*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (133)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Ramo, si noi am fost la psiholog pentru astfel de evaluari, anul trecut ultima oara si au iesit foarte bine pt varsta lor, doar cateva mici chestii nu faceau, dar nu pt ca nu ar fi putut, ci pt ca nu i-am lasat noi, la vremea respectiva. Intr-adevar sfaturile ne-au fost foarte utile. Anul asta, in septembrie, vrem sa mergem din nou. Am o doamna psiholog foarte buna, am cunoscut-o in maternitate (ea se ocupa de proaspetele mamici) si am pastrat legatura. Nici ai mei nu pronunta bine toate sunetele (l, r, sh, tz), dar inca nu-mi fac probleme cu logopedul, mai astept sa vad, ii corectez, se vad deja progrese.

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Scuze ca vin tarziu cu vestile.
Vizita la psiholog a fost pt. a vedea daca Sara are un comportament ok pt. varsta ei.Ea e fff ok...sfaturile au fost pt. noi, cum sa gestionam diferitele situatii in care suntem pusi, cu mult calm si muuulta rabdare, cum sa reactionam atunci cand face crize de nervi, cand nu imparte jucariile cu ceilalti copii, cand se bate/musca cu copiii...
Am intrebat cand trebuie sa mergem la logoped...psiholoaga a spus ca Sara vorbeste f bine pt.varsta ei...ce ma enerveaza pe mine e ca in loc de cu spune tu...vreau sa merg tu tine la magazin...mor cand o aud...vizita la logoped la 5 ani daca nici atunci nu se corecteaza, dar nu cred ca vor fi probleme.
Deja am pus in practica cateva din sfaturile primite si suntem pe drumul cel bun...dar ne tot lovim de crizele de nervi din partea Sarei daca nu-i convine ceva.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Visul meu implinit, Sara Maria!

Poze cu printesa mea

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Ami, multumim pentru aprecieri. Am vazut pozele, sunteti minunati, se mai vede si ca Luca a fost tare cuminte....

Cherie, esti tare, eu as claca sigur la programul ala. Dar ai nevoie de o pauza.

Noi plecam la mare la noapte, abia astept saptamana viitoare la plaja!! Sper sa mai pot intra din cand in cand sa citesc. Va pup pe toate!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Manumanu, ma bucur sa aud ca si voi ati fost...cei care m-au auzit ca mergem cu Sara la psiholog au spus ca am eu o problema la mansarda.
Noi am fost la Mindcare, la recomadarea pediatrei Sarei.Cred ca vom merge din an in an pana incepem scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Manumanu, vacanta frumoasa si insorita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Manumanu drum bun si distractie placuta! Sa veniti relaxati, odihniti si bronzati!
Ai dreptate cu Luca, nu pare degeaba cuminte in pozele de la munte...chiar a fost. Nu ne-am asteptat sa reziste la ore intregi de mers cu masina, dar s-a mulat foarte bine pe programul de drum. Am avut grija sa fim in masina la orele de somn sau la camera sa se poata odihni...si n-am facut rabat de la somnul de seara...tot la 21 l-am pus la nani, chiar daca a insemnat sa spargem gasca. La el cred ca asta este secretul....sa-i respecti programul pe cat posibil.
Ramo sunt bine-venite aceste sfaturi, mai ales ca sunteti parinti tineri. Vei vedea ca se va schimba foarte mult pe masura ce va trece vremea. Este un copil istet si echilibrat. Nimic din ceea ce face nu este iesit din comun, dar e adevarat ca atunci cand te confrunti cu problema...ti se pare ca nu se mai remediaza.. Pup vorbareata mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Buna ziua, mamici!

Am si eu o mare rugaminte. Ne-am intors de la munte fara iepurasul preferat al Teodorei. Era nelipsit de langa ea, cand manca, dormea, se juca. Nu pot sa spun, mi se rupe sufletul cand o aud cum ofteaza si spune "Mi-e dor de Ia (Rila)". Va pun o poza cu el in contul comun poate aveti vreunul de care cozonacelul posesor nu e atasat sau poate vedeti undeva. Ne-ati face a mare bucurie si ne-am recompensa pentru el.
Am reusit sa gasesc o poza in care se vede relativ bine: http://family.webshots.com/photo/2492556400104281140nNpEVx

Va pup si promit ca, dupa ce desfac bagajele, sa citesc din urma si sa pun si cateva poze de la munte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Theodora mica sa ii mai alinam dorul de Rila , din pacate nu avem unul ca cel din poza ....alb sau portocaliu avem daca ajuta cu ceva ...Asteptam poze de la munte , la mare cum a fost ?

CHerie ce program incarcat ai voi nu aveti vacanta? Macar va consolati cu gandul ca faceti pt. voi si Ale

Manumanu vacanta placuta ! va asteptam cu poze si impresii

ps. Amalia am vazut si poze cu baietii veseli si fericiti ca sunt in excursie , le priesc excursiile ! La cat mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Criss, multumim , din pacate nu vrea nici un inlocuitor. Poate ar trebui sa ma bucur ca tine atat de mult la prieteni si nu vrea sa-i inlocuiasca. Am incercat si cu alti iepurasi si cu alte animalute, nimic, totul se compara cu Rila. Minnie are rochita ca Rila, dar nu e el, pe iepurila rosu il invarte de 2 ori dar apoi il ignora, pe tigrul pe care l-am cumparat de la Bran in lipsa de altceva il pupa sa plece sa-l aduca pe Rila. Ea a prins ideea, ca lui Rila i-au placut porumbeii din Piata Sfatului din Brasov si a ramas acolo sa se joace cu ei, dar tot mai spera ca va veni inapoi. Plimba caruciorul gol ca acolo e locul lui Rila, se invarte 2 ore pana adoarme, dar refuza altceva. Probabil in timp va uita, dar acum sufera foarte mult si sufera ca un om mare, aproape in tacere, de asta imi e cel mai teama, ca nu se exteriorizeaza prea tare, sa nu ramana cu sechele.
La mare inca n-am ajuns, abia joi vom pleca, deh soarele mai bland (am eu o fixatie), preturi mai mici.

Amalia, ati a vut o vacanta foarte frumoasa si voi sunteti foarte frumosi! Felicitari pentru asa o familie! Apropo, la Tismana n-ai vazut si grupul din tabara? Aveam si eu un fiu ratacitor pe acolo.

Manu, sper sa aveti o vacanta frumoasa, abia astept sa povestesti cum a fost.

Ramo, important e ca Sara e bine si tu te-ai linistit, nu conteaza ce zic altii. sa stii ca si Thea vorbeste mult si pocit, nu zice multe litere, vorbeste repede si, ca urmare, multi nu inteleg ce spune. Dar cei care au contact cu copii in mod frecvent spun ca vorbeste prea bine pentru varsta ei si nu e cazul sa ne facem probleme. V-am vazut si pe voi la mare, foarte frumosi!

Cheri, ma bucur ca ai mai scris, iti doresc sa aveti parte de vacanta mult asteptata si sa va bucurati din plin de micul Alex.

Eli, te sun spre seara, o sa ai o surpriza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

ziua buna fetele

CORINA cum mai este P?,dar tu ? va pupam pe toti

AMI stai linistita iubita e de inteles

ALEINAD.G din pacate prin casa nu am decat caini si pisici, preferatele lui dimi...imi pare rau de pierderea teodorei, dar sper ca va uita totusi [azi cand ies prin oras o sa ma uit special de asa ceva]...si zi asa fuse gubilu la Tismana si nu zisesi nimic am un feeling ca deseara ne vedem vi dupa copil

ANCULE mama ce frumos suna muzica, dans sa it9i fie de bine draga mea

CHERICULE si tu ai un program,de te doare mintea..sper sa reusesti sa ajungi totusi si in vacanta

MANUMANU vacanta placuta

io singura ionu la tara, gubii dorm, eu termiani treaba pe acilea in mare si zisai sa va salut

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Din pacate mamico nici noi nu am avem vreun iepuras prin casa.. ne plac mi mult caprioarele, ursuletii, etc... din pacate nu tinem vreu animalut tzup, tzup. O sa ma uit si eu pe aici ......
Cum ati pierdut.... mamico?

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Buna ziua, mamici!
Am si eu o mare rugaminte. Ne-am intors de la munte fara iepurasul preferat al Teodorei. Era nelipsit de langa ea, cand manca, dormea, se juca. Nu pot sa spun, mi se rupe sufletul cand o aud cum ofteaza si spune "Mi-e dor de Ia (Rila)". Va pun o poza cu el in contul comun poate aveti vreunul de care cozonacelul posesor nu e atasat sau poate vedeti undeva. Ne-ati face a mare bucurie si ne-am recompensa pentru el.
Am reusit sa gasesc o poza in care se vede relativ bine: http://family.webshots.com/photo/2492556400104281140nNpEVx

Mergi la inceput