Fulgusorii in luna lui Ciresar:DD ajuta Ruxi!!{12}

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Camy,eu zic sa nu te stresezi absolut deloc
Si noi,ca multi alti fulgusori, am intrat in o semigreva a foamei odata cu caldura....si asta s-a intamplat cu amandoi
De la nastere si pana acum mucosii au mancat mereu la fel cantitativ, ba,pana acum o luna,Dragos avea in plus o masa de Lp la 3 noaptea de 130 ml( Eva nu mai mananca noaptea de un an). Cu toate astea Dragos are undeva la 11.7 kg si Eva 12.7 kg... asa ca totul tine de metabolismul propriu. Eva este copilul activ, ea e in permanenta miscasre, alergare, etc... Dragos e foarte linistit,atat de linistit incat s-au adunat o droaie de pitici in capul meu+ controale aferente
De murit de foame nu au cum, nu vor la masa,le dau cand cer rontaieli. Stiu ca nu-i ok,dar pe caldurile care au fost in Bucuresti si eu am mancat o saptamana doar inghetaat.....ne revenim noi cu masa,sanatosi sa fim

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Citat:

Pishko...mie tot mi-e rusine

bai nu mai fii asa rusinoasa ca nu e bine... auzi fetita dar astia ziceau ca-ti dau si o geanta... eram curioasa daca ai primit-o...

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor dupa lungi incercari de a intra nereusite cei drept acu sper sa ma lase duracel sa termin ce a inceput

camy si ary are o perioada de vreo luna cu tot cu saptamanile cu varicela in care nu a mancat decat cateva lingurite din mancare in schimb manca samburi de seminte de floarea soarelui(contin mult Fe)si nu a slabit deloc, si are 10,5 kg asa ca incerca sa fi calma si sa ii dai sa pape cat simpte el nevoia

lady ce bine ai zis cu mancatu, apropo stiati ca la pana la varsta de 3 ani se dezvolta celule adipoase la copii mai mult si mai repede ca la adulti, deaceea copii mici care sunt grasi sunt predispusi ca adulti la obezitate, eu pe principiul asta am crescut-o pe ary cat a vrut atat a mancat. ce face bebicu cum te mai simpti?

[b]alina[/] si noi suntem la operatiunea olita dar ary nu vrea sa stea si face in pantalonasi, se scoal dupa olita se da 3 pasi mai incolo si face apoi zice la mine "cacatu"

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Alexxa-cum fu cu sotu' la film?Unde i-ati expediat pe mostenitori??`2A

..la culcare !
Ne-am uitat la un film de pe calculator dupa ce am dus baietii la culcare !A fost bine...ca de mult nu am mai facut noi asta, de obicei ma duc cu baietii la culcare

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pishko

Citat:

Pishko...mie tot mi-e rusine

bai nu mai fii asa rusinoasa ca nu e bine... auzi fetita dar astia ziceau ca-ti dau si o geanta... eram curioasa daca ai primit-o...

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

nu,nu am primit!

*Blackmoon Lady 7+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
daca i se vad coastele-sa nu fie inceput de rahitism,mergi cu el la un pediatru-iti va da niste analize!

Uite ca asta nu imi mai trecuse prin cap !!

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Citat:
daca i se vad coastele-sa nu fie inceput de rahitism,mergi cu el la un pediatru-iti va da niste analize!

Uite ca asta nu imi mai trecuse prin cap !!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Cine imi da si mie userul si parola,cu contul comun la poze,ca le-am uitat!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Noi ne laudam cu cea de-a 4-a masea si uite asa ne explicam si pofta de mancare categoria ciuguleala.

Dar faza cu coastele vizibile tot cu ? ramane.

Mergi la inceput

Gabitza..chiar,cum evolueaza investigatiile cu Dragos?l-au diagnosticat in vreun fel..faceti terapie?Putere multa si tarie iti doresc,imi pot imagina doar prin ce treci ,nu ai pitici,esti doar o mama ingrijorata!

Ragapie,iar disparusi?

Citat:

Mergi la inceput