LMA Antonia, Filip, Larisa si Theo- Delfinasi(150)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

sa-mi fie rusine! eu nu i-am dat Rebecai ficatel. Nu am incredere in cel din comert, iar de la tara nu am de unde. Voi de unde il luati?


Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare!!!
V-am citit chiar pe fuga pana acum, ca am fost cam ocupata.
Pozele din Buc le-am vazut rapid, dar mi-a ajuns sa-mi dau seama ce mamici si delfinasi frumosi avem!!
Oana, imi pare rau ca are problemuta asta Matei, dar sigur se va remedia... mergi si la Cluj si vezi ce va zice ortopedul.Bietul puiut, dar si cand isi da drumul...nu o sa-l mai ajungeti...
Puiutz, nu ai altceva la ce sa te gandesti? Pierzi timp pretios, sa nu mai zic de lacrimi, daca plangi pt ceva asupra caruia nu ai nici o putere. Organismele noastre se pot adapta la orice. Daca nu era asa, demult am fi disparut de pe fata pamantului.... Nu ai cum sa feresti copii de orice. Eu daca as fi gandit asa, nu as fi facut copil, ca nu avea rost sa aduc un suflet pe lume, doar sa se chinuie, dar nu e asa...
Crissy, multa sanatate lui Bea!!! . Poate pe sambata isi va reveni si va putea participa activ la chef...
La multi ani Matei!!!!
La multi ani Victor, Alicia!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Dragele mele mamici de fetite,
va adresez si eu o intrebare din partea surorii mele graviduta 21+ care va avea fetita: de unde ati cumparat cercelusii delfinaselor?Ne intereseaza magazine in Bucuresti, Brasov sau online.
Cand aveti timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

Oana nu mai fi trista, cere o a doua opinie si respira adanc.

Andre cand a inceput sa mearga in 4 labe pornea mereu cu dreptul iar pe stangul il tara dupa el doar ca sa se sprijine. Si acum e cam la fel de fapt. Iar cand il tineam de manute pasea cu piciorul stang inspre interior.

Am fost si eu la dr si mi-au spus ca pana cand el nu merge singur nu pot sa spun ca paseste stramb. Incaltari cu glezniera mai dura sa ii suporte glezna si cu sireturi nu cu adeziv. A spus ca e prea devreme si ca majoritatea se corecteaza singuri dupa ce incep sa mearga singurei

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Crissy, sa treaca repede raceala. Dar repede a facut febra si a vomat, eu credeam ca e doar un pic racita. Pupam broscuta frumoasa.

Ilinca, . Ma bucur ca v-ati simitit bine! Cu lapticul nu fii necajita, bine ca a fost si atat.

Giorgia, . Zilele alea inaintede nunta incearca sa o duci pe Antonia la mama ta, ca altfel nu stiu cum reusesti sa te imparti. Dar tare putin mai sta sotul tau. Mai vine si in august?

Adriana, eu toate i le dau numai din supermarket- ficatel, pui, vita, oua. Eu nu nananc nimic de la tara ( is io obsedata sa vad stanta pe ele cu data expirarii)

Bambi, vei fi matusica, ce fain!!! Sa aiba sora ta sarcina usoara! E primul ei bebe?







Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Oana, ai sa vezi ca o sa fie bine Matei. Si mie mi-a zis la Teo ca are o problema la piciorus, un prim medic , al doilea a zis ca e ok si ca e mai greu sa-mi explice care e de fapt " mersul afacerii", am inteles cate ceva, cert este ca Teo merge foare bine si nu am facut nimic pentru asta. Si eu zic, o a doua parere si apoi decizi ce e de facut.

Pupam mamica, normal ca esti suparata, fiecare mamica cred ca ar fi la fel ca asa suntem noi vrem sa fie copilul perfect si parca ne simtim vinovate ca nu stiu ce n-am facut si puteam sa facem!?
Eu zic ca suntem cele mai minunate mamici pentru puiuti si ca ei sunt cei mai minunati copii, asa cum sunt ei, stie Dumnezeu de ce ne-a daruit asemenea minuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu abia am terminat capitolul 148, sunt in urma, dar cu jumatatea mea de ora la net nici nu pot mai mult, pt ca vreau sa savirez si pozele, sa si raspund daca se poate.
Din ce am citit si ce-mi mai amintesc

Ce de dulceturi, treburi, ocupare rau fetele mele!

Bambi, lasa tigarile!!! Eu va iubesc mult, asa ca va mai cert, sper din suflet sa nu va suparati.

Oana, nu am putut lasa comentarii, am vazut niste poze superbe, voi sunteti f frumosi!
Matei e o minune mica, un frumos si un cuminte.

Rody, asa frumos ai povestit “anul trecut pe vremea asta”. #61514;

Mai, cu slabaciunile ma bagati in boale, aratati f bine in poze, asa ca eu cred ca asta e adevarul. Si eu ma cam plang, dar la mine nu kg-ele sunt buba, ci fermitatea pielii, a carnii, cand ma vad in oglinda cum se scutura tot imi vine s-o tot iau din loc.

Bambo, sper ca sunteti bine.

Victor incepe din ce in ce mai des sa faca vreo 4-5 pasi singurel, pe distante mai mari nu se complica, se pune in 4 labe si rezolva cazul. A papat ceva nisip, era de asteptat.. L-a terminat pe tac'su cu maraielile.. eu sunt calita, dar cand ajung acasa cred ca ma mananca cu fulgi cu tot, aici a fost numai huzureala, dormit cu mami si tati in camera, cand in brate, cand alintat, cu amandoi.. Imi angajez animatoare cum ajung acasa, oare lucreaza pe vreascuri??

Eladea, ti-am vazut puiutii, frumosi, cum ii stim. Ma bucur ca iti regaseseti linistea sufleteasca.

Rubia, bine a zis Aiotna, mai bine fara Cola a 2-a tura.

Puiutz, noi plecam sambata spre Tulcea. Nu stiu daca apucam sa ne vedem, dar intentia conteaza!

Lalique, felicitari pt puiul fara mot. Ce tare e Sebi, ii place sa se priveasca in oglinda. Vreau si pozici!

Crissy, cred si eu ca v-ati speriat. Bravo Bea, puiut curajos!!

Oana, si eu cred ca Matei a avut o faza.. e drept ca nu le place cand pleaca mami, dart e-ai intors in timp scurt. Si eu ii spun cand plec unde plec, cand ma intorc, tot asa, raportat la somn, masa etc. In orice caz, de undeva trebuie sa incepeti si cu baby-sittingul.
Cand alaptam (am o luna de cand nu mai alaptez..) V a avut mai multe faze cu muscatul, dar de regula uita in cel mult 3 zile (nici nu cred ca m-ar fi tinut nervii sa ma muste mai mult timp.

Victo, si pt mine e chin sa umblu prin magazine, cel putin probatul ma tampeste de tot. Imi plac totusi hainele si sa le schimb f des, dar daca mi le-ar aduce careva probate si placute, ar fi grozav.:)
Sunt innebunita dupa papuci, aia-mi place sa-I cumpar, de ei parca am nevoie mereu si nici nu ma deranjeaza sa intru in magazine de incaltaminte. O fi si faptul ca toate sunt expuse sin u trebuie sa-mi mai bag eu nasul sa caut?!

Ce ochios frumos e Sasha!

Crisu, vine eu sa iti vopsesc parul.

Cam atat pt acum, musai sa intru si maine sa pupacesc sarbatoritii!! Unul si unul!!

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 10
POZNA - Luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:


La multi ani Matei!! baiat scump si frumos! Sanatate, fericire, iubire multa si noroc!


Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 10
POZNA - Luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

La Multi Ani Matei de Tanti sa cresti mare, cuminte si sanatos!

Vin si eu cu raportul, ultima de la intalnire. Deci, ca sa simplificam, tot ce au zis fetele e adevarat, descrierile lor sunt tare potrivite, doar Racusor a exagerat cu Andrei obraznicul, care nu asa nici pe departe, ba e mult mai dulce decat in poze, un delicat cu gene mari care o soarbe din priviri pe mama lui. Si da, Alice si cu Bianca arata de pici....
Si ca sa va povestesc intr-un ton si mai comic: am ajuns acasa si m-a intrebat sotul cum a fost. I-am povestit de delfinasi, dar i-am zis si ca am vazut doua motate tare frumoase. No, sa nu va suparati, dar stiti ca el asa va zice- motate si sa nu se supere nici celelalte mame, dar Alice si cu Bianca chiar nici nu zici ca au nascut, asa subtirele si frumoase si Bianca cu parul ala superb si ochi frumosi. Si a zis ca de ce nu v-am facut o poza.Aaa si Racusor si tu la fel, sa nu te mai aud vreodata ca te-ai ingrasat, ca vin dupa tine cu bata, si tu esti o slabanoaga.
Am tras inca odata concluzia ca fiecare copil e o minune, izvorul nostru de fericire si implinire. Ce am vazut eu: niste delfinasi care cresc frumos, ocrotiti de mamele lor care radiaza de fericire si implinire.
Mi-a facut o mare placere sa va vad pe toate cu odorul vostru si astept cu mare nerabdare sa ne mai intalnim, poate stam mai mult sa apucam si sa vorbim ceva.

Noi pregatim ziua Larisei, fac bagaje ca plecam la munte. Nasol ca cica o sa ploua, dar nu a avem cum sa contramandam, am anuntat toata lumea, nu am facut alte rezervari....

Eladeea, ce de musafiri aveti, agitatie mare.
Aaa si neaparat sa nu uit, Crispo felicitari draga mea, ce mult ai slabit
Ooana, pupici lui Matei, sunt sigura ca va fi bine, nu te mai gandi ca de ce nu ai fost inainte, principalul e sa se rezolve si ia in calcul ca e inca mica si corectia se va face usor. Si da, cere inca o parere.

Nu stiu daca mai intru zilele astea, asa ca vreau sa urez LA MULTI ANI pentru ANTONIA, FILIP, THEODOR SI BEA, sa le luminati viata mamelor voastre si sa aveti o copilarie minunata!!!!

ROG SA IMI TRIMITA SI MIE CINEVA PM CU DETALIILE GRUPULUI DE YAHOO SI UNDE/CUM ATI VAZUT POZELE DE LA INTALNIRE

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Bambi, vei fi matusica, ce fain!!! Sa aiba sora ta sarcina usoara! E primul ei bebe?


Da, primul bebe dupa o sarcina pierduta in noiembrie anul trecut.Suntem foarte fericite acum, mai ales ca e fetita, asa cum isi dorea.

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee
Bambi, lasa tigarile!!! Eu va iubesc mult, asa ca va mai cert, sper din suflet sa nu va suparati.


E a doua "sapuneala" pe ziua de azi...prima a fost de la sora-mea - culmea ca azi nu am fumat nici o tigara.Oricum, nici o suparare ca oricum nu fumez mult (maxim 3 pe zi)...

Mergi la inceput