scaun tare si spre verde inchis de culoare
Raspunsuri - Pagina 2
adra_bell spune:
Fructele acelea fierte nu aduc mai niciun aport nutritiv, sunt doar un balast care-i incarca inutil tubul digestiv. Eu as lasa-o cateva zile numai pe lapte, vezi ce se intampla cu scaunul, apoi, daca tii neaparat sa fie diversificata incepi cu ceva potrivit la aceasta varsta si ar fi bine sa fie si de sezon, din sursa cat mai curata.
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
roli25 spune:
Si eu te sfatuiesc la fel: las-o doar pe lapte cateva zile si urmareste scaunul.
Nu te invinovateste nimeni ca ai urmat sfatul medicului. Problema pe care trebuie sa ti-o pui e ca medicul e slab pregatit si nu te-a sfatuit corect.
mcoca spune:
Si mie mi se pare 4 luni cam devreme, dar se pare ca pediatrii au revenit asupra inceperii diversificarii pe la 4,5 luni.
Cu fructele fierte, in Franta se recomanda in primele luni de diversificare fructe NUMAI fierte.
Deci, nu mai dati cu pietre in dreapta si-n stanga ca nimeni nu detine adevarul absolut.
Vicky si Printzesone
Didididi spune:
Eu am inceput diversificarea la 4 luni, dar pentru ca avea reflux si deja ii facusem tratament pentru stomacel. Dar am introdus 3 mese in 2 luni, nu m-am grabit deloc.
Fructele se dau fierte la inceput(eu le-am aburit la steamer pana pe la 1 an), tot ca sa se digere mai usor. Fructele si legumele crude se digera mai greu/ pot creste aciditatea stomacului.
Roxxy80 spune:
Sincer, eu am senzatia ca nu esti deoc informata. Are 4 luni jumate si spui ca ai inceput diversificarea in urma cu 3 saptamani. Deja vrei sa-i bagi supa, in conditiile in care pana la 6 luni nu ar fi trebuit sa pape decat lapte.
Conform OMS, atat pt copilasii hraniti cu lapte praf cat si pt cei hraniti cu lapte de mama, diversificarea se incepe la 6 luni.
Nu am de ce sa ma uit prin magazine. in magazine gasesti si cereale cu gluten pentru varsta de 4 luni. Si te intreb eu: ar trebui sa-i dai alimente cu gluten la varsta aceea doar pt ca ai vazut in magazin?
Citat: |
citat din mesajul lui deutza26 nu i am dat nimic dupa capul meu ,decat la indicatia medicului. sunt destul de informata si nu este primul copil care mananca de l 4luni ,treb sa invete sa manance , uita te si u prin magazine ,marketuri msari ce mancaruri sunt pt 4luni .. ms de sfat oricum ,eu intrwebasem altceva |
Roxxy80 spune:
Total de acord.
Citat: |
citat din mesajul lui adra_bell Fructele acelea fierte nu aduc mai niciun aport nutritiv, sunt doar un balast care-i incarca inutil tubul digestiv. blog asteptandu-l pe Filip (august 2011) The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world |
lulu77 spune:
Si eu zic ca medicul trebuie schimbat, neaparat, e mult prea mica ptr fructe, si in general ptr diversificare.
doar cereale speciale ptr varsta ei sunt de ajuns.
las-o numai cu LP .
Porumbita spune:
sunt mai greu digerabile fructele la un stomac asa mic si nepregatit pt hrana solida
blackgirl0 spune:
Raspund doar ca sa pot evalua subiectul in mod corespunzator: cu o stea!
In anul nostru de gratie inca se mai gasesc bebelusi diversificati aiurea?