Prietene la bine si la greu - 125
Raspunsuri - Pagina 8
dana n. spune:
Ionela, exact asa a fost si la mine ...nu ma vedeam mare si nici sotul, dar cand ne uitam la pozele din spital, inainte de nastere...oau!
Noi la nume inca nu ne-am gandit. Asteptam sa aflam sexul. Oricum va fi un singur nume care sa fie cunoscut si aici si in Germania. Mie imi placea ptr fetita Maria, dar cum David nu are nume de sfant...
Dymomo, bine ca sotul a scapat de operatie. Multa putere in continuare.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 18+
dana n. spune:
de probioticul Protectis stiti ceva? Mi-au dat de la medic ptr David.
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamariaVa dati seama ca m-am crizat.... pai cum asa... hai sa-i zicem "william"... ca merge perfect cu Mihnea. In fine.... o scoatem noi la capat.Ma intreb doar daca nu am eu fixuri aiurea cu "aceeasi masura" pentru ambii copii. Voi ce spuneti? |
dana n. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Eu spun ca fara fixuri am fi toti egali. Dana Dar iubesti bb2? Stupida intrebarea, ca doar nu ai cum sa nu-l iubesti. (Gura o cam am aurita). Adica e la fel cu emotiile? Nu ma exprim coerent de la caldura. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult! |
Da Andre, il iubesc Emotiile parca nu mai sunt chiar asa mari ca prima data...dar asta nu inseamna ca nu il iubesc. Eu mi-am dorit si al doilea copil...numai ca ne-a luat prin surprindere, din cauza asta am fost mai aeriana la inceput.
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui dana n. de probioticul Protectis stiti ceva? Mi-au dat de la medic ptr David. Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 18+ |
Noi am folosit si sunt fff multumita de Protectis. Atata incredere am incat la ultimul episod de scune proste cu crampe urate doar asta a primit si papica.... si s-a reglat frumos in vreo 2 zile. Acum na, nici minuni nu face, ca 5 picaturi pe zi....
Vorbeam cu farmacita despre acest probiotic atunci cand l-am cumparat ultima oara ( e in frigi nedesfacut) si zicea tipa ca e foarte concentrat, mult mai concentrat ca alte probiotice
Atentie! se tine in frigi
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 22+ cu
dankutza spune:
citat din mesajul lui Andrecluj daca-i cade suzeta din gura zice "atzzzzo", intelegeti voi de la ce, |
ionelamaria spune:
Dana, ce fain ca simti acele emotii. E drept ca si mie mi-au dat lacrimile la primul eco dar parca nu simt ceva foarte special.... nu plutesc sau ceva. Ei, probabil e si firea mea vinovata... nu-mi amintesc sa fi fost altfel la prima sarcina.... adica da, apar ceva emotii, dar numai cand imi dau timp sa le vad si fac asta atat de raaaar. Aseara m-a pufnit rasul ca asta micu de foia asa de tare ca nu puteam sa adorm... si asta la 1 si ceva noaptea... I-am si spus lu' sot ca Mihnea a avut program de somn pe fusul nostru orar... asta se anunta mai american , asa....
Andre ma gandeam chiar la William-Branza+nume de familie ....
dana n. spune:
citat din mesajul lui ionelamaria
Noi am folosit si sunt fff multumita de Protectis. Atata incredere am incat la ultimul episod de scune proste cu crampe urate doar asta a primit si papica.... si s-a reglat frumos in vreo 2 zile. Acum na, nici minuni nu face, ca 5 picaturi pe zi.... Vorbeam cu farmacita despre acest probiotic atunci cand l-am cumparat ultima oara ( e in frigi nedesfacut) si zicea tipa ca e foarte concentrat, mult mai concentrat ca alte probiotice Atentie! se tine in frigi Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 22+ cu |
Multumesc Ionela. Le accepta usor puiul? Ii pot da cu lingurita? sau le amestec cu mancarica?
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui dana n. Multumesc Ionela. Le accepta usor puiul? Ii pot da cu lingurita? sau le amestec cu mancarica? Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 18+ |
Pai e ca vigantolul la gust. E ulei de floarea soarelui... nu simti altceva. 5 picaturi...
Al meu le linge cu placere dintotdeauna... nu stiu daca David a acceptat vigantolul... ca daca l-a luat va lua si astea
dana n. spune:
citat din mesajul lui ionelamaria
Pai e ca vigantolul la gust. E ulei de floarea soarelui... nu simti altceva. 5 picaturi... Al meu le linge cu placere dintotdeauna... nu stiu daca David a acceptat vigantolul... ca daca l-a luat va lua si astea Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 22+ cu |
I-am dat cu lingurita si mai vroia