Fulgusorii in luna lui Ciresar:DD ajuta Ruxi!!{12}

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Noi ne laudam cu cea de-a 4-a masea si uite asa ne explicam si pofta de mancare categoria ciuguleala.

Dar faza cu coastele vizibile tot cu ? ramane.

rares - clipe in spirala norocului

pe bune,legat de vizibilitatea coastelor,impreuna cu alte elemente sunt factori descriptivi ai rahitismului.

uite un link:

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=846

*Blackmoon Lady 7+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

eu sunt ingrijorata cu Rebecca caci nici acum nu i s-a inchis fontanela.La voi cum e?Inchisa?

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Lady, eu zic sa nu iti faci griji.
Intreaba pediatrul la vizita periodica.

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

lady la David abia acuma pot sa zic ca s-a inchis....nu chiar perfect perfect dar aproape...
si la el ii sunt putin coastele evazate, dar pedi n-a zis nimic...si eu am fost mereu diagnosticata rahitica (eu am o coasta asa arcuita in interior cum trebe, si una arcuita tare in exterior) si sunt ok...
cand sunt multe semne de-ale rahitismului atunci mi-as face griji....cu fontanela am scapat, iar coastele nu ma ingrijoreaza...
gabita ce-i cu Dragos? scuza-ma daca ai spus si n-am fost atenta

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

'seara la fete,
venim si noi la apel, dupa o zi de strengareala pe afara...am fost la festival la regensburg, am baut bere, am mancat carnati prajiti in chifla...ce mai...luuuuxxxx pt noi...asa zi nici nu mai stim de cand n-am mai avut...si a fost primul drum al Jr cu trenul i-a placut la nebunie...
Camy, nu te stresa cu mancatul, cu siguranta o sa treaca! Mai mult ca sigur e de la dinti acuma si de la caldura. Iar slab nu este, ce conteaza ca nu e chiar in standard, si mai conteaza si inaltimea...
La o prietena i-a recomandat pediatrul cand mai intra in faze din astea de grevat ( la ei fiind insa mai multe problemute, incl o greutate cu mult mai mica decat la voi plus schimbat si in comportament al lui BB), sa gateasca cu intentie "satios", cu multa smantana, lapte gras, avocado, seminte maruntite samd, ca sa ia cat mai multe calorii sanatoase, chiar daca cantitatea de mancare e mai mica. Vezi ca la al doilea link de la semnatura mea, undeva in josul paginii, este o reteta de "bilute" care poti sa dai si la copii, au f multe carbohidrate. Incearca eventual si cu ele, mai mult pt tine sa te linistesti, decat neaparat pt Fla. Important e sa bea multe lichide!
Alina, si la noi operatiunea olita suntem la inceput, si singurul succes e ca spune ca are caca ( nu ca va face!), dar nici atunci nu e 100% sigur. Dar noi oricum nu ne stresam, oricum se zice ca BB de-abia in jurul varstei de 2,5-3 ani reusesc sa controleze muschii in partea de jos, de aceea suntem in momentul de fata doar...consecventi..

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

'neatza..o cafea,un ceai,o citronada?

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Neatza, Lady... vin eu la - as bea vreo 10

Aseara am avut iar peripetii... Exact ianinte de culcare s-a lovit Dutzu cu barbia de masa - buza muscata, sange la dinti, urlete. I-am dat repede cu Calgel sa ii ia durerea si i-am dat niste Calpol... insa peste noapte a visat urat si a plans toata noaptea. Iar eu am stat cu stress sa nu cumva sa i se fi mobilizat vreun dinte sa se innece cu el - ca nu m-a lasat sa ma uit... am vazut sange doar asa, printre urlete. Asa ca acum sunt . Dimineatza a papat 2 biscuiti si o grisina, asa ca banuiesc ca nu il mai doare

Eu insa ma pregatesc sa intru in butoi... ca nu stiu cand se mai termina cu toate... prea vin una dupa alta

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

eu sunt ingrijorata cu Rebecca caci nici acum nu i s-a inchis fontanela.La voi cum e?Inchisa?

Citat:

La noi s-a inchis... insa depinde si de dimensiunile la nastere... si de mai multi factori... Lui Dutzu i-am dat de vreo 3 ori doza marita de Vigantol si de aceea i s-a inchis mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata ! Si eu sunt pe aici.M-au disperat copii zilele astea...offf...

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna fetele
suntem si noi prin zona ar cu multi nervi in cur de ce nu am idee si eu dupa ea ca deobicei, cred ca se lupta cu maselutele care in mod normal apar la 2 ani.

lady si ary mai are un pic fontanela deschisa

am fugit ca cere oala adica "mami cacatu"

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput