Praline belgiene (52)
Raspunsuri - Pagina 2
Antoanela23 spune:
Tania, Ardeiash, Ana, Cleo, multumesc pentru urari, .
Nrl, imi pare rau dar nu am nici o idee pt problema ta. Bafta la interviu. Poate cei unde te duci sa dai interviu au si o gradinita/cresa, ceva, intreaba-i.
Prixi, trimite-mi adresa de email sa te inscriu pe showroomprive.
pupici, weekend placut,
prixi spune:
Vicky, vroiam sa o ajut pe Nicoleta, dar nu stiu cat de mult am reusit...Voi nu cunoasteti o babysitter, persoana de incredere, ca sa i-o putem recomanda si ei?
Va pup si sper sa ne vedem maine in numar cat mai mare!
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
ardeiash spune:
prixi; am glumit ..
e greu de gasit pe cineva care poate tine asa copkilul.. poate tot pe rombel .
dia: scuze ca nu am intrat mai devreme , am uitat sa-ti iau si numarul de telefon . am vazut ca tre sa fm la 14.30 la anvers, aniversarea s-a mutat de dimineata .. .... deci voi ajunge cu al meu . multam fain de tot ca te -ai oferit sa ma iei .
ne vedem deci la LOrena
dia_tm spune:
ok ne vedem!
no problem, si eu am vrut sa te sun vineri la servici sa te intreb cum facem...dar n-am mai ajuns...
deci maine si poimaine va fi vara pe aici (nu se puteau nimeri in week-end...)
... mi-am ales prost zilele libere - astea erau cele bune, pentru dat o tura pe la mare ... dar nu-i nimic, ca recuperam noi luna viitoare;
o duminica placuta tuturor!
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
ardeiash spune:
nora, miri, pliz...
am cautat pe sncb si mi-a dat complet aiurea : caut trenuri directe din vilvoorde sau machelen de la/catre bruxelles si rezultatul este ca trebuie sa schimb cel putin 2 trenuri? e corect? aveam impresia ca pot merge cu direct . merci
miri_mik spune:
ardeiash, sunt o gramada de trenuri directe din mechele/vilvoorde spre bruxelles. verifica bine datele.
daca vrei, la vilvoorde poti veni cu autobuz: 47 sau 58. la mechelen e doar delijn din bruxel, cred.
pup