Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

anita si eu am aceleasi "simtaminte" ca si tine, piscaturi si furnicaturi. si al mien placenta este pozitionata anterior si eu sunt mai plinutza. furnicaturile alea in schimb cred ca sunt de la bebe.

si eu sper sa fie activ si sa ma loveasca, ca vreau tare muuult sa-l simt

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alina&year=2011&month=11&day=30&babycount=1]
_
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anita_a spune:

Ioana, Bianca, Andreea ms de raspuns! deci poate sa fie bebe cu furnicaturile... o sa ma concentrez mai mult sa vad ce simt pe acolo!
Bianca, la eco merg pe la 22 de saptamani pt morfo. Inca nu stiu ce o sa am, pentru ca nu statea in pozitie buna data trecuta,
dar nici nu ma agit f tare. pana in noiembrie sigur aflu . a inceput sa-mi placa suspansul. desi cred ca surpriza e la fel, fie ca afli la 16 sapt, la 22 sau la final. ce nu mi-ar place totusi e sa-mi zica ca e ceva si apoi sa se schimbe.. ca nu sunt prea toleranta la schimbari. asa ca daca poate dr sa imi zica 100% sa zica, daca nu, nu vreau procente.
Raluci, in odisea asta (si de fapt in toate in general din cate am obs) sunt f multe fete, si e greu de urmarit. Daca nu ti se raspunde mai intreaba odata, poate sunt fete care vad dar nu stiu ce sa zica, apoi la cat de repede se scrie trec paginile rapid... (acuma cu atat mai mult ca is ceva scantei prin zona - normale sunt si astea caci, ca si in reclama - din fericire suntem cu totii diferiti )
alinuknuknuk nici eu nu am imunitate la toxoplasmoza. nu o repet in fiecare luna. am repetat-o la 6 sapt, si la 17 pana acum, si o sa mai repet poate la pe la 28 dar nu sunt sigura.
Va imbratisez cu drag pe toate!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_78 spune:

Luny tocanita cu rosii este cam la fel cu cea de vinete. Cu ceapa multa s ardei caliti cu un pic de ulei cu apa si rosii, decojite si taiate bucatele. Sper ca te-am lamurit. Nu e mare scofala, mai mult dureaza pana decojesti rosiile. Dar poti sa le dai pe razatoare si scapi de oparit ri despielitat
Felicitari pentru muf, ca a scapat cu bine. Si barbatii tot barbati, asta apropo de "gata, a fost un fleac"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Neatza,

stiam eu ca nu trebuie sa ma mai bag in nici o odisee, oricum nimeni nu m-a baga in seama, asa ca va rog sa ma stergeti din lista, multumesc.

Sarcini usoare si la termen

tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 14+cu

dc iubita?
ce s-a intamplat?

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anita_a spune:

alinuknuknuk deci pentru noi piscaturile si furnicaturile sunt la putere!

20+

Mergi la inceput

luny, uraaaaaaaaaa, bine ca ati scapat
aliuk felicitari ptr cucul ce sta la plaja

bebelinul meu scump

+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

eu stiu care-i treaba cu multe fete, e clar ca nu poti sa raspunzi la toate, dar am avut 3 tentative pana acum, incercand sa ma integrez si niciodata nu am primit un bunvenit, bun revenit, deh poate-s eu mai sensibila , pt ca tot sunt multe fete, e mai bine una in minus. oricum asa-i in viata, ne canalizam pe chestii mai putin constructive, cum ar fi o cearta, si trece pe langa noi un moment frumos.

va pup cu drag fetelor

tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 14+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_78 spune:

Alinuk nici eu nu am imunitate la toxo si avand un matz acasa mi-a zis doamna doctor sa mai fac toxo prin a doua jumatate a lui iulie.Dar cred ca mi-a zis mai mult pentru ca am insistat eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

firicel ma bucur sa citesc despre mama ta ca a trecut cu bine de operatie , recuperare cat mai rapida si sper sa nu mai fie nevoie de alte operatii.
eu ieri am disparut de pe net, am stat mai mult in pat si nu am facut efort deloc, sa ma recuperez dupa ziua precedenta.
nu am avut contractii, dar m-am simtit foarte obosita........
azi ma simt mai bine si am reusit sa citesc un pic din urma.
imi pare rau ca iar nu va intelegeti, nu am de gand sa intru in polemici cu nimeni, asa ca astept sa va treaca si sa va impacati.........nu dau nume ca nu am nici o intentie sa intru la mijloc, stiti voi care sunteti....
Beatrice felicitarii pentru baietel!!!!!
raluci nu stiu de ce esti suparata, daca a sarit cineva vreo intrebare de-a ta, te rog mai pune-o odata sa iti raspundem, nu cred ca ai fost ignorata cu intentie
apropo de sucurgeri gelatinoase, eu la Bianca le-am avut toata sarcina, nu erau de la nici o infectie, uneori la unele gravide apar si sunt normale, doar sa nu fie galbui si sa nu va jeneze, gen mancarimi, atunci clar sunt de la vreo infectie.
anita ai rabdare ca o sa il simti pe bebe, daca esti si un pic mai plinuta este posibil sa nu il simti inca pe bebe, mai ales fiind si la prima sarcina, dar dca la echo tot este bine nu iti face griji, cand va avea bebe peste un kg, de exmplu sigur o sa isi faca simtita prezenta
Lia super haioasa esti azi , un exemplu de urmat, intepata peste tot si nu ti-ai pierdut simtul umorului.sa imi da-i pe PM nr. tau de tel, poate ne intalnim, ca am citit ca esti din Bucuresti , eu una am doar nr. lui Petro, este singura care m-a sunat si am bagat nr. in memorie....pe urma fiiecare si-a sters nr. din contul comun si nu am apucat sa salvez nici un nr.
cam atat am retinut...........mai citesc si revin

Roxana mami de Bianca Maria 3 ani in august

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
18+

Mergi la inceput

raluci cred ca toate am trecut prin asta
imi aduc aminte ca si yo scriam si nu-mi rasp nima
ce ma mai suparam

dar postam din an in paste si nu ma tineau fetele minte
acum dupa cum vezi nu le las yo sa ma uite
stau calare pe forum

bebelinul meu scump

+19

Mergi la inceput