Praline belgiene (52)
Raspunsuri - Pagina 7
andre_ea spune:
Buna,
Hai ca am inteles gresit ce spuneai de nr. max. de persoane. Am mai citit o data. In cazul in care o persoana (mama) vine pentru perioade scurte trebuie declarata?
Din pacate cu limba nu stau deloc bine. Contractul de face in franceza?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andre_ea Buna, Hai ca am inteles gresit ce spuneai de nr. max. de persoane. Am mai citit o data. In cazul in care o persoana (mama) vine pentru perioade scurte trebuie declarata? Din pacate cu limba nu stau deloc bine. Contractul de face in franceza? Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009 Delu Prichindelu' Prichinduta Speranta si incredere pentru David |
da.
agentia mi-a dat draft-ul pe email inainte, si am tradus cu google translate
musafirii nu se declara. zau
cand vii, sa cauti si sa inscrii copiii la gradi. Incepe anul scolar pe 1 sept, asa ca sa profiti de asta.
dia_tm spune:
Ce aer de vacanta pe aici...
(si ce vara ciudata am prins aici...preferam anul trecut cu valul de caldura).
Andreea, bun venit! si mult succes sa gasesti un apartament care sa iti placa.
Pntru diverse informatii legate de Bruxelles, incearca aici (e si in engleza):
http://www.bruxelles.irisnet.be/
http://www.blbe.be/
Sincer mie mi-a fost frica sa inchiriez ceva in mare graba si la inceput am inchiriat ceva pe termen scurt (o luna) gen aparthotel; asa am avut mai mult timp sa vizitez diverse locuinte si sa ma hotarasc...
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
andre_ea spune:
citat din mesajul lui dia_tm Ce aer de vacanta pe aici... (si ce vara ciudata am prins aici...preferam anul trecut cu valul de caldura). Andreea, bun venit! si mult succes sa gasesti un apartament care sa iti placa. Pntru diverse informatii legate de Bruxelles, incearca aici (e si in engleza): http://www.bruxelles.irisnet.be/ http://www.blbe.be/ Sincer mie mi-a fost frica sa inchiriez ceva in mare graba si la inceput am inchiriat ceva pe termen scurt (o luna) gen aparthotel; asa am avut mai mult timp sa vizitez diverse locuinte si sa ma hotarasc... Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) |
Dia, si eu am rezervat un aparthotel pana la final de august. Dar mi se pare scump. Sincer as vrea sa gasesc ceva cat mai repede.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
dia_tm spune:
E clar mai scump...nu e ceva pe termen lung; dar cateva saptamani merita, cat sa poti vedea mai multe optiuni de locuinte.
...am vazut ca sunt tare multe festivaluri prin Belgia; problema e ca atunci cand sunt emisiuni despre festivaluri care au fost, totul pare super; cand vad anunturi despre festivaluri care urmeaza, parca nu stiu pe nimeni dintre participanti....
Pe unde se gasesc informatii despre festivaluri ca lumea, la care merita mers? exista undeva informatii contralizate, sau fiecare e cu site-ul lui?
Voi ati fost la vreun festival? cum a fost?
...noi en gandeam ca poate incercam week-end-ul asta Leuven...
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
cleo78 spune:
citat din mesajul lui dia_tm E clar mai scump...nu e ceva pe termen lung; dar cateva saptamani merita, cat sa poti vedea mai multe optiuni de locuinte. ...am vazut ca sunt tare multe festivaluri prin Belgia; problema e ca atunci cand sunt emisiuni despre festivaluri care au fost, totul pare super; cand vad anunturi despre festivaluri care urmeaza, parca nu stiu pe nimeni dintre participanti.... Pe unde se gasesc informatii despre festivaluri ca lumea, la care merita mers? exista undeva informatii contralizate, sau fiecare e cu site-ul lui? Voi ati fost la vreun festival? cum a fost? ...noi en gandeam ca poate incercam week-end-ul asta Leuven... Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) |
ce este la Leuven in weekendul asta?
MoRo_K spune:
Buna fetelor,in sept urmeaza sa vin in vacanta cu al meu sot in Belgia in Ardennes,ne-am gasit pe net cazare...langa Malmedy,am inchiriat si masina si venim cu jetairfly...noi suntem mai mult cu istoria...batalia de la bulge...deci o sa urmarim mai mult muzee,locuri ale bataliei...da nu numai ...poate gasim si vreun castel sau vreo manastire unde se face berea...
Fetelor cum e vremea acolo in sept ca acum vad ca sunt jumatate din gradele de aici...deci ma gandesc cat de groase tre sa fie hainele?!
Aveti ceva tips despre Ardennes...orice:)...de la unde se mananca bine la ce sa vedem ...stiti do and dont'ts...a si despre jetairfly dc stiti ceva.
Merci mult
prixi spune:
Buna tuturor! Chiar ca se vede ca e inca vacanta!
Bun-venit noilor fete si bafta la gasit o casuta pe gustul vostru! Nu va pot da sfaturi la capitolul asta, ca noi suntem veniti de ....un secol aici si de atunci s-au schimbat multe! Dar sper ca fetele noi-venite sa va ajute! Cleo78, tu esti prompta, ca de obicei si cu sfaturi pentru fiecare!
MoRo, e greu de spus cum va fi vremea in septembrie! Aici se schimba de la o ora la alta vremea si poti avea intr-o zi cele 4 anotimpuri! Dar, mi-aduc aminte, ca anul trecut in septembrie mergeam in timpul zilei in tricou..Dar unde mergeti voi sigur veti avea nevoie si de ceva mai gros, chiar si niste geci de ploaie si incaltaminte solida, ca totusi e la munte! Eu cred ca va veti descurca cu mancarea, pentru ca noi, de fiecare data cand am fost in plimbare, am gasit sa mancam convenabil si asta fara sa fi stiut de dinainte vreo adresa! Pentru atractii, poti sa intri si pe 365.be si aici vei gasi poate ceva care va intereseaza...
Diana, eu nu sunt fan festivaluri, ca te-as fi ajutat cu placere! Nu cred ca exista un site centralizat, cred ca fiecare festival e cu site-ul lui...Oricum, eu nu am o impresie prea buna despre festivalurile astea! Cred ca sunt cam baba pentru asa ceva!
Fetelor, concedii placute in continuare si sper sa ne revedem in numar cat mai mare in toamna, la un bbq sau unde vreti voi!
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
prixi spune:
Diana, special pentru tine: www.fiesta-latina.be/" target="_blank">Fiesta Latina!
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
MoRo_K spune:
Merci mult Prixie!am intrat pe 365.be...downloadat brosuri si chiar si ceva cupoane:D!