiriz ar fi sa aleg gaina care fierbe greu si e grasa si se digera greu in locul puiului.Pentru hemoglobina eu am optat sa-i dau pulpele de la pui nu pieptul alb si atos si pulpa de manzat.Cu vita nu prea se intelege dar puiul si oul le accepta.Apropo fimea bea apa cu linguritza asa ca mersi de pont.Soarbe f bine si nu se uda.Maine merg sa-i iau o canitza cu tzutzuroi si sper sa se impace cu ea.
Letzy ce fetitza isteata ai.A mea nici de-a busilea nu sta dar sa se catzereee..mai astept.Felicitari Sandrei pentru evolutie.
Votat Natalitza aproape zilnic.Felicitari
Azi am votat pe Robert.Succes.
Amelia_ilie numai zici nimic.Cum merge diversificarea?
Elfica ce faceti?
Tinkerbell...Eea_farcau...unde sunteti?
Ralucaspma ce mai face Nicolas? Sunteti bine?
Sashenka esti ok? Cum sunt baietii?
Haideti fetelor ca nu e vreme de plaja mai ziceti si voi ce mai fac copiii,cum o duceti.Ce mai gatiti pentru ei? Dar pentru voi?
Despre noi si bune si rele.Bunele sunt ca ii place sa manance aproape orice ii dau.Programul ei este urmatorul:
-8-8.30 LM
-11.30-fructe-mar copt cu branzica,mar copt cu biscuite;mar copt cu para,caise cu banana si biscuite sau cirese cu banana si biscuite.
-12.30-13 LM si apoi somnic circa 1 ora
-15-legume cu pui sau ou.Ieri a papat spanac ciorbitza (cu radacinoase,cartof si rosie plus pulpa de pui). A devorat aproape 180g.Am avut succes acum doua zile si cu piure de dovlecel si cartof cu branza dulce si galbenus.Ghiveciul il devoreaza si ii pun in el asa:-morcov,telina,pastarnac,rad de patrunjel,dovlecel,cartofel,pulpa de rosie,o inima de ceapa si un catel de usturoi.Dupa ce fierb pulpa bine o bag si pe ea in legume la cuptor si apoi le blenduiesc impreuna.Nu am eu viteza sa bag linguritza la cat de repede inghite si deschide gura.
-16.30LM apoi somnic pana la 18.
-18 LM
-21.30-22 cereale Milupa (cerealele mele gustoase) cca 5 linguri.apoi LM
Din pacate nu mai adoarme imediat si are program de rasuciri pana la 24-24.30 .Trebuie musai sa stea cineva cu ea in camera ca altfel urlaaaa....si se rasuceste nonstop de pe burta pe spate si invers,isi tarasete jucariile le agita deasupra capului.La cate rasuciri a facut azinoapte ma gandeam sa o inscriu la romanii au talent...o bate la fund pe familia Luca cu "invartitelele"ei .
Din capitolul si mai rele este bronsiolita ei.Acum are 7 zile Cedax,Salbutamol,Sinupret si Ketof plus Colargol in nas..Imi vine sa ma urc pe pereti de nervi...dupa 7 zile de Ospamox iar antibiotic...sigur la toamna ii fac antigripalul ca cu Victor l;a gradi cine stie ce ne rezerva iarna.Oricum nu are voie afara pana luni si sunt varza, cu creierii pe moatze cu 2 copii numai in casa.Aseara am iesit cu Victor cu bicicleta si l-am lasat pe tati cu ea.Parca eram scapati din lagar asa ne-am distraaat.Cand ne-am intors matza se trezise si tasu o tinea in brate la calculator.
.L-as fi batut dar numai aveam putere.
Despre alimentatia lui bebe am primit sfaturi diferite.
Med de fam zice sa raman la radacinoase,cartof,dovlecel,rosie in diverse combinatii cu pui sau ou.La fructe mi-a zis sa-i dau doar mar si banana.Branza si iaurt cica sa-i cumpar din comert.Cica nu spanac si nu brocoli.
Pediatra la care merg eu cand am dubii, pentru ca am incredere in ea, a zis sa-i dau spanac si brocoli(spanac am congelat acum 2 sapt) dar sa nu-l las sa se invecheasca in frigi.Adik sa-i dau de 2 ori/sapt pana il termin.La fructe a zis sa-i dau caise,cirese,nectarine si para pe langa marul si banana la care aveam ok de la dr.Branza sa o fac din lapte gras de 3.5 si iaurt sa-i fac tot eu din luna a 8a din lapte gras cu kefir de la plafar sau iaurt.
Eu am o reteta de iaurt care nu presupune alt iaurt.Se fierbe 1 l lapte in clocot.Se pune intr-o oala smaltuita si se amesteca cu alt litru de lapte rece.Se incinge cuptorul.Apoi se stinge si se pune oala in cuptor cu capac pentru 1-2 ore.Se scoate din cuptor si se mai lasa acoperit cu prosoape cateva ore(2-3).Apoi se scurge zerul si se pune in frigi in borcanase cat consumi la o masa.E bun 2 zile pentru sugari si 7 zile pentru adulti.O sa-l incerc sapt viitoare sa vad cat si cum iese.
hai ca m-am intins ca pomana tiganeasca.
va pup si va doresc un weekend reusit si linistit.Sanatatae puiutilor.
La multi ani sarbatoritilor.Sa fiti sanatosi si norocosi.
inacat spune:
bravegirl, am ajuns acasa de putin timp.
am deschis inca pachetul si totul e in regula.
nu te-am sunat ca stiu ca nu esti ok si am zis sa nu te mai deranjez.
multumesc.