Strugurasi de Sept-Oct 2011 (76)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Mikka nu puteam primi pt angajat exemplar?
bucura-te ca nu ai contractii.. nu e nimik de invidiat...

ce bine e sa dormi de amiaz...

30+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Si eu am contractii si daca dau o basina Evident ca si atunci cand mangai burta. Nu e chiar un mit. Uterele excitabile se sensibilizeaza la orice atingere.

bujo mami de Filip si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Sei dar eu am fost convinsa ca pentru angajat exemplar ai primit florile
Stiam ca e ziua ta ca m-am uitat de mult pe lista fetelor nascute in iunie deoarece si eu sunt nascuta in aceeasi luna

26+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

mikka

mie mi-au revenit durerile ca la mentruatie, fine dar prezente zilnic.. am inteles ca ele reapar inainte de nastere..
mai simtiti careva chestiile astea la 30 s sau in jurul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Eu simt durerile astea de vreo 2 zile .
Fetele uitati ce mi-au raspuns cei de la firma de celule stem ca aveam eu o nedumerire

Acea foaie prezinta conditiile generale ale programului de suport pentru transplant pe care-l oferim tuturor clientilor nostri. Nu trebuie semnat, ci doar luat la cunostinta.
Ce presupune acest program? In cazul in care copilul de la care se vor recolta aceste celule va avea nevoie de transplant, atunci noi va oferim banii necesari pentru aceasta interventie medicala. Cu alte cuvinte, va oferim suma de 185.000 euro, impartiti in felul urmator: 155.000 euro (reprezinta strict cheltuieli legate de transplant) care vor fi virati centrului unde va avea loc transplantul, iar restul de 30.000 euro in contul vostru pentru cheltuieli aferente (transport, cazare etc.).
Practic, in caz de nevoie, ne ocupam noi de partea financiara astfel incat voi sa nu aveti astfel de griji.

29+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

camady si eu de maxim o sapt le simt...

super vestea cu celulele stem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Am gasit ceva interesant la mamicile de la mai iunie.Sper sa nu se supere pe mine
http://www.wrap.ro/

camady's baby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camady

Am gasit ceva interesant la mamicile de la mai iunie.Sper sa nu se supere pe mine
http://www.wrap.ro/

camady's baby

eeee.. am pus ochii pe wrap demult, am vazut si o mamica ce isi ducea bebele (cred ca prematur) in wrap, arata super confortabil pt ambii.. la mine singura dilema e cand sa comand...
te tenteaza camady?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

buna dimineata fetelor. eu am dormit "de amiza". inainte sa adorm insa am mancat niste bomboane de ciocolata (am zis "niste", daca ar fi specificat numarul lor m-ar fi dezavantajt :D) si nu m-am spalat pe dinti dupa ce le-am mancat... cand m-am trezit ma dureau toti dintii ...... si cu sanii umflati parca cu 2 masuri ... nu stiu daca tot de la ciocolata ... :))))) si la fata la fel buhaita ... asa-mi trebe daca mananc prea mult ciocolata! dar erau boamboane de alea bune fine .....

Lori 31+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

si eu vreau wrap, si sling si manduca ! inca nu am gasit bani in buget insa......... :)

Lori 31+ fericita cu Mara

Mergi la inceput