Strugurasi de Sept-Oct 2011 (76)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Lore , mi-am programat si eu un drum la vaslui dar in august. Pana atunci nu ma duc.

Ma mai gandesc daca sa o pun pe mama la treaba. Ea cand vine la mine trece prin vaslui si as pune-o sa se opreasca si sa cumpere . II dau lista buget si la cumparaturi cu ea.

Oana 26+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu-24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui caty2585

Buna dimineata burtici

HAYAT La Multi Ani,multa sanatate si tot ceea ce iti doresti sa ti se implineasca

Fetelor care nu se simt bine,imi pare rau ca va simtiti aiurea(stiu ce inseamna!!!)sper sa va treaca starile acestea cat de curandDeh...ce nu face o mama pentru puiutul ei iubit?Indura orice

Ralu si eu tot patut din lemn am cumparat.Tin sa cred ca e mult mai stabil decat cel din plasa...cand o sa stea in picioruse bebele si o sa se zbantuie la marginea patutului....nu stiu cat de stabil va fi cel din plasa...in fine...fiecare alege ce crede ca e cel mai bun si mai bine pentru pruncul sau

Eu ieri am fost la moasa si Loriana mea nu e intoarsa inca...ce ii mai place sa isi tina capusorul intre coastele mele...In rest toate bune si frumoase cu noi
Azi ma simt mult mai bine decat in ultimele 2-3 zile...Poate pentru ca azi ma apuc sa calc hainutele Lorianei

Va urez o zi linistita si fara durerigasca si revin

Fericita 31+ cuLoriana-Maria

AMR 9 sapt max

Iti dau un sfta: nu calca azi este sarbatoare

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

ce faceti mai fetele, pe unde umblati? v-a topit caldura asa tare?

Zubi, mami29+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

patut - eu votez clar pt cel din lemn

_

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu-24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

patut - eu votez clar pt cel din lemn

_

27 +

thx Jade:)

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

eu azi de abia respir.... nu stiu ce cu mine.. insa ma simt tare aiurea.. contractii prezente pitik agitata...

30+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Sei, sau cine mai stie d'astea, cand downloadez pozele din cmaera pe calculator, nu mi se transfera cu tot cu data si ora, dar pe camera sunt afisate, tre sa fac io ceva?

Zubi, mami29+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Sei, sau cine mai stie d'astea, cand downloadez pozele din cmaera pe calculator, nu mi se transfera cu tot cu data si ora, dar pe camera sunt afisate, tre sa fac io ceva?

Zubi, mami29+ cu
minunea mea

nu stiu ce sa zic.. depinde de camere, eu am sony acasa.. insa nu mi-am pus pb asta.. mie mi-i le transfera la denumirea pozei cu data, insa data nu imi apare pe poza.. sorryy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

eu azi de abia respir.... nu stiu ce cu mine.. insa ma simt tare aiurea.. contractii prezente pitik agitata...

Contractiile o agita pe bebelusa> ia un no -spa si un magne. bea apa multa. ajuta la diminuarea contractiilor si nu mai mangaia burtica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Contractiile o agita pe bebelusa> ia un no -spa si un magne. bea apa multa. ajuta la diminuarea contractiilor si nu mai mangaia burtica.

.. de toate am facut

No spa si magne B6 am luat la ora 8 dimineta, burtica nu o mangai ca sunt la servici... apa bea ca o camila.. insa ca o camila sparta ca desi am cred vreo 1.5 l pana acu am fost si la baie de vreo 7-8 ori.. de vreo 3 ori pe h...

Mergi la inceput