Oftalmolog bun in Timisoara

Oftalmolog bun in Timisoara | Autor: Dorsilia

Link direct la acest mesaj

buna

in caz ca stie cineva un oftalmolog bun in Timisoara va rog sa ma indrumati. am nevoie de consult si eu si baietelul insa in principiu as dori pe cineva experimentat pt ca mie mi s-a mai intamplat sa merg la medic oftalmolog care in urma consultului a decis sa-mi schimbe dioptriile de ex de la 2,5+ la 1+, apoi intr-o luna eram la usa altui cabinet pt ca efectiv imi obosisera ochii groaznic si ameteam, si asa am aflat ca aveam nevoie tot de 2,5+...alt timp pierdut si alti bani evident sa-mi refac lentilele avute inainte. Am fost cu baietelul la un cabinet unde dr mi-a spus ca trebuie sa-i puna picaturi ca sa-i poata prescrie dioptrii, pt ca evident are nevoie de ceva dioptrii mai ales ca urmeaza clasa I din toamna, insa ce m-a frapat la dr asta e ca mi-a spus ca ii va pune niste picaturi "extrem de puternice care sa-i dilate pupila foarte tare si cam o zi, o zi jumate va trebui sa avem grija de el ca nu va vedea decat lumini si umbre"....ei bine mie care port ochelari de mult si care mi s-au pus picaturi de nenumarate ori pana acum, fara inconveniente de genul asta, mi s-a parut cel putin suspect, asa ca am luat copilul si am plecat de la acel cabinet unde oricum mi-a spus medicul ca daca nu suntem cu masina mai bine amanam consultul, ca nu va vedea sa mearga pe strada dupa aia.

efectul picaturilor nu ar trebui sa genereze asa ceva, din cate am experimentat eu, e vb de ceva temporar, maxim 2 ore, dupa care vedrea revina la normal, insa nici chiar dupa ce mi s-au pus picaturi nu eram in halul sa nu vad sa merg pe strada, doar ca nu vedeam de ex sa citesc afisele de pe strada de ex, sau numerele de pe tramvaie decat dupa ce ajungeau fix sub nasul meu.

aveam un medic de incredere la care eu am mers foarte multi ani, din nefericire nu mai este:(

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buburuzica_2005 spune:

Nu stiu exact la care din spitalele din Timisoara este o doamna doctor Berghian Silvia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzica_2005 spune:

Am gasit Policlinica Promedica Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraP_87 spune:

Eu merg pentru mine la Clinics, la dna dr Mirela Marinescu. Si de fiecare data cand am fost eraau si copii la coada. O data chiar m-am intersectat si inauntru in cabinet cateva minute cu un baietel si chiar vorbea frumos cu el, ii explica cum sa faca ceva exercitii pt ochisori si sa o asculte pe mama si sa faca impreuna cu ea.
Si mi-a pus de fiecare data picaturi, dar de fiecare data am plecat singura, pe picioarele mele, cu ochii sensibili, dar fara probleme majore si in cateva ore am revenit la normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

Eu o stiu pe Prof. Dr. Zolog Ileana. Lucreaza la clinica de oftalmologie din Timisoara dar are si cabinet particular pe strada Asanesti, in spatele statiei de la firobuzul 19.

Este un medic desavarsit !
La spital nu prea are timp dar la cabinet poti intreba orice, iti raspunde la toate intrebarile; scriu toate astea din experienta proprie.
A ... informativ, are preturi rezonabile pentru un profesor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

merci mult, o sa aleg un cabinet privat, si la clinica stat as da ceva, mai bine dau oficial taxa de consult.

din nefericire la clinics am fost acum 6 ani, nu stiu daca la dr. de care spui tu Anda, nu i-am mai retinut numele, era o doamna dr. dar nu-i stiu numele, ma dusesem la controlul periodic cum merg eu o data la cativa ani, si mi-a schimbat dioptriile degeaba, am purtat o luna ochelarii cu un nr si jumatate mai slab, ajunsesem sa ametesc cand imi obosea privirea. nu m-am mai dus inapoi la ea, desi de purtat s-a purtat f frumos, f atent. Ori a avut aparatul o problema, ori ea a interpretat eronat, nu stiu ce a fost, dar a trebuit sa-mi refac lentilele la interval de o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraP_87 spune:

Nu cred ca era ea, ca acuma aprox 4 ani cand am fost eu prima data la ea, lucra intr-un cabinet pe Gh. Lazar, langa farmacia Vlad.
Dar referitor la taxa de consult, unii medici de la Clinics inca au contract cu casa de asigurari (scrie pe pagina lor care au si care nu) si nu tb sa platesti consultatia.
Eu am fost la ea cu trimitere tot timpul si nu am platit NIMIC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Anda ai dreptate mai mult ca sigur ca nu ai fost la aceeasi dr la care am nimerit eu atunci la clinics. merci de pontul cu consultul gratuit

Mergi la inceput