Urechi infundate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

si sa nu uit, am primit trimitere sa fac RMN .
Stie cineva cum e cu sistemul de coplata la el? ca am vazut ca altfel sare de 5 milioane, si oricat de mult mi-as dori sa-l fac, nu cred ca o sa-mi permit prea curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy

Sincer, incep sa ma indoiesc ca urechea mea isi va mai reveni vreodata la normal, dar tot ce-mi doresc acum e sa scap de presiunea si vajaitul constant din ureche.

din pacate nu vei scapa definitiv de sunetul din ureche. se va reduce treptat in urma tratamentului, dar nu definitiv.
hipoacuzia brusc instalata poate avea mai multe cauze. mergi in continuare la medic, ia tratamentul care ti se da.

cand te trezesti dimineata ridicate din pat incet, intai in sezut pe marginea patului apoi dupa 30 secunde in picioare. la fel si cand stai un timp mai lung pe scaun. e chiar indicat sa ajungi al RMN. acolo se pot vedea cauzele care au provocat hipoacuzia.
sanatate si liniste multa iti doresc.

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Buna! Ce iti face urechea? S-a rezolvat? Sie eu am patit-o si eu am facut RMN. Cel mai bine e sa il faci la un spital si poate reusesti sa iti faci o internare de o zi ca sa nu platesti. Altfel, te programeaz la Sfantul Asteapta!

pozeBianca

Mergi la inceput