*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (133)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Mama ce dulci sunt.. cred ca de fiecare data cand deschid guritza scot cate o perluta frumoasa amandoi. Sa ti le scrii undeva mamico,.. ca sunt formidabili. Sa aveti vreme frumoasa la mare.... si sa va distrati la maxim. Pupici.

Citat:
citat din mesajul lui manumanu
Din ultimele "perle":

A: "uite, tati, ce superba sunt"

Tati: "Radu, numai bebelusii beau lapte din biberon"
Radu: "Eu sunt bebelus!"

[la tara] "Mami, sa mergem acasa la hotel!" [am stat la o pensiune in zona, ca sa avem apa curenta]

"Mami, sa cantam zece mititei" [le-am cantat in masina "Zece negri mititei si s-au distrat copios]

[in muzeul satului] Radu (catre unul din paznici): "nenea, tita (fetita) a aruncat pietre in iarba"

[dimineata, la olita]:
1. cand scot pampersul, Anastasia: "iiii, ce lapte mult am facut in pampers" [i-am explicat ca face mult pipi pentru ca bea lapte]
2. dupa ce se ridica de pe olita, Radu: "am facut mult pipi"; Anastasia: "eu am facut mai mult pipi" [nu stiu cand a invatat gradele de comparatie].

Sosesc acasa dupa cateva zile de absenta, seara. Dimineata, se trezesc si ma vad.
Radu: "a venit mami de la Bucure'ti!!"
Anastasia: "mami, ma bucur ca ai venit, mi-a fost dor de tine"

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

si io ma alatur gastii cu nervii si oboseala puse la proba...si nu ar fi mare problema ca-i vara si ca in orice vara viata noastra inseamna numai munca si epuizare fizica..mah anu asta parca am fi la bangkok!violenta,tu muncesti,faci mojito si tot neamu de alte chestii,muzica lume nebunie...iti mai intra cate unul plin de sange urlang sunati carabinierii ca m-au omorat,scene de astea...mai trece o ora,lucri iar mojito iar sex on the beatch,dai un ochi afara sa vezi cum e lumea...10 metri mai incolo bataie intre clanuri,cutite,iar urlete...noah..io-fata finutza,cand vad de astea,obosita ,cu gandul la piciul meu oare cum doarme el cu matusa acasa,o fi cald,oare a dat drumul un pic la aerul conditionat'..deci cand vad faze de astea ma apuca frica si panica..si ura..pt oamenii astia care se comporta ca niste animale,pardon...sa nu jognim animalele...

ajung acasa la 2-3 ...pleaca si matusa acasa la ea saraca,ma spal pe fatza si maiani brate ca nu mai am putere sa fac dush,si ma pun langa pici,pe jos langa patut,am o saltea de aia de patut mic ,f comoda si dorm langa el..sotul isi ia si el o patura si vine langa noi,il adooor:))si in alea 5 min de demonstratie de iubire si grija ,ma incarc imediat.))
ce sa zic ,cand suna ceasul la 6.30 ,bag rapid 2 cafele si 4 tigari sa ma trezesc si incepe o noua zi..ordine ,masini de spalat..laptic,trezit pici ,spalat imbracat jucat pupat si gradiii.))io inapoi la bar la schimbul de dimineata alta viata,alt fel de lume,domni,lume educata...luat copil de la gradi dus la nani ,io incep..epilat,spalat,freza...calcat si treburile casei..trezit,mers la mare o ora,caldura trafic dar asa e vara...vine matusica noatra draga si o las cu ale,ea o fiinta delicata,se ocupa de el excelent si io imi pot continua cursa contracronometru ,fug sa-mi ajut sotul la munca,suntem in 10 oameni ,transpiram,alergam,mai urlam unul la altul ,dupa aia cantam:))un haos...

abia astept sa vina vacanta si la noi,avem mare nevoie sa stam impreuna numai noi 3...ale ne simte lipsa ,ne simte nervozismul,ne simte oboseala...asta e capitalismul in vest...dar am inteles cum functioneaza si suntem cat de cat echilibrati:))cand nu mai pot,urlu pana raman fara voce si ma calmez,ei tre sa ma descarc :))hihi...

dupa aia fac o retrospectiva...ok...suntem intregi,avem ochi,gura,urechi...suntem bine sanatosi.....))sanatosi!asta e cel mai important!restul...trece...

pusi!la multi ani cu sanatate tuturor sarbatoritilor/sarbatoritelor!

ah manu,hai,vazusi ca sunteti pe strada cea buna cu pishu,caca...buuun...uraa..

corina...concord cu anca...o singura zi singura sa faci ce vrei tu...si ai iesi din starea asta!si pleci mai departe cu forte noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

eli,m-ai facut sa rad cu ..."cartile desteptilor" hahaaaaaaaa...ai dreptate,un comportament natural e cel mai "destept " lucru..ok,poti schimba lucruri in tine care nu iti plac si poti avansa ,dar daca-i facut totul "ca la carte" ,un pic impins...copii simt asta ..si faci mai rau..am incercat si io sa imbunatesc muuulte lucruri in comportamentul meu cu ale...unele reusite,unele fiasco total,nu sunt perfecta ,sunt cum sunt si ador sa fiu naturala,spontana,m-am lasat f mult influentata uneori,bleacs,nu merge...copii ne accepta asa cum suntem...nici o frica:))

cine merge la psiholog?ramo?why?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna dragelor!
N-am apucat sa citesc ce s-a scris in ultimele zile, dar promit sa o fac!
Noi am fost golani si am umblat pe munti in ultima saptamana. Un concediu de vis, la care nici nu speram. Unde am zis ca ne petrecem concediul plimbandu-ne prin parc, am avut bafta sa putem pleca prin tara si sa vizitam niste locuri extraordinar de frumoase.
Am pus poze aici http://entertainment.webshots.com/album/580745660HObFAG in cont sau pe FB pentru cine are acces www.facebook.com/?sk=nf#!/media/set/?set=a.263065643704734.76336.100000039019144&type=1" target="_blank">http://www.facebook.com/?sk=nf#!/media/set/?set=a.263065643704734.76336.100000039019144&type=1
Am intalnit acolo oameni minunati, care ne-au ghidat bine spre cele mai frumoase locatii.
Va pup cu drag!
Revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

amalia ntzz ntzz fusesi tu in tg-jiu-ul meu si nu dadusi tu un tar ntz ntz

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Eli iubita, spre rusinea mea nu m-am gandit cine sta in zona. M-am bucurat ca din concediul pe care trebuia sa-l petrecem prin parcurile din Buc, dintr-o data am gasit o portita de scapare....iar acolo am fost inconjurati mereu de oameni (colegi de-ai sotului)... Promit sa revenim, ne-a placut foarte mult!

Citat:
citat din mesajul lui eliza_cri

amalia ntzz ntzz fusesi tu in tg-jiu-ul meu si nu dadusi tu un tar ntz ntz

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Cherie am citit cu sufletul la gura programul tau zilnic. Este naucitor pentru mine! Mi se pare tare greu sa te culci la asa ore...si sa te scoli atat de devreme. Daca este ceva care m-a terminat in perioada cat au fost copii mici, lipsa de somn a fost pe primul loc. Nu m-au deranjat trezirile multiple, dar macar sa apuc sa ma culc la ore normale. Imi place tare mult cum povestesti, se vede ca-n tumultul vietii vostre, aveti puncte de echilibru unde va incarcati bateriile si cel mai important este ca sunteti o familie! Da' poze nu mai pui?

Mergi la inceput

Anca super program de relaxare! Ce mai face scumpa ta?
Manumanu sunt tare haiosi piticii tai cu perlutele lor! Copilasi isteti!
BraveGirl inca putin si o sa scapati de atatea nopti nedormite. In curand se vor juca impreuna si nu te vor mai solicita atat de des. Nu-ti fa probleme ca nu apuci sa faci ce fac altii....fiecare are propriul mod de a le duce la o finalitate si oricat am compara, nu ne-ar iesi la fel.
Zicea bine cine zicea...Eli cred...ca nu vor fi niciodata mamele din carti si ma indoiesc ca asta si-ar dori copiii nostrii.
Fluturasha va calcam si noi pe urme cu pampersul. De aseara, am scos si pampersul de noapte si n-au fost incidente. Vedem pe parcurs, daca e ales bine momentul. Oricum, sunt decisa sa nu-l trezesc peste noapte.
Madutza sunt tare scumpi puiutii tai! Cum a fost la mare?
Eli vad ca Dimi se tine de surprize cu vorbitul. Sigur stie multe, dar spune cand vrea el.

Mergi la inceput

Otilia pup mamica cu 3 fete cucuiete! La noi se pare ca e diferenta potrivita intre copii. Faptul ca sunt peste 7 ani intr ei este perfect. Daca David avea vreun frate pana in 4-5 ani, ar fi iesit rau. Nu era deloc genul de copil cu care sa te intelegi, iar aparitia unul alt copil ar fi agravat situatia. Poate unde David e copilaros din fire (imi seamana, asa eram si eu pana spre 14 ani), ii cauta mereu prezenta lui Luca si se joaca mereu impreuna.
La noi, cand incep discutiile, tipetele, certurile...exista o singura avetizare: " va pun in camere diferite daca nu va potoliti!"...si cam asta e
Sunt convinsa ca nu este o regula general valabila si tine mult de firea copiilor nostrii. Cert este ca existenta unui frate sau a unei surori, indiferent de diferenta de varsta, este cel mai bun lucru pentru ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Scuze ca vin tarziu cu vestile.
Vizita la psiholog a fost pt. a vedea daca Sara are un comportament ok pt. varsta ei.Ea e fff ok...sfaturile au fost pt. noi, cum sa gestionam diferitele situatii in care suntem pusi, cu mult calm si muuulta rabdare, cum sa reactionam atunci cand face crize de nervi, cand nu imparte jucariile cu ceilalti copii, cand se bate/musca cu copiii...
Am intrebat cand trebuie sa mergem la logoped...psiholoaga a spus ca Sara vorbeste f bine pt.varsta ei...ce ma enerveaza pe mine e ca in loc de cu spune tu...vreau sa merg tu tine la magazin...mor cand o aud...vizita la logoped la 5 ani daca nici atunci nu se corecteaza, dar nu cred ca vor fi probleme.
Deja am pus in practica cateva din sfaturile primite si suntem pe drumul cel bun...dar ne tot lovim de crizele de nervi din partea Sarei daca nu-i convine ceva.

Mergi la inceput