*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (133)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Si inca trebuie sa o las pana la 18:30 - 19:00. Daca mi-as permite (si as si gasi) si o bona (pe langa gradinita privata) as lasa-o doar pana la pranz, dar...asa. Initial am inscris-o la gradi de stat in ideea sa-i iau o bona care sa o ia la pranz de la gradi. Bona n-am gasit si ne-am orientat spre privat (ne gandim si ca sunt mai putini in grupa si ca acomodarea ar putea fi mai usoara cu 10 colegi decat cu 30).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Eli La Multi Ani! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi. Multumim de tratatie, sper ca esti rasfatata zilei

la gradi si noi am inceput treptat, dar nu am lalait-o prea mult, adica prima zi am stat cu el o ora, a 2a zi a stat singur 2 ore urmand ca in urmatoarele zile sa stea singur cate 4 respectiv 6 ore. Apoi a inceput saptamana in forta adica 7.30am pana la 6.30pm. Primele 2 saptamani cam bazaia cand plecam, primele zile mai tare apoi din ce in ce mai putin. Acum imi zice bye mami din usa, nici nu mai intru cu el, il predau si plec. Nu am plecat pe furis niciodata, i-am spus ca mama vine sa te ia, acum stai si te joci cu copiii, wiiii uite ce trenulete, masinute etc.... L-am pupat si usa...cu inima grea si lacrimi in gat...dar trece repede, garantez!

Alex incepe si el gradinita in 2 saptamani, eu incep serviciul in 3. ma incearca niste sentimente contradictorii, pe de o parte de abia astept pe de alta mi se rupe sufletul sa-i las acolo... Asa m-am obisnuit cu ei zi de zi....vorba aia greu cu greu dar mai greu fara greu... Dar mi s-a acrit de spalat, mancare, vase nespalate etc...

Eduard a inceput sa vorbeasca mai bine, amesteca engleza cu romana, la unele cuvinte face diferenta intre. Chiar zice, red e rosu, car e masina etc. Se joaca tare frumos singur, se preface ca pune masa si le da de mancare "chitite" la ursuleti, apoi le da apa. Mi se pare ca a trecut in alta etapa, parca ma inteleg altfel cu el, nu mai are tantrumuri atat des. Doarme foarte bine de la 8.30 la 7 chiar 7.30. Mananca foarte bine, numai singur, nu-l mai pocneste pe fra'su, ma rog exceptie facand atunci cand se atenteaza la jucariile lui. Asta nu-mi place, nu imparte jucariile...mai da asa cate o jucarie dupa rugaminti fierbinti. Recunoaste masinile, stie care-i masin lui tati, unchiului, tataie etc. stie care-i ford fiesta, mini cooper (asta-i place cel mai mult ), corolla, s swift etc

piticania de Alex merge de o luna si ceva, eu tr sa stau numai dupa el ca sa nu ia vreo bordura, colt de masa. De abia am timp sa gatesc, il pun in scaun sau il iau pe sold si uite asa mestec in cratita printre urlete si suspine... Da-s asa dragalasi cand rad amandoi si chiuie ca uiti de toate.

daca nu face altcineva cap nou o sa fac eu, da numai diseara ca acum tr sa fug. pup pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Darling, sa-ti traiasca pustanii, e tare frumos cu 2, cred ca e si greu, dar mi-ar fi placut si mie sa fie macar 2.
Asa ma gandeam si eu sa o iau treptat prima saptamana (as lua-o treptat chiar 2 saptamani, dar mama sta la noi doar o saptamana) sotul meu insa zice ca o sa vada copilul ca e din ce in ce mai rau si mai bine s-o las din prima toata ziua si noi sa stam prin preajma. Parca vad ca-mi fac atatea planuri si dupa 2 zile de gradi ne trezim cu o mica viroza si ne acomodam acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eliza!
Si eu am lasat-o la inceput pe Arianna putin si am crescut treptat. acum vreau sa o las la program lung, pt ca nu ma mai inteleg cu ea. Au reinceput crizele, mfturile, tot timpul vrea cate ceva si plange chiar de prima data cd cere. Stiu ca problema e la mine, dar mai am ceva pana sa o rezolv. Simt ca ma sufoc..a fost o perioada asa grea. Imi pare rau ca au crescut, dar ma simt usurata ca 'am scapat'. Ma uit l aei si cd ii vad cat de mult se iubesc, ma topesc. Sa=l vedeti pe pici, cum vede ca eu si A. ne iubim si dragalim, vine repede intre noi cu gura pana la urechi, ca stie ca e rost de pupaturi Se joaca cu o jucarie d ela fisher Price. apasa sa cante si danseaza stand in fund si batand din palme. Mi se pare un copil extrem de inteligent. Ma uimeste efectiv. Faptul ca are un 'model' pe masura lui, il ajuta. Mai putin la faza ca dc tot o copie pe sorasa, a inceput sa copie si crizele. Numai ca la el sunt fara motiv, doar o imita

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

MIRELA uite aici mai multe pareri

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=166353

mersi tuturor

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Eliza, La multi ani! Sa fiti sanatosi, sa va cresteti copiii tot asa frumos ca pana acum!

Brave, da' ce a trecut timpul, wow bebe se apropie de 1 an!!! E o perioada mai grea si pt Arianna, e greu cu amandoi asa mici, dar hai ca trece, in timp cresc, se vor juca din ce in ce mai mult impreuna (se vor mai si certa pe cateceva, dar asta vine la pachet)

Mirela, eu am lasat-o pe Andreea de la inceput la programul lung, si a fost ok... fiind gradi de stat, era si "bataie" pe locurile cu pat, si altfel riscam sa dea patul altcuiva, si aveam nevoie de programul lung. Dar nici nu au fost probleme, a mancat, a dormit de la inceput

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Poftiti la cap134

Mergi la inceput