Prietene la bine si la greu - 125

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

simina multumim de sfaturile cu olita. sper sa va distrati totusi la mare

monica imi pare rau ca a devenit asa o corvoada suptul asta. si la noi e des tare, insa parca nu am ajuns la capatul rabdarii, sper nici sa n-ajung prea curand.
sper sa iei cea mai buna decizie pt. amandoua.

nabo tot e un progres ca a facut o data la olita, sper sa se repete operatiunea

Andre ce frumos sta Chiara in chiuveta ce linistita e...

la noi a inceput sa ploua, iar Ruxi vrea afara, nu stiu ce ma fac cu ea...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna seara!

Noi am ajuns astazi pe la medic. David s.a pricopsit iar cu un urat eriterm fesier, are scaune foarte dese, urat mirositoare si plange f tare inainte de fecatie. ne-a dat sa facem analize la scaun: coprocultura, coproparazitologic, coprocitograma si proba de digestie.

L-a masurat si l-a cantarit: 12,400 kg si 84 cm lungime.

Andre, am vazut-o pe Chiara ce frumos se spala ea pe dintisori sa o mananci nu alta...

Am reusit si eu sa vad pozele cu frumoasele de la malul marii si de la intalneala iesencelor. Numai vorbe de lauda Ionela, ce zici tu acolo ca esti mare...sa ma vezi pe mine, maicamea ma intreaba daca sunt sigura ca nu am gemeni

Mai vroiam sa mai zic ecva dar nu mai stiu...ma termina caldura asta

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Many e deja la . Sper sa bea un frapuccino si sa se gandeasca si la noi .

Beau, beau ptr. fiecare cate ceva si uite asa ajung pe 7 carari in camera.
In cateva cuvinte, este super, nici nu speram, iar daca Vlad nu ar fi iar in greva foamei, as declara vacanta perfecta.
Pana aici am reusit sa citesc, acum fug in pat, dar inainte va trimit multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Citat:

Many e deja la . Sper sa bea un frapuccino si sa se gandeasca si la noi .

Beau, beau ptr. fiecare cate ceva si uite asa ajung pe 7 carari in camera.
In cateva cuvinte, este super, nici nu speram, iar daca Vlad nu ar fi iar in greva foamei, as declara vacanta perfecta.
Pana aici am reusit sa citesc, acum fug in pat, dar inainte va trimit multi

mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

marti beau si eu unul si ma voi gandi la tine si la fete
Ce bine ca e bine in vacanta! enjoy!

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neata

pana una alta niste cafele de aici de la Bucuresti

Dana imi pare rau de fuduletul lui David. Macar acum il poti lasa cu el gol prin casa cat de mult; si eu il las pe Iulian ca imi pare ca-i fierb testicolele in scutec de plastic plin de pipi . Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:

neata

pana una alta niste cafele de aici de la Bucuresti

Dana imi pare rau de fuduletul lui David. Macar acum il poti lasa cu el gol prin casa cat de mult; si eu il las pe Iulian ca imi pare ca-i fierb testicolele in scutec de plastic plin de pipi . Sanatate!

Neata!

Multumim de cafea Monis

Funduletul ca funduletul...dar ce mai plange dragul de el cand are scaun, mi se rupe sufletul...

Weekend relaxant va doresc!

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneatza

La iasi ploua, e o vreme de KKO . Nu-mi vine sa cred ca ma poate deprima ploaia.... eu iubesc ploaia, mai ales vara! ce-o fi cu mine

Mihnea , e tot mai dificil.... nu doarme decat cu mama.... a invatat sa spuna "nu" si iubeste atat de tare cuvantul asta ca intai spune nu si pentru ce ii place/vrea, apoi se razgandeste si zice Da. Sper sa fie o etapa... ca daca tine asa prea mult o iau pe aratura... De unde o fi invatat el de "nu" si mai ales atat de frecvent... la orice...
Daca tot l-am laudat ca papa bine la intalnirea cu iesencele ... s-a hotarat el sa imi aminteasca despre refuzul alimentelor. Deocamdata nu ma stresez ca nu mananca.... orice ar fi... de foame nu moare.... dar asa ma enerveaza ca si mancarea a devenit NU...
In fine, concluzionez: Mihnea e in perioada "nu" si asta e foarte stresant, stresant faptul ca tot e "nu" ....

Booon... poate mai tarziua, dupa cafea, revin cu o "scriere" ceva...

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna dimineata si de la noi

Gata,am ramas fara daddy....dar ne descurcam noi.
Dupa ce ne-am luptat cateva zile cu diareea,acum ne luptam cu febra si mucisori si,implicit, lipsa poftei de mancare.

Many,ma bucur ca va simtiti bine,sper sa-i revina apetitul lui Vlad,sa aveti concediul perfect!

Licu,mie imi place mult cum suna Eric Stefan,si merge si cu numele de familie

Ionela,ca tot am fost la fata locului....nu ai burta mare deloc,si tot gazeluta esti!
Cu "nu-urile" nu stiu ce sa spun,dar sper sa isi gaseasca alt cuvant favorit cat mai curand!

Monica,imi pare rau ca te chinui,sper sa o lase mai usor cu titi,sa fiti amandoua fericite

Lalu,FELICITARI!!! Sa o stapaniti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii si voie buna! Abia astept sa te vizitam(ma invit singura....)
Cum se mai simte Ari? I-a revenit pofta de mancare?

Na_bo,felicitari pt "mancacioasa"!

Simina,felicitari pt "operatiunea olita"!

Monis,voi cand plecati in vacanta? Tati nu e gelos ca il lasati singur?

Cam atat deocamdata,trebuie sa fug sa cumpar carne pt pranzul pisicioasei. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata mai spre pranz si de la mine!

Incerc sa scriu si eu 2 randuri, de la coada la cap , ca sunt pe la birou, dar n-am chef de munca

Dana, imi pare rau de funduletul lui David, sper sa fie ok, noi ne reparam repede cu Bepanthen ( a cam inceput sa se irite de la rosii, cel putin asta banuiesc eu, ca a inceput sa le manance de curand)
Maine daca nu ploua, facem o intalneala in Herastrau?

Many, ma bucur tare ca va simtiti bine in vacanta
greva foamei a lui Vlad o avea drept explicatie caldura si schimbarea locului

Monis, cred ca sunt campioana la (dez)ordine!!!
de cand am inceput serviciul nu am mai gatit decat de vreo 2-3 ori in we, deci problema asta nu o am pe cap, si totusi, nu-mi ajunge timpul pentru restul. spal seara o masina doua si calc maxim 2-3 tricouri/camasi/rochii/pantaloni sau ce or fi, pentru a doua zi, si ma bag in pat pe la 11, ca la 6 jumate ne trezim si o luam de la capat . casa este vesnic cu fundu-n sus si plina de praf. am ajuns doar sa dormim in ea, sa spal si sa calc...

Am vazut pozici frumoase frumoase de la Mangalia, Licu' arati super, nu stiu unde te vezi tu balena , de la Iasi, cu multi copilasi mari si frumosi, mamici gazelute si o graviduta asemenea, Ionela, iti doresc multa putere sa poti trece usor prin probleme cu parintii tai , am vazut-o si pe Mariuta Monicai tarancuta, si pe Andreiul Cristinei la piscina, pe Iulian dupa porumbei, italianca noastra de la malul marii, gemenii Ariadnei, pe care nu am mai citit-o de mult, invingatorul Rares si surioara, pe Geo si Tina la mare in camping (si noi tot acolo mergem dar stam la casuta ), mi-a placut tare Cezara, Dankutza sper ca esti mai bine acum ca ai intrat in vacanta , Bubu e mortal ca de obicei, Raluci vacanta placuta si dixtractie la nunta! Nici nemtencele Sabinutza si Ancutza nu le-am ratat
Mi-e dor tare sa vad pozici cu Mateii by Coque si Ralu, Vladul lui Many, Lila lui Lili, Ana lui Dozz si Pisoiul lui Mitzi,nu mai zic sa ii si intalnesc impreuna cu mamicile lor ...

in incheiere, cateva randuri despre noi:
mancare: la capitolul asta stam bine, mananca fructe cel putin 2-3 pe zi, castronul de ciorba, puiul/curcanul/pestele sau ficatelul, iaurt, ou, covrigi, biscuiti
somn: aceeasi frichineala noaptea, azi-noapte a dormit chiar mai prost decat de obicei, cu supt maxim...
olita, sta pe ea de cateva ori pe zi, nu face nimic in ea, se ridica se duce mai incolo si face pipi
dermatita: tot p-acolo, creme cat cuprinde
parc: alergatura tot timpul, julituri la fiecare membru, are chiar si dubluri
comportament: hmmm, de regula nervos, ne cearta pe limba lui cand nu ii convine
planuri de viitor: il asteptam pe tati acasa joi, si o sa dam o fuga la mare, probabil in we celalalt, si inca o tura in august. avem in plan si o plecare in grecia, in septembrie, dar nu suntem hotarati

cam atat de la ioni...

Va pupez si va imbratisez!
Sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lumi, multam pt vorbele bune. Alexa era ok la intalnire.... imi pare tare rau ca nu sunteti opk acum. Ce imi dau eu seama e ca mai usor trecem prin starile de boala acum, cand sunt mai mari... dar tot bine nu ne e, mai ales lor. Va imbratisez si sper sa treaca repede repede

dana, imi pare rau de iritatia lui David. Despre burta ta... la cat de frumoasa esti ce conteaza cateva luni de burtica, mai ales ca sigur va fi un bebe tot atat de frumos ca David

Lyly, multumesc si tie. Putere sa ai iti doresc si rabdare pana reusesti sa te reorganizezi.... cumva... Cred ca e tare greu

Intre timp Mihnea se autostropeste cu pulverizatorul cu apa si TeTree Ziceti si voi?! As vrea sa i-l iau, sa-i spun ca "nu e voie", dar la cati Nu aud de la el mai bine tac. Distragerea atentiei nu merge... asta cu stropitul cu apa e cea mai mare distracite... nimic nu poate compensa

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 22+ cu

Mergi la inceput