Praline belgiene (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

In Uccle, 900 euro, 3 dormitoare, ultimul etaj :(.

Da, asa imi cer si mie 400 euro. Treaba e ca eu il vreau de la 1 sept. Si mai sunt doar 3 zile pana acolo. Ce naiba le mai trebuie garantia asta? Ai platit prima luna in avans si ai depus si 2 luni garantie?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

da, am platit la agentie cash pt prima chirie, 500 euro cand m-am decis, si restul cand am semnat contractul. aGENTIa a depus totul in contul propritarei. Asa au cerut - eu nu am pus in discutie alegerea.

Apoi, cu contractul in mana, m-amdus la ING si am facut depozitul de 2 luni, bani blocati, adica eu nu ii accesez, nici propritara. Dar avem drepturi comune. Tot atunci, ING mi-a facut asigurarea la imobil.
Agentia intre timp a venit cu evaluatorul si facut 'constatarea', pana m-am mutat. Factura pt evaluator am primit-o peste cateva zile. Ba inca i-am dat email evaluatoarei ca nu era clar.

3 dormitoare? e bun pretul! parerea mea, hac. A, plus, aici ultimul etaj este considerat 'high quality' - pt ca ai lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Si evaluatorul cat a fost? Si ce a trecut in evaluare?

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:

Delu Prichindelu'
Prichinduta

nu mai tin minte cat am platit. Cam 200 euro, jumi juma cu propritarul, deci jumatatea mea a fo cam 100 euro. A scris asa in evaluare:
- plita electrica nou nouta
-gresie in bucatarie veche, dar bine intretinuta. Zgariate 5 placi, multe puncte sarita de dimensiune < 1cm diametru
-parchet zgariat in dormitorul mare, pe distanta de 37cm
-perete fisurat pe inaltime de 1m
-contoarele de apa
-contoarele electrice
-starea usii de intrare
-starea teraselor
etc etc TOTUUL a scris acolo.
In total a scris un roman de 13 pagini. Talentata tanti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Gata. Am dat avansul si maine semnez contractul.

La intrebarea cu procura pentru copii, nu are nimeni raspuns?

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Bine v-am regasit bombonele!!!! Nici nu stiti ce dor mi-a fost de voi...hai cand punem de-o intilneala?Parca zicea cineva ceva de un BBQ???Pai io ma pun pe telefoane sa stiti!!!Maine sun si va anunt ce rezolv...deci e stabilit,o punem de-un gratar ca poate doar asa ne strangem toata gashka lu papuc!
Noi abia ce ne-am intors de pe meleaguri mioritice si tre sa va spun ca a fost o vacanta super ...am stat aproape tot timpul la tara,copii au alergat in voie cat era ziulica de lunga ,am mancat bunatati facute de mamaie(adica mama),am fost la pescuit pe balta ,am facut baie la lighean pt ca baia nu e inca gata...am fost la mare la vecini(bulgari) si a fost de o mie de ori mai frumos ca la noi,plus ca am avut niste conditii super si piscina privata .Ce sa va mai spun...vb pana maine si tot nu termin...va pove mai detailat cand ne vedem !

Bun venit fetelor noi...nu mai stiu exact cui i-am urat si cui nu...sedere lunga si frumoasa va doresc!
In legatura cu procura,tre sa ajungeti la ambasada,faceti cerere si cei de acolo v-o da.Eu personal nu am avut nevoie dar stiu de la o cunostinta.Intrati mai bine pe site-ul ambasadei si da-ti un tel inainte sa va spuna exact de ce aveti nevoie.uite link-ul ambasadei

http://bruxelles.mae.ro/index.php?lang=ro&id=711

Fete inchei ca sunt rupta!M-a mancat in kur sa merg la basket ieri,am jucat 4 ore fara pauza si acum ma doare fiecare mushchiuletz din corp si merg parca sunt teleghidata nashpa rau!da imi revin io ca tre sa bag un dans la kara cat mai curand,nu????hai ca asa mi-e un dor sa ma zbantui...

gata,va las..pupe la toata gaska si ne mai auzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanar spune:

Bepii, multumesc pentru sfat.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jonesy spune:

Geo_Sofia Multumesc, am gasit-o intre timp pe doctorita Radulescu. Este intr-adevar foarte amabila, eficienta, implicata si destul de riguroasa.
Din pacate s-a dovedit ca aveam motive de ingrijorare, masuratoarea la pliul nucal a iesit prea mare, asa ca acum ne ocupam de teste si eco premorfologice, etc.
procura se face intr-adevar la consulat, costa in jur de 50 de eur, dar mai bine suna inainte, intreaba exact cu ce acte, copii si alte alea sa te duci, ca altfel te duci de 2-3 ori ca sa pierzi cate 3-4 ore de fiecare data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_sofia spune:

ma bucur jonsey! iti doresc multa sanatate si sa ne tii la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Citat:

al meu a fost 600 de euro , eu am platit jumate , adica 300
in etat de lieu se trece totul ; si bune si rele, se analizeaza tot tot

bepii

bun venit fetelor noi, multa rabdare cu noi cele care intram din ce in ce mai rar pe aici; nu va lasati , tineti pulsul belgian

ninuk welcome back ce ma bucur ca-ti place ideea de bbq ; eu o am pe soacra-mea la mine pana pe 19 septembrie ; cred ca mi-ar placea bbq-ul dupa aceasta data daca se paote of

mi-e un dor nebun fetelor de voi abia astept sa va vd la yasmine sau bbq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Si eu, si eu vreau la bbq, dar tot dupa 18 sept! Daca se poate, bineinteles, daca nu, ne vedem la botezul Yasminei!

Ardeiash, si deci vei boteza printesa! Sa iti traiasca finuta si sa fie intr-un ceas bun!
Cum a fost in concediu? Cand vedem si noi niste pozici?

Pupici la toata cutia!!!

Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)

Mergi la inceput