*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (133)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

L-am inscris pe pitic la gradinita happy univers. Toate bune si frumoase, doar ca azi cand s-a dus sa plateasca iubi inscrierea 350 ron + 250 lei avans, a fost informat ca trebuie sa platim si 400 lei taxa de intretinere pentru curatenia care o fac ei in august?!? Nici in contract nu e mentionatat taxa asta si nici nu s-a pomenit de ea cand am fost sa vb cu managera prima oara despre facilitatile oferite si taxele lor.
Ah! si nici macar nu ne-a dat chitanta pentru cei 600 de lei platiti.
Peste tot e asa????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Ce gradinita poate fi aceea? Nu se practica asa ceva.. ce taxe "surprize" sunt astea? Totul trebuie stipulat in contract. Nu este legal ceea ce face... avand in vedere ca ati vb cu managera si nu v-a informat ca o sa apara taxe suplimentare. Gradinita nu trebuie sa perceapa alte taxe decat cele stipulate in contract si scrise negru pe alb. Deci, este in neregula sa te "trezesti" cu alte taxe decat cele scrise in contract. Taxa lunara gradinita si alte taxe (spectacole saptamanale) se dau numai cu chitanta.
Nu ar trebui sa se practice la nico o gradinita particulara costuri "surpriza", nu este legal.

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

L-am inscris pe pitic la gradinita happy univers. Toate bune si frumoase, doar ca azi cand s-a dus sa plateasca iubi inscrierea 350 ron + 250 lei avans, a fost informat ca trebuie sa platim si 400 lei taxa de intretinere pentru curatenia care o fac ei in august?!? Nici in contract nu e mentionatat taxa asta si nici nu s-a pomenit de ea cand am fost sa vb cu managera prima oara despre facilitatile oferite si taxele lor.
Ah! si nici macar nu ne-a dat chitanta pentru cei 600 de lei platiti.
Peste tot e asa????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

izabela ia da tu un telefon la OPC sa vezi ce ii linistesti

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Monicus, Eli va multumesc de raspunsuri.

Astept sa se intoarca directoarea din concediu sa vb cu ea despre aceasta situatie. Ma gandesc ca poate chitanta nu am primit pentru ca nu era nimeni la casierie, i-am platit ingrijitoarei. Si tot ingrijitoarea e cea care i-a spus lui iubi despre taxa de curatenie. In functie de raspunsul directoarei vad ce e de facut mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Fetelor, cum ati facut adaptarea piticilor la gradinita.
I-ati lasat din prima zi la program lung sau ati facut adaptarea treptat.
Eu vreau sa o dau de saptamana viitoare, cand vine si mama la noi, deci ar avea cine sa o ia mai devreme o saptamana. Dar nu stiu daca-i OK asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirela_1

Fetelor, cum ati facut adaptarea piticilor la gradinita.
I-ati lasat din prima zi la program lung sau ati facut adaptarea treptat.
Eu vreau sa o dau de saptamana viitoare, cand vine si mama la noi, deci ar avea cine sa o ia mai devreme o saptamana. Dar nu stiu daca-i OK asa.

Mirela mami de Diana Elena (13.12.2008)

Printesa mea

Si noi incepem pe 12 sept. Eu o sa-l las de la inceput la program lung. Ma gandesc ca daca incerc sa-l las mai putin in primele zile, apoi nu o sa mai vrea deloc sa stea restul programului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Da, Gynie, asa zice si sotul meu. Astia de la gradi zic ca e mai bine cu o per de acomodare de 2 saptamani. De aia as vrea sa aud si parerile voastre. Stiu ca fiecare copil reactioneaza in felul lui dar...Eu personal as da-o doar cateva ore in prima saptamana sa nu se sperie, dar vorba ta, se obijnuieste asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

lume, lume ia poftiti la ca e gata, nu va temeti avem si ....hihi ca ma uitarati , da nu ma supar ia poftiti si la o avem si atmosfera

sa traiesc suta de ani cu bucurii dragelor pfiu facui si 29 de ani...ma uit ca trecura ca zilele crescura si mititei mami...asa ma ia cu o nostalgie...mai ales ca ieri am fost si am cumparat lui dimi ghiozdat cu catel pentru gradi, si era atat de fericit..ei bine acea fericire ma implineste si ma face sa uit de toate bubele rele...hihi si anto a plecat ca mata prin toata casa dea busilea o dulceata exasperanta

va tzuc

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

ELI
La multi ani, fericire si noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

La multi ani Eli!!!!!!!!!! sanatate ,fericire si tot ce-ti doresti alaturi de familia ta frumoasa!

Si noi incepem gradi in 19 , din cate il vad pe al meu , cred ca dupa 15 min de acomodare o sa uite de mine. noi avem si uniforma, un halat.
Din cate am inteles, astia mici in primele zile stau mai putin, toti,10, 11, 12, dupa prima luna o sa manance acolo, si in fct de alegerea parintilor raman pana la 4 sau pleaca dupa pranz.

fiecare-si cunoaste copilul cel mai bine, eu cred ca daca ar fi sa aleg intre ce spune Mirela , pe al meu l-as lasa treptat din ce in ce mai mult, dar asta cred ca depinde si de cat de mult o sa le placa de educatoare de copii, de cat sunt de sociabili, si multe altele. mie mi se pare foarte mult sa ramana in primele zile pana la 4, dar cum am zis fiecare-si cunoaste cel mai bine copilul.
Va pup pe toate!muah

Mergi la inceput